Partyflock
 
­ Nederland

Voidd - Moritz invites Tobi Neumann

gepubliceerd door , op
Voidd - Moritz invites Tobi Neumann
7 mei 2008
FeestVoidd · Moritz invites Tobi Neumann
Datumvrijdag 23 mei 2008
WinactieVoidd actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Nog maar nauwelijks bijgekomen van de fenomenale Voidd & Minimaal Feestmaal Weekender afgelopen 21 & 22 maart staat het team van Voidd weer in de startblokken om de volgende supershots op gebied van nachtentertainment toe te dienen.

De Weekender was een daverend succes; alleen al die uitzinnige sfeer die er hing - en dat twintig uur lang tot aan de kleinste afteruurtjes aan toe! De ene climax na de andere met o.a. een geniale drie uurs set van “Luna City Express”, het Berlijnse dj-/producersduo “Heinrichs & Hirtenfellner” (dat er uitzag alsof ze net uit een Mad Max-film gestapt waren, “Ille Bitch” (die tot 12 uur zondagmiddag uit de losse pols een megaset neerzette), alle Voidd artiesten, de maffe aankleding van Studio 80, confetti en zoveel meer…

Bij Voidd is het motto “Goeie muziek, dat moet je delen!”, vanuit die gedachte is “Voidd invites…” ontstaan, waarin iedere keer een Voidd-dj zijn of haar favoriete artiest mag uitnodigen in Studio 80. Na “Esther invites Luna City Express” tijdens de Weekender is het nu de beurt aan de afterkoning “Moritz”, die met zijn heerlijk smerige plaatjes altijd de juiste snaar op de dansvloer weet te raken.

Moritz en Voidd hebben er samen voor gezorgd dat één van zijn favoriete artiesten naar de club met het beste geluid van Amsterdam komt: niemand minder dan Tobi Neumann!! Naast deze Cocoonheld staan LUPE, Steady Douglas (live set) en natuurlijk Moritz te stralen in de grote zaal van Studio 80.

In de knusse tweede zaal van Studio 80 zal deze nacht louter underground muziek met een grote “U” gedoneerd worden aan je fijne gehoor. Tijdens de Weekender heeft de GZG held “De Man Zonder Schaduw” drie uur lang zijn diepste en meest ondergrondse plaatjes gedeeld in “Backstage met De Man Zonder Schaduw”, deze keer zal “Esther Dune” in “Backstage met Esther” je meenemen op een drie uur lange trip waarin je zal wegdwalen in de ondergrondse spelonken van de House, Deep-House en Tech-House. Dat doet ze niet alleen; ze zal worden bijgestaan door de oogverblindende nachtlampjes Eva Maria en Mr. Manoah.

9 opmerkingen

topper!

underground met een grote U - nog beter dan kunst met een grote K
jammer dat ik dan niet aanwezig kan zijn.. tobi is altijd goed voor een mooi avondje..
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
Uitspraak van mr monkey op woensdag 7 mei 2008 om 13:16:
Moritz for president

Goed idee ;)
 
Tobi dikke poep!
Werkzaam bij Nine Events
Artiest {SHOWLIST artist 45785, 36905}
tobi facking neumann