Partyflock
 
­ Nederland

Twentse onbenulligheid op Potje hous'n
De Nieuwe Garde

anoniem gepubliceerd op
Twentse onbenulligheid op Potje hous'n
28 januari 2008
FeestPotje hous'n · De Nieuwe Garde
Datumvrijdag 28 maart 2008
LocatieLunàtic
Gratis bier drinken in Enschede op 28 maart 2008.
In heel Nederland staat Twente bekend als dé regio waar men veel bier drinkt, en met veel bedoeld men ook echt veel. Waar de rest van Nederland afhaakt drinkt een gemiddelde Twentenaar er nog rustig op los. Het kan natuurlijk ook niet anders want in Twente worden de mensen met de fles groot gebracht, een fles die in de volksmond ook wel een "Beugel" of "Plofpot' word genoemd en die van een grote bierbrouwer uit Enschede komt. Reden voor de organisatie om de bezoeker van hét hardstyle evenement van het oosten te trakteren op gratis bier, een traktatie waar menig bezoeker nu al dorst van krijgt. Samen met de lokatie Lunàtic is er besloten om tot 01.00 uur het tweede biertje gratis weg te geven, dus bij elk biertje wat je koopt voor 01.00 uur krijg je er gewoon eentje gratis bij, is dat een actie of niet.....

De nieuwe garde
De nieuwe garde staat voor de nieuwe lichting hardstyle dj's die op dit moment hard aan het knokken zijn voor een plek tussen de gevestigde namen in de scene. Deze jongens zijn de toekomst van de hardstyle door hun nieuwe producties die keer op keer weer de nieuwe hardstyle sound ten gehore brengen, dikke kicks en volle melodieen. Verder staat deze "nieuwe garde" zich helemaal uit de naad te werken achter de "wheels of steel", iets wat sommige gevestigde namen soms vergeten en bijna op automatische piloot hun set draaien. In sommige gevallen gaat de dj nog meer uit zijn dak als menig bezoeker op de dansvloer, 100% hardstyle en 200% entertaiment dus. Als je dit samenvoegt met de splinter nieuwe geluids en licht installatie van dé discotheek van Enschede, Lunàtic aan de Oude Markt, kan het niet anders dan een vette avond gaan worden. Tel hierbij de gratis bier actie op en het feest is compleet.

Line up

B-Front
Jones
Pulse
Vecino
2-Sidez
Robbie Magura
Duustere DNS
Freeze
Neo-C
Wesnight
MC: Syco

Zoals je aan de line up kan zien word het een veelbelovende avond in Lunàtic. Een avond waar de nieuwe lichting dj's hun kunsten laten zien en horen aan het publiek. Met de hit "Lunatick" stonden ze in één keer op de hardstyle kaart in Nederland. B-Front en Jones zijn met zijn beiden achter de pc gaan zitten om een knaller van formaat te produceren, iets wat duidelijk gelukt is gezien hun vele optredens. Dat B-Front een druk mannetje is kan je wel zien aan het feit dat buiten de intensieve samenwerking met Jones nog tijd over heeft voor een ander project genaamd 2-Sidez. Samen met zijn maatje Pulse is hij onder deze alias op vele podia te vinden, hier geld de rekensom van 1 + 1 = 3, waar deze twee mannen achter de decks plaatsnemen gaat het dak er letterlijk en figuurlijk eraf.

Als er bier is dan vind je hem er vaak ook wel ergens bij de bar met een koud biertje in de hand. Als resident van Potje Hous'n is Vecino ook deze editie weer aanwezig om een set neer te zetten zoals alleen hij dat kan, beuken alsof zijn leven ervan af hangt. Uit het zuiden komen twee jump/hardstyle specialisten van het eerste uur. Freeze en Robbie Magura zijn bij onze zuiderburen zeer geliefd om hun draaikunsten. Elke set is anders en elke set is enorm energiek wat betreft hun voortreffelijke platenkeus. Van Wesnight en Duustere DNS gaan we op deze avond een heerlijke Early hardstyle set horen. Een set waar alle klappers van vroeger voorbij gaan komen en iedereen de kippenvel momenten van vroeger weer gaat herleven. Als speciale afsluiter is de gym leraar uit Losser, Neo-C gevraagd om af te sluiten met hetgeen waar hij goed in is, dikke Early Rave.

Win een VIP-Treatment!
Gezien het thema "De nieuwe garde" is er besloten een VIP-Treatment weg te geven die de meest originele variant van een garde inlevert bij de kassa. De VIP-Treatment die word weggegeven houd in dat de winnaar op de volgende edtie van Potje Hous'n als speciale VIP gast word ontvangen en de hele avond gratis kan drinken en eten. Het enige wat je dus hoeft te doen is op een creatieve manier een garde maken of kopen en deze inleveren bij de kassa op 28 Maart aanstaande.

Kort samengevat, het gaat weer een Potje worden de 28e Maart.

27 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
krijg nu al dorst...
 
Artiest {SHOWLIST artist 32332, 47659, 7455}
Uitspraak van VecinoNL op maandag 28 januari 2008 om 18:06:
krijg nu al dorst...

Jij hebt altijd dorst!
Gaaf zuipen tot je omvalt
cu
 
jaja eindelijk weer een feestje in enschede super
Ik hoop alleen dat er nu wel EINDELIJK beter bier is.

Zoals Grolsch ofzo. :P
 
dan moet ik maar weer voor chauffeur spelen die avond.

gaat iig een dik feesie worden..

Als speciale afsluiter is de gym leraar uit Losser, Neo-C gevraagd om af te sluiten met hetgeen waar hij goed in is, dikke Early Rave.


hahaha


nog ff de flyer een keertje,whehehe
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
Schitterend :D
Artiest Neo-C
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 januari 2008 om 18:41:
Als speciale afsluiter is de gym leraar uit Losser, Neo-C gevraagd om af te sluiten met hetgeen waar hij goed in is, dikke Early Rave.

:lol:
kan dr ook maar 1 verzinnen he 8)
 
Twenste????
Foutje :P
  → als beheerder
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 januari 2008 om 20:22:
Twenste????
Foutje :P

Aangepast :)
Uitspraak van Recklezz op maandag 28 januari 2008 om 19:34:
Schitterend

is echt wat voor jou thijs,lekker bier drinken
een fles die in de volksmond ook wel een "Beugel" of "Plofpot' word genoemd

Mis toch echt KNALPOT ! :) en bacoos :P

Als mijn bro niet zijn party geeft ben ik durbie :bier:
Uitspraak van Pin - TRG op maandag 28 januari 2008 om 21:32:
Als mijn bro niet zijn party geeft ben ik durbie

die feest maar een dagje later simon, dit mag je niet missen...
Uitspraak van VecinoNL op maandag 28 januari 2008 om 18:58:
nog ff de flyer een keertje,whehehe

Ja hij is echt mooi...de nieuwe garde :roflol:
Hahaha, die flyer is te gek :D
Artiest {SHOWLIST artist 31027, 16404, 58027}
I'm there... free beerzzz, naaaizzz
Artiest {SHOWLIST artist 57717, 16770}
hahaha.. (y)
 
Als speciale afsluiter is de gym leraar uit Losser, Neo-C gevraagd om af te sluiten met hetgeen waar hij goed in is, dikke Early Rave.


Yeah b) :D
Win een VIP-Treatment!

whehe lol maarja ben niet creatief dus dit word hem niet:(:(


Als speciale afsluiter is de gym leraar uit Losser, Neo-C gevraagd om af te sluiten met hetgeen waar hij goed in is, dikke Early Rave.

whehe the sick minded teacher:d
een fles die in de volksmond ook wel een "Beugel" of "Plofpot' word genoemd en die van een grote bierbrouwer uit Enschede komt

hebben we het hier toevallig over dat vettig bier wat ze grolsch noemen?
Uitspraak van DiekNek op dinsdag 29 januari 2008 om 17:48:
hebben we het hier toevallig over dat heerlijke en goddelijke bier wat ze grolsch noemen?

yep :yes:
Eindelijk grolsch.

Ze leren het wel @ lunatic.
:D Die flyer! :D haha geniaal! :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 50782, 1645, 98523}
laatste aanpassing door een beheerder