Partyflock
 
­ Nederland

Rainbow Rave in Time Out

gepubliceerd door , op
Rainbow Rave in Time Out
8 mei 2008
FeestRainbow Rave · Back To The Happy Hardcore
Datumvrijdag 16 mei 2008
LocatieTime Out Site
Eindelijk is het zover! Voor 2 jaar terug werd de Rainbow Rave gelanceerd en met dusdanig veel succes, dat het een golf ontketende van revival van de begin jaren negentig. Aan de basis van de Rainbow Rave stonden natuurlijk de grootste helden van toen: Charly Lownoise & Mental Theo.
Dat de resident plek van Mental Theo en één van de meest toonaangevende clubs van Nederland nu ook de al legendarische Rainbow Rave brengt is niet meer dan logisch…Vrijdag 16 mei is het dan eindelijk zover en staan 2 area’s bol van de helden van weleer. Het is weer tijd voor love, peace and happiness!



Zelfs de generatie, die eigenlijk het begin van de jaren negentig gemist heeft, heeft reeds meerdere malen bewezen, deze tijd compleet te kennen en te waarderen. Waardoor er een heerlijke sfeer en feeststemming heerst. De main, waar de rave plaatsvindt, staat dan ook bol van de superhelden. Om te beginnen zijn natuurlijk dé mannen waar het allemaal om draait Charly Lownoise en Mental Theo. Zonder hen is het gewoon geen Rainbow Rave! Time 2 Kiss your fucking ears goodbye!
Natuurlijk mag de legendarisch Dune niet ontbreken. Zijn klassiekers als ‘hardcore Vibes’, ‘Can't stop Raving’ en ‘Hand in Hand’ kan iedereen meeschreeuwen . Uit de hele happy-hardcore/rave geschiedenis heeft Paul Elstak de ene na de andere legendarische hit gescoord en zal ze ook allen weer ten gehore gaan brengen.
Ook de originele bezetting van 4 Tune Fairytales, die hoog scoorden met 'My little Fantasy' en de makers van 'Burnin’ Love' – de fantastische groep – Critical Mass brengen met hun live-shows een supersfeer voor de 'Happy Generation Dancing Together’!

Maar de editie in Time Out gaat nog een stap verder en brengt een tweede area met ultieme happy hardcore. Gebracht door de mannen die al decennia overal een feest neerzetten: Bass-D, Gizmo en Champ-e-on.

Er is alleen deurverkoop en iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Verdere informatie over routes, vervoer etc. kun je vinden op www.rainbowrave.nl of www.time-out.nl

13 opmerkingen

 
Artiest Da Hustla
misschien wel aanwezig!
Nou de laatste keer bij Zak vond ik er niet zo heel veel aan :( Al is deze lineup wel een stukkie beter. 4 Tune Fairytales, Critical Mass en Dune (en Mark 'Oh) vond ik in Zak enorme tegenvallers :(
laatste aanpassing
Misschien toch maar ff gaan (H)
Word dit niet door extranza georganiseerd?
laatste aanpassing
Denk dat ik hier wel effe ga kijken (l)
Kutzooi, alweer zo'n rotdatum. Wil er altijd nog eens heen. :(
laatste aanpassing
4 Tune Fairytales :kwijl: :bounce: (L)
Werkzaam bij Haelen.tk
jaaaaaaaaaaa eindelijk in de buurt ha :D:P
Artiest {SHOWLIST artist 106925, 63696, 54251}
Uitspraak van M op donderdag 8 mei 2008 om 10:21:
Nou de laatste keer bij Zak vond ik er niet zo heel veel aan Al is deze lineup wel een stukkie beter. 4 Tune Fairytales, Critical Mass en Dune (en Mark 'Oh) vond ik in Zak enorme tegenvallers

Kun je wel zeggen ja :/