Partyflock
 
­ Nederland

Final edition: Invited by Tiësto

anoniem gepubliceerd op
Final edition: Invited by Tiësto
13 juni 2003
Op 19 juni aanstaande vindt de laatste editie van 'Invited by Tiësto' plaats in het prachtige Panama te Amsterdam. Nog één keer kan er genoten worden van het heerlijke drie- gangendiner in het restaurant en de show in de theaterzaal. Tenminste; voor diegenen die inmiddels een ticket hebben weten te bemachtigen en een tafeltje hebben gereserveerd, want Invited is al sinds enige tijd uitverkocht. Aangezien dit drie keer op een rij het geval was, mag de organisatie toch wel spreken van een daverend succes!

Zoals eerder aangegeven zal de laatste editie een extra groot spektakel worden. In een intieme sfeer zal de avond geopend worden door niemand minder dan Lucien Foort, waarna Tiësto een exclusief, bijna 4 uur durend optreden zal verzorgen. MC Marxman zal deze artiesten begeleiden, en Funkerman zal van zich laten horen in de naastliggende studio. Al deze ingrediënten zullen zorgdragen aan een onvergetelijke avond waar alles draait om de gasten.

Ten behoeve van het comfort zal Panama uitgerust worden met extra Air Conditioning Systemen. De afgelopen keer bleek de chemische reactie tussen Tiësto en het publiek zoveel warmte te genereren dat extra verkoeling op dat moment niet een overbodige luxe zou zijn.

'Invited' opent haar deuren om 21:00 uur. De gasten worden geadviseerd vroeg te komen, want dit is een avond die je van begin tot eind moet ervaren!

Voor meer informatie, foto's en video's verwijzen we naar de website www.invited.nl.

12 opmerkingen

 
Artiest Bernd
Leuk feessie op mijn verjaardag :D
Idd is het een groot succes, en met de airco erbij kan het alleen maar groter worden.
Heb er meer dan zin in, maja nog 6 daagjes........en dan :bounce:

Let the final b the best.

See u Thursday at Panama ;)
 
wordt toppie! :D
 
had er graag willen zijn maar was al uitverkocht bhoueeeee
 
see you all thursday at INVITED!!! :D :D


:bounce: eindelijk na 10 mei mogen we weer genieten van Tijs...

:D
En nou maar hopen dat Tijs dit feest 1 keer in de 2 maanden gaat doen!!!!!!!

Zat hij over te denken :-)
Hij mag dit inderdaad gerust herhalen, zeg, want ik heb helaas geen kaart kunnen bemachtigen en jammer dat het inderdaad uitverkocht is. En dan mis ik ook nog es Lucien Foort die ook nog es lekkere club kan draaien.
laatste aanpassing
 
kwas ook te laat :S
als het echt zo'n succes was zou ik zeggen: nog een keer herhalen!
en dan ben ik dr wel op tijd bij ;)
Martijn... 13 juni 2003 21:37
Leuk feessie op mijn verjaardag


ja ook op mijn verjaardag :)
Die airco zal niet overbodig zijn. Vorige keer stond ik echt op overkoken!!! Iedereen trouwens. Allemaal van die kerels in licht blauwe overhemden waarvan alleen de onderste centimeter nog licht blauw was. :D De rest was drijfnat en donkerder... LOL