Partyflock
 

Beatbox
Hollands Glorie

anoniem gepubliceerd op
Beatbox
21 januari 2008
FeestBeatbox · Hollands Glorie
Datumvrijdag 7 maart 2008
WinactieBeatbox actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Beatbox (inclusief onWheels rollerdisco): iedere eerste vrijdag van de maand in Escape Club aan het Rembrandplein in Amsterdam. De volgende editie vindt plaats op vrijdag 7 maart, van 21.00 tot 05.00 uur. Met het thema ‘Hollands Glorie’ blijven ze deze maand dicht bij huis. Oost, West, Beatbox Best! Geen smartlappen, wel een blik Hollandse jongens achter de draaitafels: verwacht een eclectische mix met de heetste Hollandse house, gebracht door Shagspeare, Melly Mel, Goodgrip en DJ Rockid. MC Lady Bee gooit er wat vocalen van eigen bodem overheen. Sexy kaasmeisjes op klompen delen stroopwafels, drop en tulpen uit. Ook de danseressen en decor staan 7 maart in het teken van Hollands Glorie.

Iedereen mag best een beetje trots zijn op de Nederlandse dance cultuur. Nergens is het makkelijker integreren dan op een feest als Beatbox, waar dope gasten en chicks met ballen hand in hand gaan. Een ieder die prettig gestoord is voelt zich als een vis in het water, op dit maandelijkse feest vol eclectische tunes en hysterisch entertainment.

onWheels rollerdisco
Zoals altijd begint de Beatbox avond met de onWheels rollerdisco. Het maandelijkse skatedansen op rolschaatsen begint een groot succes te worden! De basis is snel onder de knie te krijgen; de organisatie Skate Dance verzorgt van 20.00 tot 21.00 uur een workshop skatedansles in Escape Club, waarbij dansstappen, rij- en rolbewegingen aan bod komen. Zodat bezoekers de dansvloer goed beslagen ten ijs kunnen treden, tijdens de daaropvolgende onWheels party zelf: van 21.00 tot 24.00 uur, op rollerdisco classics van DJ Rockid. Opgeven voor de skatedans workshop kan via: www.beatboxevents.nl. Via deze website kunnen voor 5 euro ook skates gereserveerd worden. De skates liggen vanaf 19.45 uur klaar bij de verhuurbalie in Escape Club. De workshop en rollerdisco zijn bij de Beatbox entreeprijs inbegrepen.

Skatetarief – twee halen één betalen tot 22.00 uur
Let op: speciaal voor deze Beatbox wordt het oer-Hollandse principe ‘twee halen één betalen’ gehanteerd! Om skateliefhebbers tegemoet te treden die vooral geïnteresseerd zijn in het onWheels rollerdisco gedeelte van de avond, mag iedere bezoekers die voor 22.00 uur arriveert, gratis een vriend of vriendin mee naar binnen nemen (waarmee de entreeprijs op 8 euro per persoon komt te liggen). Deze korting geldt uiteraard ook voor niet-skaters die lekker vroeg naar Beatbox @ Escape Club willen komen vrijdag 7 maart.

Entertainment – kaasmeisjes & klompendans
Vanaf 24.00 uur verschijnen de beeldschone kaasmeisjes en (eye)candy girls van Entertainment Matters, die de bezoekers in de zaal bedelven onder tulpen, kaas, trekdrop, stroopwafels en meer Hollandse specialiteiten. Danseressen in rood/wit/blauw-thema doen de klompendans in Beatbox stijl. Tijdens deze editie van Beatbox is er zelfs ruimte voor wat jump- en gabberdansjes. Oranje boven!

Muziek – DJ Raket, Pietje Bel, Goeie Greep, Gerrit Cumrij & Mevrouw de Bij
De bezetting van de dj booth, vormt vrijdag 7 maart het mooiste ‘melting pot’ model wat een multicultureel land zich kan wensen. Rockid, tijdens Beatbox vrijdag 7 maart ook wel bekend als DJ Raket, is cool als ijs en zijn vliegensvlugge mixtechnieken zijn onnavolgbaar. Deze gekke Koreaan met Nederlands paspoort bijt het spits af en wordt gevold door Pietje Bel, a.k.a. de Surinaamse Nederlander Melly Mel. Houd je vast! Indonesische wortels in een Hollands jasje: met Goodgrip doet Beatbox wederom een Goeie Greep. Het is allemaal Hollands Glorie. Enige niet-halfbloed is de blonde dj Shagspeare, die voor de gelegenheid met dichterlijke vrijheid is omgedoopt tot Deejay des Vaderlands Gerrit Cumrij. De meesteres van de avondvullende ceremonie is Mevrouw de Bij, oftewel de exotische MC Lady Bee van Molukse/Nederlandse afkomst.

Meer informatie
Tickets voor Beatbox, inclusief de onWheels rollerdisco, bedragen 12,50 euro (incl. presale fee) in de voorverkoop via www.easyticket.nl en bij Spoiled, Wolvenstraat 19, Amsterdam. Kaarten aan de deur kosten 16 euro, maar tot 22.00 uur: twee tickets halen één betalen. Voor meer informatie zie: www.beatboxevents.nl

1 opmerking