Partyflock
 

Harders Plaza pakt vet uit in de openingsmaand

gepubliceerd door , op
Nog maar net bijgekomen van de openingsnacht, en er staan alweer andere dope feesten voor de deur van Harders Plaza. OF indien daarvoor gepubliceerd: Vol verwachting kijken we uit naar de Grand Opening van Harders Plaza, maar er is nog veel meer te beleven in de nieuwste hotspot van het Oosten. De nieuwe venue haalt voor de openingsmaand namelijk de beste feesten naar Harderwijk met de dikste DJ's.



Het is ongelofelijk hoeveel grote namen ze in april mogen verwelkomen. De drie zalen van Harders Plaza worden deze maand bevolkt door de crème de la crème van de vaderlandsche DJ-scene. Wat dacht je van Marco V, Benny Rodrigues, Real El Canario, Tony Cha Cha, DJ Jean en de The Partysquad? Deze gasten krijgen jouw voetjes vast en zeker wel van de vloer in de Main Room.

Ga je liever voor pure urban, dan wandel je gewoon een zaal verder. In april staan je daar diverse muzikale verrassingen te wachten. DJ Irwan draait hier de dopeste urban, Sir Edward neemt je mee terug in de tijd met R & B classics en ook Lange Frans & Baas B komen op bezoek. Laat je daarnaast verrassen door de moddervette beats en rumpshakers van o.a. Saber, Miss DJ Que Tee en G-Licious.

Keihard meezingen en helemaal los gaan kan daarnaast ook nog in het Feestcafé. In april worden hier verwelkomd: Starkoo, DJ Yorit, Rob Tonen and many more. Inhaken geblazen hier!

Over feest gesproken: Koninginnenacht vier je natuurlijk ook gewoon in Harders Plaza. Met enige trots presenteren ze dan Sexy Motherfucker, een doorslaand succes in Amsterdam. Wie zegt dat je voor de dopeste feesten naar de Randstad moet? Benny Rodrigues, Real El Canario en de beruchte The Partysquad zetten de Main Room op zijn kop. En wat te denken van Tony Cha Cha en DJ Jean? Zet 29 april dus maar alvast in je agenda!

Binnenkort worden nog meer bekende partyconcepten gelanceerd in Harders Plaza, waaronder Superfreaks, Ritmo, Nope is Dope etc. Zorg dus dat je het niet mist en houd de site in de gaten voor meer informatie en programmering: www.hardersplaza.nl.

9 opmerkingen

 
wordt een lekker druk gezellig feestje

jean benny tony in tha house
dat beloofd wat

(K)
(Y) Super dat de Harder nu verbouwd is!
Heb er gewerkt en ben erg benieuwd naar hoe het geworden is, zodra ik in de buurt ben ga ik zeker even een kijkje nemen!
harders plaza, zet je tijd op 17.00 uur
Was zo vet zaterdag! was een onwijs mooie tent!
Uitspraak van Tommyisgone op woensdag 2 april 2008 om 17:00:
harders plaza, zet je tijd op 17.00 uur

Haha SlamFM :)

'Hotspot van het oosten', harderwijk ligt aardig in het midden, maar ten opzichte van de randstad is het wel oosten :)
ja, inderdaad :yes:
om in het echte oosten te komen is echt nog wel minstens een uurtje rijden....
maar ben wel benieuwd...:bounce:
ze zegge wel harder styles :D
Leuk filmpje, maar volgens mij worden er beelden van SMF in Zenith (venray) gebruikt.
Uitspraak van M@uro op vrijdag 11 april 2008 om 09:27:
Leuk filmpje, maar volgens mij worden er beelden van SMF in Zenith (venray) gebruikt.

Dat is meestal als een tent nog niet open is en ze gebruiken beelden van dansende mensen :) dan is het vaak niet de tent zelf nee :lol: