Partyflock
 
­ Nederland

Disorder

anoniem gepubliceerd op
Disorder
9 april 2008
In de Buze, Podium voor Pop en Cultuur, organiseert State of Mind events in samenwerking met Unicore op 12 april ‘Disorder, no more Silence!’ Dit dance-evenement heeft als muziekthema hardcore, darkcore en terror. De Buze biedt de hardcore- houseliefhebbers als vanouds een plek waar zij de kans krijgen in een gezellige gemoedelijke sfeer van hun muziek te genieten.

Steenwijk is een plaats waar heel wat hardcore liefhebbers mooie herinneringen aan hebben. Feesten als Break the Silence, hardcore vs. Terror, Turntable Masters, en afgelopen december Flammable Beats, geven aan dat er in het verleden genoeg gebeurd is in Steenwijk. Maar een echt hardcore evenement wordt al een tijd gemist in Steenwijk. Die tijd is voorbij. Zaterdag 12 april zal de eerste editie van Disorder losbarsten in de Buze te Steenwijk.

Disorder is het nieuwe concept van State of Mind Events in samenwerking met Unicore. State of Mind Events, bekend van o.a. Cube, organiseert sinds zes jaar feesten in en om Hoogeveen. Zij vindt het nu tijd om haar grenzen te verleggen en ook buiten Hoogeveen een goed hardcorefeest te gaan geven. De Steenwijkse Unicore is bekend van eerdere dance-evenementen in de Buze, o.a. Break the Silence en Bass Domina.

Steenwijk zal ook in de line-up ruim vertegenwoordigd worden; Dj´s Enzo en Chemicore zullen samen een keiharde back-2- back set draaien, en ook “oude rot” Da Lex zal laten horen dat Steenwijkse hardcore nog lang niet dood is. Naast deze lokale dj’s zal ook een grote naam uit de hardcorescene zijn kunsten vertonen. Er is gekozen voor niemand minder dan dj E-Noid. Deze top-dj is internationaal zeer gewaardeerd en staat al jaren bekend om zijn harde snelle mixen. Ook dj’s SRS & Xcore, Damien Demonist en Northern Radical Steenwijk zullen zich bij deze groep artiesten voegen om Steenwijk op haar grondvesten te laten trillen.

Disorder, zaterdag 12 april 2008 in de Buze te Steenwijk. De deuren gaan open om 23.00 uur. Disorder gaat door tot 06.00 uur de volgende ochtend. Een kaartje is te koop aan de deur voor 8 euro. Op de websites www.partyflock.nl en www.tw-magazine.nl kunnen geïnteresseerden meedoen met een verloting en kans maken op gastenlijst plaatsen voor Disorder.

Voor meer informatie: 0521 51 33 55, www.partyflock.nl, info@stateofmind-events.com

7 opmerkingen

 
Uitspraak van P P op donderdag 10 april 2008 om 00:03:
leuk, alleen ik kom niet

Hou je bek dan!!
Artiest {SHOWLIST artist 27375, 62069}
ik kom wel :lol:
Artiest {SHOWLIST artist 557, 608, 41089}
Ik denk ook wel dat ik kom :D
 
heeeeel ms ook aanwezig!! :D
Werkzaam bij State of Mind
Artiest {SHOWLIST artist 34173, 17330}
He, bah! E-Noid komt :D
Artiest {SHOWLIST artist 1143, 5736}
Present!