Partyflock
 
­ Nederland

Gloss
Affordable Luxury

anoniem gepubliceerd op
Gloss
7 mei 2008
FeestGloss · Affordable Luxury
Datumzaterdag 31 mei 2008
WinactieGloss actiegesloten
LocatieThe Power Zone
De kop is er af ! Gloss ging loss.... De eerste editie van Gloss in 2008 was een succes. Terwijl de party die-hards zich hadden verkast naar het zonnige Miami, moesten de mensen in Nederland het met 25 graden minder doen. Maar niet iedereen was in Miami voor de WMC, nee zeker niet, en dat bleek want het was druk bij Gloss. Speciaal voor de gelegenheid was Bodyrox Verenigd Koninkrijk uit Miami naar The The Power Zone toe gevlogen om naast Sidney Samson, Ricky Rivaro, Dekky en Issie Star de Gloss gasten te trakteren op een avond top muziek en entertainment. Al met al een super avond. Wel nu zullen wij niet meer terugblikken, maar ons concentreren op hetgeen wat komen gaat.....

Het team van Gloss gaat nog groter uit te pakken !! Allereerst het muziekale gedeelte van de avond. Het is al enige tijd geleden dat hij bij Gloss weer een deel van de avond voor zijn rekening nam, maar het is weer zo ver. Housegoerroe Erick E komt langs. Zijn ongekende staat van dienst, maakt hem een zwaargewicht in de dj scene en speciaal voor Gloss is hij in The The Power Zone. Zijn opzwepende en ook diepe housebeats zijn een lust voor alle houseliefhebbers. Al jaren draait hij mee in de top en weet als geen ander zijn publiek een plezier te doen. Ook 31 mei is hij er bij !

Naast deze gekroonde koning, staat de heerser van de latin house beats op het programma. Zijn favoriete muziekstijlen Soul, Latin, Afro en Jazz vormen een perfecte combi met zijn eigen muziek. Gregor Salto kennen we natuurlijk allemaal van de smashing zomerhit ‘Can’t stop playing’ van 2006, maar Gregor was er al veel vroeger bij: op zijn veertiende produceerde hij er al op los met behulp van zijn vaders Commodore Amiga. Inmiddels worden zijn tracks door artiesten als Bob Sinclar en Roger Sanchez gedraaid. Zijn voorliefde voor soul-, latin-, afro- en jazzinvloeden is terug te horen in al zijn werk, dat hij uitbrengt op zijn eigen label G-REX. Elke keer als deze dj zijn platentas open trekt, gaan de handen in de lucht.

Adjin Begovic, oftewel Dj Baggi Begovic is een van de meest toegewijde Nederlandse DJ/producers. Zijn passie voor muziek laat hij doorschemeren in zijn banging housesets. In combinatie met zijn producing skills zorgt het voor zijn reputatie als zeer gerespecteerde en toegewijde performer. Baggi is geboren in Brcko in Bosnie, in 1979. Toen hij in 1995 naar Nederland verhuisde werd hij gevraagd als resident op de partyboat Barocca in Rotterdam. Hij mixde daar tribal in combinatie met groovy uplifting house, en zorgde altijd voor een volle dansvloer. Geinspireerd door artiesten als Erick E, Miss Monica en Deep Dish, werd hij verslaafd aan het DJ-en. Zijn stijl is te omschrijven als zeer verrassend., Zijn groovy, funky club sound wordt gecombineerd met tribal beats, prachtige vocalen en tintje progressive techhouse. Gloss zal de 31ste betoverd worden door zijn ongekende inspiratie en voorliefde voor muziek.

True House Music Master en Gloss resident van het 1e uur Ricky Rivaro zal op deze editie van Gloss zeker niet ontbreken. Ricky Rivaro is geliefd om zijn zomers getinte feel-good house waarmee hij wekelijks de clubs en niet te vergeten zijn eigen feesten in Bloomingdale, Bloemendaal in vuur en vlam zet. Nu de zomer weer voor de deur staat, is er geen betere keuze dan Ricky Rivaro, om de zomerse feeling alvast binnen te halen. Hij zal alles uit de kast halen om ook op deze editie zijn stempel te drukken. Let The Sunshine In !!!!

Ook Issie Star is weer van de partij. De vrolijke dj uit Rotterdam met een voorliefde voor muziek zal zijn publiek weer voor zich winnen met zijn altijd sexy house music. Door de jaren heen is deze dj uitgegroeid tot een heuze house expert die zijn publiek precies aanvoelt en een ongekend goede platenkeuze heeft. Issie zal dan zeker ook niet ontbreken tijdens deze editie van Gloss en zal speciaal zijn uplifting set neerzetten.

Al dit muziekale geweld wordt ondersteund door een omgetoverde The Power Zone die net als de vorige editie veel mensen zal verbazen. Het vipdeck krijgt een upgrade, van buisness naar 1st Class en de rest van de club wordt stevig onder handen genomen door Danza Decors. Deze helden in de decor buisness hebben gouden vingers en maken ook deze keer weer iets prachtigs van de The The Power Zone.

Van dansen krijg je dorst, en om te zorgen dat niemand wat tekort komt zijn speciaal voor Gloss de cocktail professionals van Shaken & Stirred weer ready to mix. Deze top shakers nemen je mee op een exotische smakenreis en zorgen ervoor dat al je cocktailwensen in vervulling zullen gaan. Moët & Chandon, de Gloss hofleverancier van de bubbels plaats wederom een Champagnebar, zodat iedereen bubbelend de zomer kan inluiden.

Als extra verkoeling voor als het allemaal iets te heet wordt, zijn de co2 kanonnen weer laten installeren. Dan onze engeltjes van Angel's Angels.... Deze plaatjes van dames trekken weer de mooiste creaties aan, in een spectaculaire show die ze speciaal voor Gloss hebben gemaakt. Om dit alles te omlijsten hangen er weer 6 grote schermen in The The Power Zone. De mooiste visuals worden wederom verzorgt door het VJ Collective van EyeSupply. Deze bekroonde visual helden hebben afgelopen editie van zich laten spreken(zien). Een oogverblindende show die een andere wereld creëert binnen de club. EyeSupply is een spectacel voor het oog en zullen hun kunsten de gehele avond laten vertonen.

Dus haal je meest glossy outfit uit de kast en laat je meevoeren in de wereld die Gloss heet!