Partyflock
 
­ Nederland

Planet V.I.P. - The Essence of Temptation

anoniem gepubliceerd op
Planet V.I.P. - The Essence of Temptation
11 juni 2003
FeestPlanet V.I.P · The essence of temptation
Datumvrijdag 20 juni 2003
WinactiePlanet V.I.P actiegesloten
LocatieDarby & Joan's
Vrijdag 20 juni zal de laatste editie plaats vinden van Planet V.I.P in Darby and Joan’s te Leeuwarden. Daarna zullen ook wij de zomermaanden ingaan en na de zomer nog beter terugkomen met vernieuwde edities van de concepten die V.I.P. voor jullie in huis heeft.


Omdat wij in gedachten al met het ene been op vakantie zijn leek het ons een goed idee om die vakantiesfeer hier eens heen te halen met als gevolg het concept: The essence of temptation.. De hele zomer zal ook voor jullie weer om temptation (verlangens) draaien net zoals het vrijdag 20 juni zal heersen. We zullen dan een ongekend hitsige vakantiesfeer creëren onder het motto “niets moet, alles mag..” Laat dus voor deze ene keer het denkwerk over aan de organisatie en laat je door je eigen lustgevoelens deze avond niet tegenhouden want er is door de organisatie aan alles gedacht….

Een deel van de temptation zal voortvloeien uit het geluidssysteem waar Darby and Joan’s berucht om is, mede mogelijk gemaakt door een uiterst harde line up om de zomer heerlijk “in te knallen”…


Resident dj Trunkz zal meteen de toon zetten voor deze avond en je alvast alle hoeken van de Darby laten zien en laten voelen… Hij zal jullie deze avond onaangekondigd hard (mee)nemen in de wereld die hardstyle heet.

Domenique… Tijdenlang is hij het gezicht van the Zone geweest en binnenkort scorend met zijn eigen productie als Bitte ein Beat dj, zal na het harde akkefietje met Trunkz jullie weer op je gemak stellen en in trance brengen…. Hard Trance. Maar pas op, ook hij is zeker niet vies van een potje sensuele Hardstyle..

Zin in een nieuwe temptation? Verdiep je dan samen met Da Pauli, de man van Qlubtempo, Hardknox en 2Fast 4Trance, in de intrigerende wereld van de Kama Sutra die newstyle heet. Deze expert zal de oude kneepjes van het vak combineren met nieuwe onontdekte nog hardere kneepjes.. Let dus goed op deze avond want dit kan alleen deze leermeester uit Leeuwarder jullie leren. Maak dus deze zomer jouw summer temptation lover jaloers met deze vaardigheden..

Voor degenen die toch meer houden van recht toe recht aan hebben we speciaal op deze laatste editie nieuwe hardcore voor jullie..!!! Justino, resident van Illegal Vibes en Bass Generators in de Empire Plaza in Duitsland, zal samen met E-Rick zijn debuut maken op Planet V.I.P. Laatstgenoemde kennen we natuurlijk allemaal nog van Thunderdome en tegenwoordig Pinhead. Als de wellust nu nog niet bij de staart gevat is door deze opzet raden we je aan om deze zomer thuis te blijven..



Ben je toch in voor een potje temptation? Koop dan je kaarten voor € 8,00 bij Montana of Frappant (of bij beide) te Leeuwarden of aan de deur voor € 10,00. Prijzen zijn excl. vliegreis en verblijf. Deuren gaan open om 22.00 uur. Na 03.30 uur geen entree meer.



Line Up/Timetable:

22.00 - 23.45 Trunkz
23.45 - 01.15 Domenique
01.15 - 02.30 Da Pauli
02.30 - 03.45 Justino
03.45 - 05.15 E-Rick


Dress yourself in your most stylish summer outfit and be OUR temptation!!

15 opmerkingen

 
Artiest Trunkz
eey leuk, maar wacht ff

hard (mee)nemen


Dit is alleen voor het vrouwelijk geslacht! Nou ja, die ene dan alleen.. :kusje:
laatste aanpassing
 
Haha heej cool Trunkzie ;) Jajah :P Moek me nou aangesproke voelen ;) Hihi wij maken er de 20 ste een leuk feest van of niet, van Friese Poort naar VIP, en de hele nacht door zal wat worden :bounce::bounce:

(k) 2 Trunkz
laatste aanpassing
Wordt weer een toppertje ;p

(K) (K)
Present natuurlijk :D
het motto “niets moet, alles mag



koel dat alles mag,ben benieuwd wie zijn handjes niet thuis kan houden :D:D:P:P:P
 
ik kom alleen als mijn "vriendin" GI jane ook mee mag!?!?!
*BAR*

b there

2 binne
Natuurlijk = naakt = zonder hemd
Eerst een pré party met Trunkz, Phat Wax, Caro & Roos en mezelf ...

Daarna LoZz op planet v.i.p. !
 
Juist Jay Underground...!
Leuke avond/Nacht toch... ;) Tot dan!

:bounce:
 
't gaat een zwoele nacht worden Caroline :hug: ;)

en de rest zal op zijn of haar manier de eerste stap zetten naar een geweldige zomer, ik raad iedereen aan om zich hier ook naar te kleden want de temperatuur zal hoog oplopen!
laatste aanpassing
Vaste prik ben der dus ook aanwezig :P

Voor de editie ff mijn Hawaii shirt opzoeken :P:9
Ckurs aanwezig maar wel rustig aan denk ik :P
 
Ikkuh ben ook AANWEZIG!

:bounce: