Partyflock
 
­ Nederland

High Contrast Labelnight kick-off in Outland

gepubliceerd door , op
Met trots presenteert ‘High Contrast Recordings’ de eerste labelnight in Outland, Rotterdam. Alle grote artiesten van dit techtrance / progressive label verzorgen op zaterdag 29 maart een optreden. Marcel Woods, Ronald van Gelderen, Ernesto vs Bastian, Nic Chagall (Cosmic Gate) en Alex M.O.R.P.H. zijn allen onderdeel van een spectaculair programma. Een bijzondere toevoeging aan de programmering is het Nederlandse duo Rank 1, dat voor deze avond een “special performance” gaat neerzetten.

High Contrast Recordings; ‘where big room music is born!’. Hiermee valt de sound en de stijl van het label het best te omschrijven. In de paar jaar dat het label bestaat, heeft het zich in razend tempo opgewerkt tot een van de meest toonaangevende en bestverkopende labels in het trance, progressive gerichte genre.

Het label kenmerkt zich door niet in een specifieke sound vast te bijten. Juist de afwisseling van zowel de releases en de artiesten maakt dat High Contrast een grote reputatie heeft weten op te bouwen. Naast nationale sterren en talenten als: Rank 1, Marcel Woods, Ronald van Gelderen, Ernesto vs Bastian, JOOP en Jochen Miller, zijn er ook internationale sterren aan het label verbonden zoals: Paul van Dyk, Nic Chagall, Alex M.O.R.P.H.. en Wippenberg. Met vaste supporters als: Tiësto, Eddie Halliwell en Armin van Buuren bewijst het label zijn kracht in kwaliteit en diversiteit.

{argument 'id' ontbreekt}

Het label profileert zich met de ‘High Contrast Nights’ op een duidelijke manier. De kwaliteit en de artiesten waarvoor het label staat, zien we terug tijdens de avonden ondersteunt door een duidelijke visuele identiteit met behulp van decors en een aantal VJs. Uiteraard blijft de nadruk liggen op de muziek van de High Contrast en enkele (inter)nationale gastartiesten.

Naast optredens van label kopstukken Rank 1 en Marcel Woods is voor wat betreft de verdere programmering van deze editie werkelijk alles uit de kast gehaald. Ernesto vs Bastian (Trance Energy anthem 2008), Danjo, Ronald van Gelderen, Jochen Miller, Alex M.O.R.P.H. Duitsland en Nic Chagall (Cosmic Gate, Duitsland) zullen allen acte de presence geven in Rotterdam.

{argument 'id' ontbreekt}

High Contrast Night, zaterdag 29 maart, Outland, Rotterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketservice (o.a. alle grote postkantoren).

Inmiddels staan er meer High Contrast Labelnights op de planning in zowel de grotere Nederlandse als buitenlandse clubs. Meer informatie vindt je via www.highcontrastrecordings.com of www.beyourselfmusic.com

20 opmerkingen

 
Heeeeeerlijk, wij zijn erbij :banana:
Cool :) HC is een vet label (Y)
jammer dat het tegelijk is met Hardbass (wat ik dan toch verkies boven dit feest) want het klinkt zeker interessant!
Ik ga duimen dat er een volgende editie komt op een datum die me beter uitkomt :jaja:
Super gaaf! Helaas heb ik Trance Energy dit jaar moeten missen! Dit feest wil ik niet aan me voorbij laten gaan!
laatste aanpassing
 
Woei! ben er sowieso bij :D
Sinds Trance Energy behoort Ronald van Gelderen absoluut tot een van mijn grote favorieten! Ga zeker proberen hier bij te zijn!
 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
Word een knaller :cheer:
 
Dit zou zomaar geweldig kunnen worden:jaja:
100% Aanwezig!!!

Whooooooshaaaaaa:cheer:
Uitspraak van IrEeNtJe op maandag 3 maart 2008 om 20:37:
100% Aanwezig!!!

:o is dat zo?! :D

Ronald van Gelderen is na TE ook voor mij de man! :yes:
Wel in rotterdam...is niet om de hoek
nee Olivio!!!..it's gonna be of the hook!
Denk toch Hardbass
 
Uitspraak van Robson Da Silva op dinsdag 4 maart 2008 om 01:15:
nee Olivio!!!..it's gonna be of the hook!

You get that sh*t off the hook, and i'll be off the chain, baby!;-)
 
Uitspraak van Quick op maandag 3 maart 2008 om 21:11:
Ronald van Gelderen is na TE ook voor mij de man

Voor mij ook zeker toen hij Big Sky van John O'Callaghan draaide (L)