Partyflock
 

Magnifique

anoniem gepubliceerd op
Magnifique
15 februari 2008
Na even weg te zijn geweest, zijn we terug. Magnifique gaat de eerste editie groot uitpakken. Het feest zal zich voor het eerst aandienen in een van de grootste clubs in Amsterdam. Op 15 februari 2008 zal de Escape Club het toneel vormen voor de eerste editie van dit jaar. Daar zullen de organisatie, de DJ’s, de live saxo en de MC zorgen voor een nieuwe, exclusieve party met uitstraling.

De Artiesten:
Erick E. is één van dè grootste dj's en producers van Nederland, die zonder uitzondering het publiek keer op keer weet los te krijgen. Een reputatie die hem al sinds begin jaren negentig achtervolgt. Deze reputatie heeft hem sindsdien tot in elke uithoek van Nederland en buitenland boekingen opgeleverd. Er is geen club of festival te bedenken waar hij niet een feestje heeft gesticht.

‘Waar ik mij onderscheid… Mijn energieke sets... Pumpin.’ Deze uitspraak van Quintino voldoet precies aan ons beeld van hem. Hij wordt gezien als een van de grootste Nederlandse DJ talenten. In 2007 komt Quintino echt goed aanzetten. Het produceren begint nu erg grote vormen aan te nemen. Zijn tracks worden goed ontvangen en erg veel gedraaid door DJ’s als Benny Rodrigues, Sidney Samson, Erick E, D-Rashid en Laidback Luke. Met veel producties in de maak is er nu al een remix van hem verschenen op de CD van House Legende "Roger Sanchez" (After Dark) en zullen er dit jaar nog vele producties uit komen op vele bekende labels.

Kenneth G. is één van de meest talentvolle DJ's uit Nederland, die zijn doorbraak kende in 2006. Hij kreeg de kans om resident te worden van Nopeisdope. Kenneth greep deze kans en werd mede dankzij deze keuze bekend bij het Nederlandse publiek. Zijn succes begon te groeien, hij kreeg de kans om op talloze toplocaties te draaien met grote DJ’s. Dit jaar begint voor Kenneth G top; Hij wordt resident DJ bij Franchise, staat ingeschreven bij Rockstarz en heeft natuurlijk altijd nog zijn gigs bij Nopeisdope.

Steven Quarré is momenteel de enige echte officiële Nederlandse Hed Kandi resident en vliegt de hele wereld over voor ’s werelds beroemdste dance-label. Deze resident DJ van Franchise staat garant voor een set vol soulfull & vocale house. Hij zal op Magnifique het startsein geven.

Het duo Mr. Joey & Yves V.O.S. staat garant voor een set vol verassingen. Mr. Joey, onder andere bekend van zijn sets in de Sinners en de Supperclub Cruise, zal back2back draaien met Yves V.O.S. Deze Hagenees, een upcoming dj weet met zijn goede plaatkeuze het publiek perfect te vermaken. Mr. Joey en Yves V.O.S. zullen deze avond na Steven Quarré de ideale overgang vormen naar Kenneth G en Quintino.

De Time-Table:
23:00-00:30 Steven Quarré
00:30-01:30 Mr. Joey & Yves V.O.S
01:30-02:30 Kenneth G.
02:30-03:15 Quintino
03:15-05:00 Erick E.
Live Saxophone performance by Ace on sax
Hosted by MC Miss Chianty

Kaarten kosten 12 Euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Ticketbox en Paylogic. De deuren zijn open van 23.00u tot 05.00u.

4 opmerkingen

Na even weg te zijn geweest, zijn we terug. Magnifique gaat de eerste editie groot uitpakken

Orginele naam :S
Orginele naam idd , geloof dat er meer zijn....