Partyflock
 
­ Nederland

Erotic Queensday Vibe begint met dubbel en xtra lang feest
Je laatste kans Early Bird kaarten

gepubliceerd door , op
Eén keer per jaar is het echt groot feest. Koninginnedag is de eerste dag in de lente waarop heel Nederland erop uit trekt om feest te vieren. En de nacht ervoor is bij veel mensen nog het meest favoriet. Wil je echt goed los en maximaal feest op 29 april? Dan is er maar één die je zeker weten het vetste feest rondom Amsterdam gaat leveren: Nachtboetiek met Erotic Queensday Vibe - Xtra Orange! Drie vette zalen gaan helemaal omgetoverd worden in Nachtboetiek stijl zodat je de Lexion niet terug herkent!

De vorige uitverkochte edities in de Borchland Hallen en de Boelelaan van Erotic Queenday Vibe, Lexion met Erotic New Years Vibe en de North Sea Venue het hotste feest Xtra Large. Dit is je laatste kans om je kortingskaart te halen bij Ticketbox of Easyticket. De VIP is bijna uitverkocht voor dit exclusieve dubbele birthday party feest. Het scheelt je maar liefst 10 euro, dus haal je kaart nu voor het te laat is.

Dit jaar staat Erotic Queensday Vibe/ Xtra Orange garant voor een superfeest met veel extra’s. Zo zal het feest doorgaan tot maar liefst tien uur! Dan kun je daarna meteen door, Amsterdam in met koninginnedag. Twaalf uur lang de heerlijkste sounds in een volledig omgetoverde Lexion. Dit jaar zullen we strenger controleren op de man-vrouw verhouding. Men must be in female company! Alleenstaande mannen kunnen geweigerd worden aan de deur. Dus breng een vrouw met je mee en beleef deze avond van je leven die 1x per jaar wordt gehouden: de vetste clubavond van Noord Holland in de Lexion.




Uiteraard zal het thema oerhollands sexy Oranje zijn! De best geklede op deze avond zal 2 vrijkaarten ontvangen voor ons volgende feest zaterdag 10 mei Erotic Pinkster Vibe in de North Sea Venue (Hemkade).

Xtra Orange is al eens eerder geweest en toen was het een superfeest in de oude Kingdom Marcanti. Wie van jullie kan zich dat nog herinneren? Het was in april 2004 en voor die speciale editie van Xtra Orange was zelfs de warehouse-hal achter de Kingdom geopend en gekoppeld aan de main areas. Waanzinnige toppers als Armin van Buuren, Judge Jules, Eddie Halliwell, M.I.K.E. Push en Markus Schulz stonden er toen en iedereen heeft de hele nacht lang genoten.

Wie kent de volle Erotic Queensday Vibe feesten niet in de bekende Borchland Hallen. Top dj’s, super geluid, lasers, danspodia, stands, mooie shows, ledshows en noem maar op. Vanuit heel Nederland kwamen de mensen om dit feest mee te maken. Nu zal het 29 april in de Lexion gehouden worden. 2 top concepten die bij elkaar zullen komen. Niets is te dol dus bereid je maar vast voor!

Win een reis naar Ibiza
Ook zal dit jaar Nachtboetiek weer een prijs weggeven naar het geweldige eiland Ibiza. De vorige winnaar “Firedance” heeft eerlijk gewonnen met het Rad van Fortuin in de HappydayZZ. Zij kon kiezen tussen 500 euro of een reis naar Ibiza.

Firedance zegt hierover: “Ik ben super blij met de 500 euro. Dit kwam mij beter uit dan de reis naar Ibiza. Hier kan ik altijd nog heen gaan. Ik ben net begonnen met mijn eigen bedrijfje, een uit de hand gelopen hobby, en daar komt dit geld wel erg goed van pas! Ik heb een super mooie professionele massagestoel gekocht van dit geld. Ik ben er echt super blij mee. Ik was zeer overweldigd toen het Rad van Fortuin op mijn lotnummer sprong. Ik heb de hele avond met de cheque rond gesprongen.”

Zet deze feesten in je agenda om de reis naar Ibiza te winnen:

Erotic Queensday Vibe/ Xtra Orange 29 april – Lexion Venue
Erotic Pinkster Vibe 10 mei – North Sea Venue
Unique on the Beach 15 juni – Beachclub Vroeger op Bloemendaal!
Erotic Festival Vibe 13 september – Lexion Venue

Nachtboetiek zal dit jaar het weer eerlijk laten verlopen. 20 partyflockleden zullen gekozen worden uit de agenda en zal de prijs weer worden weggeven met het Rad van Fortuin. Ook zullen er nog andere mooie prijzen worden weggeven via het Rad van Fortuin net zoals de laatste keer. Prijzen zoals 100 euro, vrijkaarten en een jaar lang gratis naar de feesten van Nachtboetiek.

Yin’s Birthday Bash
Deze dag zal ook Yin haar verjaardag vieren op Erotic Queensday Vibe/ Xtra Orange. Yin staat al jaren samen met Spider aan het hoofd van Nachtboetiek en zij zorgt er altijd voor dat op een feest alles is geregeld.

Op de verjaardag van de Koningin hebben wij wat dubbel te vieren. Nachtboetiek zal er een geweldig feest van maken. Ook omdat Spider z’n vriendin Yin d’r verjaardag viert. Wij zullen dit jaar haar 30e verjaardag uitbundig en groots vieren. Je wordt namelijk maar 1x 30 jaar in je leven. Speciaal voor deze dag zal het VIP-deck in het teken staan van haar. Yin is degene die zorgt dat alles op de Nachtboetiek feesten goed geregeld is. Je ziet haar gewoonlijk dan ook met een draaiboek en een walkie-talkie rondlopen, maar op 29 april staat zij in het zonnetje! Er zal een groot gedeelte van de VIP speciaal ingericht worden voor haar verjaardag. Het zal een speciale super VIP worden met veel hapjes voor de gasten, en leuke kado’s en speciale verassingen voor de jarige. Deze area zal niet voor iedereen toegangelijk zijn. Alleen voor de goede bekende van Nachtboetiek en Yin. Uiteraard zullen wij de rest van de VIP voor de andere VIP gasten ook zo speciaal mogelijk maken. Natuurlijk zullen wij op deze dubbele verjaardag aan iedereen wensen voldoen. Iedereen op het feest Erotic Queensday Vibe zal helemaal in de watjes worden gelegd. Het is namelijk maar 1x per jaar dat deze 2 jarig zijn. We zullen dit jaar extra veel uitpakken, want voor Nachtboetiek telt iedereen als VIP.

Alleen het beste is goed genoeg op Erotic Queensday Vibe/ Xtra Orange. De line-up is met vele grote namen zoals Billy the Klit, Randy Katana, Spider, Eric van Kleef, Kenneth G, Bruze, Bass-D, Buzz Fuzz, Dano en nog veel meer. De hele line up kun je hier terugvinden.

Wil je erbij zijn, zorg dan dat je nog snel gebruik maakt van de Early Bird actie voor de kaarten op zijn en ze weer de normale prijs zijn. Queensnight gaat de bom worden!

10 mei Erotic Pinkster Vibe @ North Sea Venue: Early bird tickets
Erotic Pinkster Vibe het vetste feest op zaterdag 10 mei in de vetste locatie de North Sea Venue. Top dj’s zoals: Benny Rodrigues, Spider, Randy Katana, Afrojack, Kenneth G, Bruze, Buzz Fuzz, JP, Dano en nog vele meer! De early bird kaarten gaan heel hard bij Ticketbox en Easyticket. Haal je kaart zo snel mogelijk. Het scheelt maar liefst 7,50 euro en voor een VIP ticket 10,-- euro!

53 opmerkingen

 
Heerlijke feesten de aankomende tijd, dit gaat weer helemaal TOP worden zoals we gewend zijn van Nachtdienst!!! :bounce:
laatste aanpassing
yeehaaa.. begint een traditie te worden :cheer: 'ff Nachtdiensten' Uhh :bloos:
nouja.. twaalf uur lang maar :9 lekker rondwandelen door de zalen en catacomben,
en dan.. tadaaa... nog ff lekker into da city!! :cheer:

Kijk er al weer helemaal naar uit :yes: laat maar komen die oranje zooi! :cheer:

En laten we de rest van de feesten ook maar ff gauw neerzetten.. :yes:
ben nog steeds Ibizamaagd :yes:
laatste aanpassing
Jaaaa, weer zin in!!:bounce:
 
whooh heeerlijke actie weer van Nachtdienst:D:D:D
nu al zin in
outfitje zoeken kadootje voor Yin

Uitspraak van Partyspacer op woensdag 2 april 2008 om 12:07:
ben nog steeds Ibizamaagd

ik ook ik ook laten we bidden voor IBIZA :P:P:P

ben blij dat ik me kaartjes al heb voor dit feestje
de andere komen er aan :D:D:D


haal snel je kaartjes VOL=VOL

(K)(K)(K)(K)
Uitspraak van GiBiza op woensdag 2 april 2008 om 12:51:
Jaaaa, weer zin in!!

hehe.. eg wel.. dat dansje moet er nog steeds van komen (y)

Duzzuh... direkt na Yin d'r verjaardagsbash... :banana:

Pfff.. en het is al april.. dat schiet lekker op!! :bounce:
 
Tamaartje helemaal present hoor:bounce:!! Vorig jaar was te gek, dus ook dit jaar is dit feest van Nachtdienst niet te missen!!
 
Werkzaam bij Afterdreams



lekkere actie weer van nachtdienst!!!!:p




word een topper dus wees er zeker maar SNEL bij !!!




so! en nu de rest van de feesten in agendaatje zetten want IBIZA lijkt me toch wel heeeel COOL!!!!

laatste aanpassing
Super feesten! Dit gaat helemaal te gek worden! Prijs naar Ibiza winnen, super gaaf! Ik heb er al zin in!! :bounce:
Top line-up: Randy Katana, Spider, Billy The Klit, Bruze! Dat wordt knallen.

Ik heb er weer zin in!!!!

Die Ibiza prijs wil ik wel winnen ;) :banana:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Marys, gave foto!!! haha! Je ziet er weer super uit :)
 
Ook wij hebben de kaarten al binnen en hebben megazin in dit feest!!
Maken er een super avond/nacht van.....voor mij word het net als voor Yin mijn birthday party:bounce: Dus dubbele reden om helemaal los te gaan!
Op dit feest wachten wij al zoooooooooo lang en nu is het eindelijk bijne zo ver! En what a giant line up!!
Nachtdienst jullie maken mijn birthday helemaal perfect thx:respect:
 
 
:cheer: dubbel feest, of 3 dubbel zelfs :O Super feestje van de nachtdienst :banana: Yin jarig :D:D:D En de koningin 8) :lol:
In de Lexion ook helemaal toppie! Tijdje alweer niet geweest B)
Ik ben van de partij iig, nu nog even leuk outfitje verzinnen :devil:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 april 2008 om 14:53:
Op dit feest wachten wij al zoooooooooo lang
wij dus ook!!!kunnen haast niet wachten om te feesten en te feesten en te feesten en te feesten en te........
hierperdepiep;-);-)wij drinken er een glaasje opxx
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Super zin in!!!!

Enne yinnie is ook jarig,dat wordt helemaal giga feest dan!!

top top top!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Een supernacht gaat het zeker weten wel worden ja! :D:D:D De Lexion op feestdagen is al een te gekke ervaring, en dat we nu ook nog eens de verjaardag van Yin gaan vieren maakt het Xtra Speciaal!

Xtra Orange... brings back memories... en daar gaan we op Queensnight een paar nieuwe aan toe voegen!

Afrojack in de line-up: ben errug benieuwd naar deze man. Ik weet wel dat ik op een remix van hem deze afgelopen zomer helemaal uit mn dak ben gegaan toen Jean hem draaide als opening van zn set op Free Festival.

Kortom, alle reden voor iedereen op op t puntje van je stoel te blijven zitten en er de 29e een fantastisch fest van te maken!! :):)

Yeah! Let's make this party happen! :bounce:
 
Uitspraak van MEM op woensdag 2 april 2008 om 15:34:
Enne yinnie is ook jarig,dat wordt helemaal giga feest dan!!

yeb!!!!:cheer:

 
Zo het kaartje heb ik ook al binnen voor dit super feest !!
Dus dat beloofd wat ik lees dat YIN ook nog is jarig is :Cheer:
Dus we maken er met ze allen een HEEEL GROOT feest van !!
Heb er alweeeeer zin in :D
En het vorige feest is net afglopen :P
waar haal ik de puf vandaan zeg whooejjj
laatste aanpassing
 
Ik heb er ook al helemaal zin in!!! Tegen die tijd ben ik echt al zooooooooooooo lang niet meer naar een Nachtdienstfeestje geweest! Moest de laatste wegens vakantie (heel vervelend) overslaan, maar kan deze dus zeker niet missen!!!

Ik ben d'r bij!!!!!!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes:
 
OOOOOO, DIT WORD EEN KNAL FEEST MET ZOVEEL TE VIEREN EN DAN MET AL MIJN DINNEN EN VRIENDJES , NACHT KAN NOU AL NIET MEER STUK!


REIS NAAR IBIZA....HERE I COMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Lekker feestjuh!! :cheer: allemaal jarigen, wie gaat er trakteren? ;)

Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 april 2008 om 16:22:
REIS NAAR IBIZA....HERE I COMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

me too!!! :yes:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van ini mini op woensdag 2 april 2008 om 17:54:
Ik heb ze er allemaal in staan, nu maar duimen dat ik die reis win!!

ik duim met je mee :D:D:D


Uitspraak van Partyflockje op woensdag 2 april 2008 om 18:07:
allemaal jarigen, wie gaat er trakteren?

Nachtdienst trakteerd op heerlijke hapjes maar dan wel in de vip
speciaal wegens yin der verjaardag:cheer:


Uitspraak van Kao op woensdag 2 april 2008 om 14:28:
Ik heb er weer zin in!!!!

gelukkig maar want zonder jou ook geen familie feestje;)
Nice :)
Ik ben er zeker 29 April bij,,,,,gaat me echt wel weer een feestje worden in Lexion,,,,,,,toppie,,,ook nog eens de verjaardag van Yin,,,,,,snel ff kaartje,s halen,,,,,,,en wie weet winnen we de reis wel naar Ibiza,,,,,,

(Y)
 
Wij hebben er onwijs veel zin in!!!
Lexion haal het dak er maar vast af, want anders halen wij die er wel vanaf!!:bounce:

Zin in :cheer: Zin in :cheer:
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
Lieve Yinnie jariggggggggg ( KNALLUHHHHHHHHHHH )
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 april 2008 om 20:57:
Lexion haal het dak er maar vast af, want anders halen wij die er wel vanaf!!

Zit er dan alweer een nieuwe dak op? Want de laatste keer ging het dak tijdens het Nachtdienst feest er ook van af:yes:
Dit gaat een super nacht worden:bounce:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 april 2008 om 14:16:
so! en nu de rest van de feesten in agendaatje zetten

Heb ik ook maar even gedaan:yes:! Moet er niet aan denken om er eentje te moeten missen, heb het altijd sjo onwijs naar mn zin met de feestjes van Nachtdienst:D:bounce:
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 3 april 2008 om 08:51:
Heb ik ook maar even gedaan! Moet er niet aan denken om er eentje te moeten missen

En anders maak je ook geen kans op een reisje Ibiza, meissie! Wel heel belangrijk natuurlijk!!! :yes:
ennuh... ik ga alvast een beetjuh oefenen.. ben nog niet erg toonvast :lol:

Artiest {SHOWLIST artist 41013, 53733, 46330}
heb der weer zin in!!!(Y):bounce:
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 3 april 2008 om 05:56:
Zit er dan alweer een nieuwe dak op?

Weet ik niet zeker?? Mochten ze die nog niet hebben dan mogen ze hem eraf laten;)

Yin gaat een onwijs gave verjaardag tegemoet
GEFELICITEERD:cheer::bounce:
 
He super gezellig!! Ik heb er nu al zin in!! :bounce:
Yin, Yin, Yin, Yin!!! Ik ga je helemaal in de watten leggen :) ;) haha meissie, komt helemaal goed! Ik ben nu al aan het brainstormen voor 29 april ;)
He thanks lieverds!! Ik heb er nu al zin in


Uitspraak van Unique Sexycity op donderdag 3 april 2008 om 16:39:
Yin, Yin, Yin, Yin!!! Ik ga je helemaal in de watten leggen haha meissie, komt helemaal goed! Ik ben nu al aan het brainstormen voor 29 april

Oh jee Nathje, wegwezen jij! Dat kan nooit goed zijn ;)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 april 2008 om 19:33:
ik duim met je mee

Gaan we samen duimen dat we die reis winnen!!! :P:P:P

Als jij nou wint.... pas ik toch wel in je koffer??
Ben maar klein... O:)

Woeiiiiiiii wat een leuk feestje die Queensday Birthday Extra Orange Bash Vibe :O:O:O
Hoe je het ook noemt... blijft gewoon een topper!!!

Wat is de dresscode??? :roflol:
 
Uitspraak van ini mini op donderdag 3 april 2008 om 22:02:
Als jij nou wint.... pas ik toch wel in je koffer??
Ben maar klein...

haha je mag iemand mee nemen dan neem ik natuurlijk
jou mee DUHHHHHHHHHHHHHHH kan tog nie zonder jou:D

(K)
Uitspraak van ini mini op donderdag 3 april 2008 om 22:02:
Wat is de dresscode???

rood wit blauw oranje:P
We geen die verjaardag van yin maar eens even goed vieren;)!
 
Ook ik ga er mijn birthday bash van maken:) Dus dat word knalluuuuh tot in de late ochtend of vroege middag of zo:lol:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 april 2008 om 10:42:
Dus dat word knalluuuuh tot in de late ochtend of vroege middag of zo

dubbel feest dan;)
wordt een super leuk feest, heb me kaartjes gelukkig al binnen :D
Kan niet wachten :cheer:
laatste aanpassing
 
Topper, topper, topper weerrrr!!! :woep:
Lekker feessie van Nachtdienst...
Waanzinnig veel zin in! :cheer:


Uitspraak van ini mini op donderdag 3 april 2008 om 22:02:
Wat is de dresscode???

Erotic Orange... ;P
Erotische sinaasappeltjes...??? :D
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 5 april 2008 om 20:52:
Topper, topper, topper weerrrr!!! :woep:
Lekker feessie van Nachtdienst...
Waanzinnig veel zin in! :cheer:

Dat heeft iedereen denk ik wel..
Kan ook niet anders dan een te gek, lekker, top, gaaf feessie worden:bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
­Deze dag zal ook Yin haar verjaardag vieren op Erotic Queensday Vibe/ Xtra Orange. Yin staat al jaren samen met Spider aan het hoofd van Nachtdienst en zij zorgt er altijd voor dat op een feest alles is geregeld.

En dat doet ze helemaal goed :lief:
We gaan echt proberen om bij jullie te komen ;)
:hug:
Uitspraak van verwijderd op zondag 6 april 2008 om 12:52:
Kan ook niet anders dan een te gek, lekker, top, gaaf feessie worden

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 5 april 2008 om 20:52:
Topper, topper, topper weerrrr!!!
Lekker feessie van Nachtdienst...
Waanzinnig veel zin in!

daar sluit ik me bij aan......hi hi... niets meer aan toe te voegen :P
 
Dit wordt een super party weekend!!!
Allemaal leuke party's georganiseerd door de Nachtdienst.
Let it come
(k) :bounce: ;)
 
weer lekker knallen met nachtdienst:cheer:

en nog een feest van YIN erbij!
kan niet anders dan top worden weer!!!!

Heyjjajaaa... wij willen de boot niet missen,

Only in Holland ... :S :lol:
 
Uitspraak van vazo op vrijdag 11 april 2008 om 20:53:
Only in Holland ...

ik zou zeggen stap in je rakket en let the Vibe begin:jaja:
 
jaaaaaaa alles draait we kunnen mensen:cheer: