Partyflock
 

Nouveau Riche
1 year

anoniem gepubliceerd op
Nouveau Riche
7 februari 2008
Sinners is al één jaar lang het exclusieve podium voor Nouveau Riche en dat gaan we vieren ook! Op 16 februari zal het dak tijdens het éénjarig bestaan er af gaan in Sinners. Het wordt absoluut een avond waar iedereen naar uit kan kijken.

Nouveau Riche is een concept dat voor een ‘easy going’ publiek is ontwikkelt en dat elke derde zaterdag van de maand plaatsvindt in Sinners. Er is voor ieder wat wils. Beneden wordt er eclectisch gedraaid (door bekende dj’s als Billy the Klit). Dit is een brede draaistijl waar je van allerlei soorten muziek wat kunt horen. Van r&b tot hip hop en van latin tot classics. Het kan allemaal! Boven wordt er lekkere house gedraaid door upcomming dj’s die hier een kans krijgen om te groeien. Aan entertainment ontbreekt het zeker niet, want elke editie van Nouveau Riche is er weer een pokertafel met echte croupiers aanwezig. Je kunt geheel gratis meedoen en zo in de prijzen vallen. De eerste prijs is een lekkere fles champagne, de tweede prijs is een fles vodka en de derde prijs bestaat uit twee cocktail naar keuze. De sfeer die deze enorme pokerrage met zich meebrengt is overweldigend tijdens Nouveau Riche.

Royalistic zal deze avond op spectaculaire wijze gaan openen. Onze resident dj zal alles uit de kast halen om de avond al in een vroeg stadium naar een hoogtepunt te brengen. Billy the Klit heeft een unieke muziekstijl die hem in een rap tempo groot en geliefd heeft gemaakt bij een divers publiek. Hij zal tijdens deze avond als enige dj een eclectische set gaan draaien, waarbij hij verschillende muziekgenres moeiteloos in elkaar over zal laten vloeien. Mel zal er met zijn funky eclectic beats voor gaan zorgen dat genot onophoudend de boventoon viert. Brian Chundro & Santos & Santos Suarez staan garant voor de meest opzwepende, zwoele, aanstekelijke en sexy house. So Funky zal er voor gaan zorgen dat er tot in de laatste uurtjes flink word doorgeknald. Zijn draaikunsten zullen bij het publiek zorgen voor een ongekende energie en uitbundigheid! Kevin Beluchi zal deze avond voorzien van verassende vocals. Zijn stem is van ongekende kwaliteit. Met de microfoon in zijn hand zal Kevin Beluchi de puntjes op de i zetten tijdens deze spectaculaire avond.

Nouveau Riche brengt je naar een sensuele dimensie waarbij niet alleen uitgaan centraal staat, maar waarbij in combinatie met verwennerijen de avond tot een hoogtepunt wordt gebracht. Nouveau Riche ziet je graag tegemoed op 16 februari in Sinners om samen gezellig haar éénjarig bestaan te vieren.