Partyflock
 
­ Nederland

Queensnight @ Club Poema

gepubliceerd door , op
Queensnight  @ Club Poema
21 april 2008
Club Poema RAW komt dit jaar weer met een knallend feest op de nacht voor Koninginnedag. Al jaren op rij blijkt de combinatie van dikke elektronische muziek + intieme sfeer + ondergrondse locatie + oranje te werken. Uiteraard keert Koninginnenacht-resident Paco Osuna voor deze speciale avond weer terug. Michel de Hey is eveneens aanwezig als headliner van Nederlandse bodem.

Paco Osuna is de Spanjaard aan huis van Club Poema RAW. De beste man vliegt wekelijks de hele wereld over, maar vindt het in Utrecht altijd even tof. Hij staat misschien wel erg regelmatig in Poema RAW (dit wordt volgens de archieven de zevende keer), maar dat is ook niet zonder goede reden. Paco zet namelijk zonder enige moeite de feestmeute naar zijn hand. Wat wil je ook met spetterende producties op toonaangevende labels als Shake, Zenit en Plus8 Records. Verwacht een onnavolgbare mix van minimal, techno, opzwepende loops, freaky effecten en pure funk van deze Amnesia (Ibiza) en Club 4 (Barcelona) resident.

Natuurlijk staat er op de nacht waarmee men van oorsprong de nationale eenheid wilde benadrukken ook een Nederlandse grootheid in de dj-booth. Niemand minder dan Michel de Hey gaat maarliefst DRIE uur lang zijn ding doen om de feestende massa gek te maken. Na zijn geweldige set tijdens Oud&Nieuw kon deze Nederlandse technovolksheld niet wachten om terug te keren naar Club Poema RAW.

Naast bovenstaande toonaangevende artiesten zijn de residents van Club Poema RAW: natuurlijk ook weer aanwezig. Pinxt en Wouter de Moor staan altijd garant voor heerlijke sfeermakerij, als respectievelijk opener en afsluiter.

Koninginnenacht in de Domstad met veel funky house, minimal, techno en alles daar tussenin voor een zachte prijs van €8,- in de voorverkoop. Zonder twijfel een feest om niet te missen!

Entree: €8,- in de voorverkoop / €10,- aan de deur

Paco Osuna (Shake Records, Dance Valley, Rockit, Awakenings)
Michel de Hey (Hey! Records, Mystery Land, Free Your Mind, FFWD)
Pinxt (Club Poema RAW, Subculture)
Wouter de Moor (Club Poema RAW, Rekorder, Awakenings)

4 opmerkingen

Paco Osuna & Michel de Hey op koninginnenacht! :respect:
Wat veel technoaanbod dit jaar!!!!

Nette line up, en ook zeker een nette prijs (Y)
netjes