Partyflock
 

Ramblaz Café terug van weggeweest

gepubliceerd door , op
Ramblaz Café terug van weggeweest
28 februari 2008
Sommige vaste bezoekers kennen de Ramblaz café nog uit het verleden. Eerdere edities staan bij bezoekers nog in hun geheugen gegrift en gaan de geschiedenis in als legendarisch. Na het afstoten van Club Next kwam er ruimte vrij op de vrijdagen en dit bracht de vrijwilligers op de gedachten om de Ramblaz café weer tot leven te wekken.

Wat is Ramblaz café?
Ramblaz café is hét muziekcafé op de vrijdagavond met iedere editie een muziekthema. De thema’s zullen zeer gevarieerd zijn, uiteenlopend van techhouse tot terror. Ramblaz muziekcafé geeft ons ook de mogelijkheid om ook muziekstylen te presenteren die niet te plaatsen zijn tijdens onze vele evenementen. Daarnaast bieden de Ramblaz café ons de mogelijkheid om jong talent een kans te geven en om te beoordelen of deze goed genoeg zijn voor een optreden tijdens één van onze evenementen. Ramblaz café is een gezellig muziek avondje waarbij het poolbiljart en alle andere inloopactiviteiten toegankelijk zijn maar dan onder het genot van de setjes die de dj’s voortbrengen. Jc Ramblaz is perfect voor dit soort avonden, qua indeling is jc Ramblaz een soort bar-dancing dus schroom je niet om de beentjes los te gooien op onze dansvloer.

In de afgelopen jaren heeft de Ramblaz bij bijna alle dj’s die hier ooit gedraaid hebben een diepe positieve indruk achtergelaten. De kracht van de Ramblaz is haar kleinschaligheid en de altijd goede sfeer, ongeacht welke muziekstyle. Daarnaast zitten de bezoekers en de vrijwilligers van de Ramblaz niet te wachten op standaard en doorsnee setjes. Dit tot groot plezier van de dj’s omdat zij dit tegenwoordig geacht worden te doen omdat anders het publiek het niet snapt. Niet muf plaatjes aan elkaar draaien maar freaken dat is wat we willen. Dikke mixing skills en lef daar worden de artiesten om gerespecteerd. Dit gecombineerd met de gedrevenheid, liefde voor muziek, enthousiasme van de vrijwilligers hebben veel dj’s de ramblaz in hun hart gesloten. Ramblaz café nodigt artiesten uit om in deze huiskamer setting lekker ongedwongen te komen draaien en om met elkaar te draaien.

14 maart aanstaande is de eerstvolgende Ramblaz café en deze staat in het teken van Progressive, Techhouse, Electro en Minimal. Tijdens deze avond tref je de volgende dj’s aan achter de draaitafels:
Pat C is één van die dj’s die de Ramblaz een héél warm hart toedraagt en graag komt draaien omdat het hier om de muziek gaat. Pat C is net zo legendarisch als de clubs waar hij als resident gedraaid heeft zoals Parkzicht, The Limit en Studio Bateau. Na een onderbreking van zijn carrière is hij nu bezig met een zeer succesvol comeback en bedwelmd de dansvloer met zijn visie op muziek en draaien. Hein de Croon is één van de vele talenten uit eigen stal. In de afgelopen jaren heeft deze man zich zeer sterk ontwikkeld met een eigen stijl. Nasty, zo kun je zijn stijl het beste omschrijven. Hij weet als geen ander om dit gevoel uit Techhouse, Progressive en Minimal te halen. Static B nog zo’n talent uit eigen huis, ooit binnen gekomen als beginnend dj en tegenwoordig voornamelijk bezig met de houseformatie Space Pirates. Vanavond neemt hij na lange tijd weer eens plaats achter de draaitafels in de Ramblaz en dat beloofd weer veel goeds.

Ramblaz café is van 21:00u - 01:00u geopend maar traditie getrouw is de eindtijd rekbaar tot 02:00u.
De entree is zoals eerder vermeld geheel gratis. Houdt de agenda op www.ramblaz in de gaten voor datums en thema’s van de diverse Ramblaz café.

3 opmerkingen

Ramblaz again in de spotlight :)
 
Altijd een lekker gemoedelijk sfeertje en prima muziek in de Ramblaz (l)
Met Pat C er bij kan het al helemaal niet meer kapot.

Helaas heb ik andere verplichtingen (ook een feestje) maar hoop er op de volgende weer bij te zijn, ga zo door (y)
 
relax dat het café weer van start gaat, extra gezellig altijd door de vrije inloop