Partyflock
 

De zomer begint op 3 mei bij Close2heaven

gepubliceerd door , op
De zomer begint op 3 mei bij Close2heaven
24 april 2008
Tropische cocktails, erotische (paal)dansacts, lekkere gratis ijsjes, een chill area met een mega groot lounge bed gecombineerd met de vetste club- en trancehits en een tikje minimal: het lijkt wel zomer bij Close2Heaven! Zaterdag 3 mei is het alweer zover, dan barst er weer een editie los in de mooiste club van de regio Amsterdam: Club Mystère in Amstelveen.

Een nacht vol entertainment, spannende verrassingen, valet parking, betoverend mooi publiek en natuurlijk weer een line-up om van te smullen! Dit wordt een Close2Heaven die je echt niet mag missen. Maarliefst twee dj’s voor wie Dance Valley geen vreemde is staan aangekondigd in de line-up: Pedro en Miss Wendy. Naast deze twee staat er een altijd graag geziene gast bij Close2Heaven op het programma: Energy. Met deze line-up kan het feestje eigenlijk al niet meer stuk!

Xtended entertainment zorgt deze keer voor een aantal exclusieve acts. De organisatie heeft speciaal voor de acts twee danspalen laten monteren in Club Mystère. De bloedstollend mooie meiden van Xtended zullen de bezoekers trakteren op een aantal exclusieve erotische acts. Speciaal voor Close2Heaven is er bij Mystère een geluid specialist die zorgt voor de ultieme afregeling van de sublieme geluidsinstallatie.

Zoals inmiddels gebruikelijk bij Close2Heaven handhaaft de organisatie geen dresscode. De redenering hierachter is dat wanneer je wat aantrekt waarin je jezelf het makkelijkst voelt, je ook het lekkerste feest. Niets is immers vervelender als je je ongemakkelijk voelt omdat je je in iets hebt moeten hijsen wat de organisatie voor je heeft bedacht. Gewoon lekker iets aantrekken wat jij leuk vindt dus! En denk nou niet dat dit resulteert in saaie outfits, integendeel: bij Close2Heaven komt iedereen sexy, spannend, verleidelijk, uitdagend en verrassend gekleed! Daarnaast is er geen verplichte aanschaf van kleding die je misschien nooit meer draagt, dus dat is ook lekker meegenomen…

Wat ook lekker meegenomen is, is de entreeprijs. Voor slechts 25 euro ben je zeker van een kaartje voor dit unieke feest in zijn soort. Kaartjes die overigens eenvoudig via de website van Close2Heaven, www.Close2Heaven.nl, te bestellen zijn. Zonder tussenkomst van allerlei dure ticket verkopers, gewoon rechtstreeks. Zelfs afrekenen kan via de site eenvoudig met iDEAL. Na betaling van je tickets worden deze kosteloos door de organisatie opgestuurd naar je huisadres. Makkelijker kunnen ze het niet maken!

Op het feest worden uitsluitend stelletjes en dames toegelaten iets wat tot uiting komt in de altijd uitgelaten, ontspannen en erotische sfeer op het feest.

2 opmerkingen

Zin in! Gaat een leuke editie worden :bounce: :bounce: