Partyflock
 

Flush!

gepubliceerd door , op
Flush!
28 april 2008
Bereid je voor op een nieuwe editie van Flush! in Lekker belangrijk te Utrecht.

Zoals altijd op de eerste donderdag van de maand presenteert de organisatie ook nu weer geheel gratis kwaliteitsmuziek. De genres minimal, house, techhouse en techno zullen weer uit de speakers klinken, zodat je na Koninginnedag gewoon verder kunt feesten. Ook deze keer is er een dj te gast. Hij heeft al eens eerder een plaatje bij Flush! opgelegd, maar wilde graag nog een keer komen: Wesdex.

Het gaat goed met Wesdex. Het afgelopen jaar is zijn agenda constant gevuld geweest met vette bookings. Twee weken geleden stond hij zelfs op Cocoon goes Amsterdam part IV in Amsterdam. Daarnaast is hij nog steeds druk met het organiseren van Magnetronik. Zijn stijl noemt hij ‘humor-house’ en ligt tussen minimal, techno en jazzy house in. Met humor uit de speakers kan het niet anders dan dat het weer een gezellige avond gaat worden.

Flush! wordt georganiseerd door een zevental vrienden die zelf maar al te goed weten wat een feestje bouwen is. Ook nu we ruim een jaar bestaan gaan we door om de gezelligste donderdagavond in Utrecht voort te zetten.

Wesdex wordt bijgestaan door Mr Minoz, Tomax, Miss Melera en Marinjo. Zij zijn inmiddels vastgeroest aan de dj-booth van Lekker belangrijk, maar zullen je desondanks weer voorzien van de lekkerste platen. Voeg daaraan toe de prettige sfeer in Lekker belangrijk en je hebt een geweldige avond voor de boeg.

Van 20:00 tot 04:00, voor iedereen wat wils, maar de meeste harde werkers zijn dit keer de volgende dag vrij, zodat hopelijk iedereen tot in de late uurtjes op de dansvloer kan blijven staan!
Geen Hemelvaart dus, maar gewoon lekker naar Flush!.

Gratis entree!

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
donderdag EN vrijdag vrij !!! :)
 
Four of a Kind!
heftig midweekje !