Partyflock
 

Secret Cinema invites: 16 februari in Club Poema

gepubliceerd door , op
Secret Cinema is recent begonnen met een nieuw project. Met een reeks evenementen door heel Nederland zal Secret Cinema zijn nieuwe platen presenteren. Op de evenementen, die toepasselijk “Secret Cinema invites” heten, zullen naast Secret Cinema zelf ook andere top DJ’s uitgenodigd worden een set te geven. 16 februari is de tweede editie in Club Poema RAW, Utrecht met o.a. Joris Voorn en Peter Horrevorts.

In januari vond de kick-off van de clubtour plaats in de Sugar Factory, Amsterdam. De Sugar Factory was in no-time uitverkocht. De inzet van de evenementen is dan ook hoog. ‘Secret Cinema’ staat immers garant voor hoge kwaliteit, van zowel de artiesten als de techniek. In de Sugar Factory werd zijn nieuwe plaat ‘Triple Funk’ voor het eerst door het publiek. De reacties waren meer dan enthousiast, benadrukte ook een lovende kritiek van 3voor12.

Op 16 februari vindt de tweede editie plaats. In Club Poema RAW nodigt Secret Cinema wederom een aantal hooggewaardeerde collega’s uit. Meest opvallend is natuurlijk de komst van Joris Voorn die samen met Secret Cinema back 2 back een drie uur durende set zal gaan geven. Het publiek zal daarnaast verwend worden met nog een live-set; Peter Horrevorts heeft de afgelopen jaren zijn naam gevestigd in de wereld. Ook Roger Martinez en Wouter de Moor komen langs om het publiek te trakteren op een DJ-set.

Opvallend is de editie in Rotterdam. Op 17 mei zal “Secret Cinema invites” plaatsvinden in een compleet nieuwe, nog ongeopende zaal van de Maassilo: de 10e verdieping. Met een prachtig uitzicht over heel Rotterdam en de sfeer zoals die alleen hangt in de Maassilo belooft ook deze editie meer dan de moeite waard te worden.

Maar er is meer nieuws; de officiële Secret Cinema video is onlangs uitgekomen! In deze meeslepende trailer van ongeveer 7 minuten wordt de enerverende geschiedenis van Secret Cinema tot nu toe spectaculair uiteengezet. Michel de Hey, Ferry Corsten en Joris Voorn vertellen over hun ervaringen met Secret Cinema en leggen uit hoe groot zijn invloed over de jaren is geweest. De video is gemaakt door Arne van Terphoven en Maurice Hickendorff die, om beurten, verantwoordelijk zijn geweest voor producties van onder andere MTV, Idols, RTL Travel en BNN.

Bekijk de video

18 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1648, 1817}
Artiest Barabas
respect
vet filmpje!
relaxede gast en machtig mooie muziek!
:respect: voor de geheime bioscoop...altijd mooi om te zien hoe enthousiast hij achter zn apparatuur staat te swingen (y)
Was idd heel druk en gezellig de vorige keer "SC invites" in de Suger.

Lekkere line up, trouwens ;)

p.s.: Wel is het verstandigd om vroeg te komen. Bij de Suger Factory was het vorige keer zó druk dat zelfs met kaarten niet meer naar binnen konden :S.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 48485, 45607}
pas afgelopen jaar ontdekt in 013 , maar echt een held is het! Real Techno
 
Beter 15 februari naar de Poema B) :9
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 februari 2008 om 16:45:
Beter 15 februari naar de Poema

Nog beter de 23e met Beatvreters!

Zin in allebei ;)
 
Artiest Stenie B
zekers een cool filmpje (Y)


PRESPECTA hehe..
Werkzaam bij Gem
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 februari 2008 om 16:45:
Beter 15 februari naar de Poema

Uuuh...volgens mij bedoel je de 16e...!
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op woensdag 13 februari 2008 om 14:50:
Bij de Suger Factory was het vorige keer zó druk dat zelfs met kaarten niet meer naar binnen konden :S.

lol
Uitspraak van der Deutsch op donderdag 14 februari 2008 om 01:45:
Uuuh...volgens mij bedoel je de 16e...!

pcies haha
Werkzaam bij Partyflock
jeroen :cheer:

zwaar oke filmpje mannen! :respect:
laatste aanpassing
 
Maassilo 10e verdieping... SUPERVET :jaja: 17 mei erbij!

Dan moeten we aankomende zaterdag ook wel weer een beetje verwerkt hebben :)
Wat was afgelopen zaterdag GE-NI-AAL!

17 mei staat idd in de agenda...!