Partyflock
 

Kinky On The Beach nu zo goed als uitverkocht

gepubliceerd door , op
De winterslaap van Condor City wordt even onderbroken. Het inmiddels bij een breed publiek zeer populaire Kinky on the Beach dance-event strijkt zich opnieuw neer op deze superlocatie. Kinky On The Beach zou eigenlijk Kinky near the Beach moeten heten, want Kijkduin ligt op een kilometer afstand. Aangezien het strandleven nu minder aantrekkelijk is, heeft men deze locatie opnieuw uitgekozen om de afstand naar de zomer te overbruggen. Sterker nog, inmiddels is het volgende feest al gepland en dat gaat plaatsvinden in het befaamde en prachtig verbouwde Club Marcanti te Amsterdam. 26 April staat dit feest gepland. Zet hem alvast in je Partyflock partyagenda.

Condor City staat bekend om zijn gastvrijheid, goed personeel, ruime parkeergelegenheid en goede voorzieningen. De line-up liegt er niet om en staat garant voor een avond om helemaal los te gaan. We laten ze even de revue passeren: Kinky on the Beach is anders.

Mike S
Santito
Ko-c
Energy
d'Jorivo
MC Sensara

Wat de feesten van Kinky on the Beach nu zo ten opzichte van andere fetish feesten typeert is de gemoedelijkheid en relaxte sfeer. De organisatie is een kei in het neerzetten van de juiste entourage. Licht en muziekkeuze zijn volledig in balans met de hoge verwachtingen die ervaren partypeople hebben bij het bezoeken van dance-events. De keuze van deze originele en gezellige locatie geeft een extra impuls aan de beleving van deze avond. Ervaren als niet ervaren fetish gangers gaan respectvol met elkaar om en staan open voor bijzondere ontmoetingen.

Warme mensen, ontspannen, respect, intieme sfeer, vriendelijk barpersoneel en heerlijke muziek is de beste typering van Kinky On The Beach. Juist die intimiteit maakt het samen met de locatie zeker de moeite waard om naar Condor City af te reizen. Steeds meer mensen weten dat juist op dit feest veel gelijkgestemden elkaar ontmoeten. Mensen die lekker in hun vel zitten, elkaar respecteren en hun best doen er juist op deze avond goed uit te zien. Daarom heeft de organisatie zich nu weer verzekerd van de diensten van dé specialist in het fotograferen van mensen. Van 21.30 tot 23.00 uur is ASPR (Andy Soewandi) vertegenwoordigd met professionele flitsapparatuur om je zorgvuldig uitgekozen outfit vast te leggen en alle foto's zijn achteraf gratis (ook in hoge resolutie) bij hem na te bestellen! Wil je wel op de foto, maar i.v.m. persoonlijke redenen achteraf niet op Internet, dan kan je dit van te voren even bij hem aangeven.

Opening vervroegd
Op veler verzoek gaat het feest starten om 21.30 uur en zoals bekend moet iedereen zich aan de kleding voorschriften houden: lak, latex, leer, rubber en uniform. Er is een stand waar kleding gekocht kan worden Anita van www.2bseen.nl en candygirls met versfruit zorgen dat de inwendige mens van voldoende vitamientjes worden voorzien. Ook zijn grote lockers aanwezig die voor € 6,00 te huur zijn.

Het is niet voor niets dat alle vorige Kinky On The Beachfeesten volledig waren uitverkocht. Daarom het advies kaarten de laatste kaarten zo snel mogelijk in de voorverkoop te halen, maar als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan zijn ze aan de deur € 35,00 De laatste kaarten zijn verkrijgbaar op www.kinkyonthebeach.nl. Aarzel dus niet en kom op 2 februari 2008 naar Kinky On The Beach, Condor City, Poeldijkseweg 47, 2544 NS Den Haag

Laatste tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.kinkyonthebeach.nl voor slechts € 25,00 ex. fee. Er is geen deurverkoop, tenzij er nog kaarten beschikbaar zijn. Aan de deur kosten kaarten € 35,00.

11 opmerkingen

 
Beter komen er weer zulke leuke foto's ervan op PF te staan :X 8)
Op zondagochtend 3 Februari is er een afterparty van
Kinky On The Beach bij de club Organza, http://www.cluborganza.nl/site/ Van 06.00 tot 14.00.
Met de beste DJ's. Organza is de beste afterparty club van Nederland.
Op vertoon van een kaartje van Kinky On The Beach
( te verkrijgen bij Kinky On The Beach) krijg je korting op de entree, en een welkomst drankje !! Maar het aller belangrijkste is een CD van onze Resedent DJ Ko-C. De Master of Trance. Dit mag je niet missen.
laatste aanpassing
Hoop werk, als je wel op de foto wilt, maar niet wilt dat deze op het internet komt ben je een zielig figuur en een slecht geweten.
 
Uitspraak van *Timmy* op vrijdag 25 januari 2008 om 20:52:
Hoop werk, als je wel op de foto wilt, maar niet wilt dat deze op het internet komt ben je een zielig figuur en een slecht geweten.

Hoe kort door de bocht wil je gaan!?:roflol:
Er waren al foto's (als aandenken) voordat er publiekelijk internet was, en zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten:p
 
Ongelooflijk veel zin in op deze locatie. Eerder feest was super en met deze line-up kan deze avond niet meer stuk!
Uitspraak van actief op zaterdag 26 januari 2008 om 15:41:
Ongelooflijk veel zin in op deze locatie

Ben benieuwd er nog nooit geweest...

Maar zo wie zo Line-Up and concept TOP :P dus aanwezig :cheer:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 januari 2008 om 21:29:
Er waren al foto's (als aandenken) voordat er publiekelijk internet was, en zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten:p

Huh? Ag ja, de mensen die op dit feest komen hebben hun privacy vast nodig.
Uitspraak van *Timmy* op vrijdag 25 januari 2008 om 20:52:
Hoop werk, als je wel op de foto wilt, maar niet wilt dat deze op het internet komt ben je een zielig figuur en een slecht geweten

Ik snap deze redenering ook niet, eerlijk gezegd.
Wegens groot succes !!!! is er nog een zaal open,
Met Ko-c , InnnerG
laatste aanpassing