Partyflock
 

Freakend pakt groot uit in 2008
Xl Editie & Nieuwe locaties

gepubliceerd door , op
Freakend pakt groot uit in 2008
8 januari 2008
FeestFreakend · XXXtra Large
Datumzaterdag 16 februari 2008
WinactieFreakend actiegesloten
LocatieThe Power Zone
FeestFreakend · Invites Chuckie
Datumvrijdag 29 februari 2008
LocatieMonza Site
FeestFreakend
Datumzaterdag 1 maart 2008
LocatieManhattan
FeestFreakend
Datumvrijdag 21 maart 2008
WinactieFreakend actiegesloten
LocatieRembrandt Site
Het jaar 2007 was een veelbelovend jaar voor Freakend, het concept dat zich afgelopen 1,5 jaar via BLM9 Bloemendaal en Panama* Amsterdam opwerkte naar verschillende locaties in het hele Land! In 2008 zal Freakend zijn aanwezigheid in de partyscene alleen nog maar meer gaan versterken om nog groter en spectaculairder uit te pakken! Met maar liefst 4 club locaties Zal Freakend in 2008 laten zien waar zij voor staat: op elke avond een spectaculaire mix van overheerlijk extase verhogende minimalistic big room electro en jackin’ beats! Dit in combinatie met een uitmuntende sfeer en stunning performances maken deze avonden jouw weekenden tot een keiharde Freakend!

Freakend XL
Uiteraard staat er veel op het programma voor de aankomende maanden! Maar eerst wordt de eerste editie van dit jaar groots aangepakt!. Zaterdag 16 february zal in de Amstedamse The Power Zone een heuze extralarge editie plaatsvinden! Met een overheerlijke line up van Internationale en Nationale toppers uit de scene is Freakend dan ook, na bijna een jaar van afwezigheid, terug in de hoofdstad! Line Up: Sandy Rivera 🇺🇸, Sunnery James & Ryan Marciano, Bart B More, Carita La Nina, Oliver Twizt (Ex-Skitzofrenix), Franky Rizardo, Daniel Beasley, Hombre de la Costa (aka Fat Freddy), E-Rhythm, KruH, MC Roga & Zawdi MC-MC. Ook zal er een talentroom zijn met opkomende namen Bassjackers, Gio Martinez & Genetik en Djago. Spectaculaire optredens worden verzorgd door The HouzeJunkyz! De avond zal om 22:00 van start gaan en zal gedurende 8 uur lang The The Power Zone zwaar op de proef stellen!

Freakend Invites Chuckie
Nog geen twee weken later strijkt het concept wederom neer in Club Monza Utrecht. Na twee succesvolle edities in 2007 zal Freakend in 2008 elke 5e vrijdag van de maand (om de drie maanden) zijn residentie gaan bezetten in Utrechts meest succesvolle clublocatie! Daar nodigt de organisatie Mister “ Dirty Dutch” Chuckie speciaal uit om Utrecht te laten zien dat hij op dit moment een van de meest spraakmakende DJ’s is van het land. Samen met Super duo Sunnery James & Ryan Marciano, en residents Franky Rizardo, Oliver Twizt, E-Rhythm en [dj=[dj=Zawdi]-MC] zal Club Monza op 29 february compleet op zn kop gefreaked worden! Uiteraard ook hier weer entertainment verzorgd door The HouzeJunkyz!

Nieuw locatie: Manhattan Arnhem
Met 2 resident DJ’s uit Arnhem (Franky Rizardo & Daniel Beasley) was het in November vorig jaar een logische stap om ook het oosten van het land aan te doen! Destijds nog in The The Level te Arnhem, in 2008 heeft de organisatie ervoor gekozen om 200 meter verderop neer te strijken in Club Manhattan Arnhem. Mede dankzij Manhattan (en Freakend) resident Franky Rizardo was dit dan ook een logisch stap! Op Zaterdag 1 maart vind daar de eerste editie plaats met Tony Cha Cha, Franky Rizardo, Daniel Beasley, Hombre de la Costa (aka Fat Freddy), Oliver Twizt (Ex-Skitzofrenix), MC Spyder en zal er een deze dagen nog een extra spectaculaire naam worden bevestig om de eerste editie op deze nieuwe locatie groots en spraakmakend te openen!

Freakend loves Eindhoven & Eindhoven loves Freakend!
Na 2 succesvolle tryouts in September en November 2007, verkrijgt Freakend in 2008 een nieuwe maandelijkse residentie in Club Rembrandt Eindhoven. In deze voormalige Bioscoop aan de Vrijstraat in Eindhoven zal Freakend elke 3e vrijdag van de maand maar liefst 3 area’s gaan opvullen met de beste Nationale en Internationale toppers van dit moment! Vrijdag 21 maart (Goede Vrijdag) zal daar de eerste editie plaatsvinden van een reeks maandelijkse knaledities! De line up zal zo snel mogelijk worden bekendgemaakt, maar een ding is zeker ook hier zal de organisatie groots uitpakken! Dus maak je borst maar nat!

Freakend 2008
Naast deze spectaculaire edities in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Eindhoven heeft de organisatie voor het aankomende jaar nog veel meer in petto! Zo zullen er aankomende zomer ook weer edities plaatsvinden in Beachclub BLM9, Bloemendaal en is het ook in onderhandeling met een aantal andere bijzondere locaties en festivals! Uiteraard zal het 2 jarig bestaan dit jaar grootst worden aangepakt. Meer nieuws hierover zal de aankomende maanden mondjes maat bekend worden gemaakt! Kaarten voor al deze edities zijn o.a te verkrijgen via www.freakend.nl, Ticketbox (www.ticketbox.nl), alle landelijke ticketbox outlet stores, Free Record Shop en telefonisch via 0900- 9393 (45cpm). Al het laatste nieuws is uiteraard te vinden op de website: www.freakend.nl

4 opmerkingen

 
We love Freakend!
Word weer 4 top feestjes!! al zeg ik het zelf!
LOVELOVELOVE!