Partyflock
 
­ Nederland

Lakedance @ Beachclub Sunrise
Brabants strandfeest met grootste cocktaildichtheid van Nederland

anoniem gepubliceerd op
Lakedance @ Beachclub Sunrise
15 mei 2008
Op de eerste officiële zomerdag van het jaar, biedt de bijzondere omgeving van Beachclub Sunrise zaterdag 21 juni ruimte aan het zwoele standfeest Lakedance op Aquabest. Cocktails, een warm publiek en meeslepende muziek garanderen een heerlijke dag op het Brabantse strand, van 11.00 tot 23.00 uur. Met onder andere de dj's Don Diablo, Sidney Samson, Ricky Rivaro, Lucien Foort, Sunnery James, Ryan Marciano en Jeroenski op het programma. Beachclub Sunrise is de uitgelezen spot in de omgeving van Eindhoven om even helemaal uit te rusten of juist uit je dak te gaan. Gelegen op Recreatiepark Aquabest doet de organisatie ieder jaar weer haar best om er voor iedereen een onvergetelijke zomer van te maken. Met als jaarlijks terugkerend hoogtepunt: Lakedance.

Dit jaar is Lakedance gegroeid van één naar twee podia: er is een Lakedance Stage en een Flavour Stage. Ondanks de groei staan intimiteit en kwaliteit centraal op dit strandfeest, wat na vier eerdere edities langzamerhand de titel 'festival' verdient. De aanwezigheid van verschillende hoekjes om lekker te chillen óf juist de mogelijkheid samen met vrienden te dansen op de muziek in één van de twee areas onderstreept dit gevoel. Beide podia bieden een eigen line-up, zodat er voor ieder wat wils is. Wie de kleurrijke website (www.lakedance.nl), flyers en posters van Lakedance bekijkt, valt direct de zorg voor de vormgeving en sfeer op. Dat is ook terug te zien tijdens het strandfeest zelf, vol funky danseressen en een aanstekelijk zomerse aankleding.

Het belooft het festival met de grootste cocktaildichtheid van Nederland te worden. Professionele shakers op het cocktaileiland (bereikbaar via de steiger aan het strand) zorgen voor de beste cocktails met verse ingrediënten die á la minute klaargemaakt worden. Vers fruit, exclusieve dranken en de talenten van de shakers vormen de cherry on the cake. Het terrein is deels overdekt met een Perfect Sky hemel, die ervoor zorgt dat van de zon genoten kan worden maar ook dat er bij minder goed weer alsnog buiten gedanst kan worden. Verder zijn er voldoende kluisjes beschikbaar en zijn de sanitaire voorzieningen en foodpunten enorm uitgebreid en verbeterd ten opzichte van de vorige edities.

Een kleine greep uit de line-up begint met de, met name onder vrouwen, meest gewilde dj van Nederland: Don Diablo. Naast een mooi koppie heeft deze jongen nog meer capaciteiten. Achter de draaitafels is hij een ware Don, machtig over verschillende muziekstijlen van elektro to hiphop; hij mixt en masht en knalt zijn sound over het publiek zoals weinigen het hem nadoen. Ook Sidney Samson is een heuse headliner. Misschien wel één van de meest veelbelovende dj/producers uit de Nederlandse housescene en tevens de man achter de clubkrakers 'Work it' en 'Nobody Move'.

Lucien Foort is de zomer zelve en een enorm stijlicoon achter de draaitafels. In de winter meer te vinden in exclusieve clubs en in dit seizoen pleziert hij menigeen op de stranden overal ter wereld. Bekend van zijn radioshow Los! op radio 3FM en zijn vele producties die over de hele wereld goed opgepikt worden. De laatste twee van deze greep zijn Sunnery James en Ryan Marciano. Zij zijn twee jonge talenten die over de gave beschikken om hun publiek volledig in vervoering te brengen. Wie deze jongens aan de slag ziet, kan de energie en de overgave ervan af zien spatten. Ook niet te missen zijn de house helden Ricky Rivaro, Jeroenski, Dekky, Carita La Niña, Born to Funk, KruH, Dirk Dali, Andrea en Medito. Voor meer informatie over alle optredende artiesten, zie de website van Lakedance.

Toegangskaarten bedragen € 22,50 (ex. fee) in de voorverkoop en € 32,50 aan de deur. Earlybird actie: de eerste 1000 personen die een kaartje kopen via de Paylogic module op www.lakedance.nl, betalen slechts € 15,- voor de tickets. Fysieke tickets zijn te koop bij Freaky Records (Hoogstaat 1, Eindhoven) en bij Beachclub Sunrise (Ekkersweijer 3, Best).

5 opmerkingen

Heerlijk feestje! :respect:
Heerlijk, lekker, gezellig, top!