Partyflock
 

Winterse taferelen bij the Vip-trip reach for the stars

gepubliceerd door , op
Het is 9 feb. buiten is het guur en koud, er staat een straffe wind, de bezoekers rennen gehaast en dik ingepakt vanaf hun auto naar de ingang om snel binnen te zijn waar het warm is, en vooral gezellig. Want wintertijd betekent vooral gezellig met elkaar deze dagen doorbrengen in een omgeving die je even doet vergeten hoeveel je weer verlangt naar de warme zonnestralen op je huid.

Daarom staat deze VIP-TRIP in het teken van een "Winter Edition" en wordt speciaal voor deze avond Club Organza omgetoverd tot een winters tafereel die ons even doet vergeten. Omdat voor de organisatie "Wit" centraal staat voor deze periode van het jaar, zal daar dan ook vooral in de aankleding gebruik van worden gemaakt. En om dit te benadrukken hebben we voor de dress-tip deze kleur uitgekozen, wat ook altijd erg mooi is met het licht spektakel wat Club Organza in huis heeft.

Speciaal voor deze avond zijn er een paar dj's in huis gehaald die met hun heerlijke klanken er voor gaan zorgen dat de temperatuur lekker oploopt, zodat jullie het binnen lekker warm krijgen.

De eerste dj die een blok op het vuur mag gooien is niemand minder dan Alberto V deze artiest met zijn zonnige uitstraling en altijd aanwezigen lach,doet menig hart verwarmen met de heerlijke club sounds die hij te gehore brengt. Dit is niet de 1e keer dat hij bij ons te gast is ook de 'Caribbean Night' was voor hem en het publiek een groot succes. Hij heeft al veel bekendheid vergaard op feesten als Crazyland, Erotic Vibes, XL en Bi-Rotic.

De volgende die het vuur nog wat zal opstoken om het weer van buiten te doen vergeten, is niemand minder dan dj Dendrite die bekend staat als mede organisator en resident dj van de Vip-Trip. Met zijn mix van div stijlen techno, trance techtrance zal hij er voor zorgen dat de temperatuur nog meer zal stijgen op deze avond. Deze dj krijgt steeds meer bekendheid door op diversen locaties en feesten waar hij zij kunstje mag vertonen oa Erotic Newyears Vibe, Bi-Rotic, Boudoir Bizarre, Dominatrix.

Als het al aangenaam warm is geworden binnen, zal het met deze twee iconen in de dance scene Bas & Ram de thermometer laten stijgen tot ver boven het gemiddelde. Als duo staan ze bekend van hun heerlijke sets die ze neerzetten,vooral de classics doen het altijd goed,van hun bekende feesten Trencesetters,en de vroegere zondag feesten Deja-Vu en Costa del Culemborg zullen ons nog lang bijblijven.

De laatste op rij zal het aangewakkerde vuur tot een vlammen zee veranderen. Voor deze taak hebben we een rijzende ster uitgenodigd die bekend staat om zijn energieke manier van mixen dj Franco die naam kreeg door samen met Mitch B als duo te beginnen, is nu zijn eigen weg ingeslagen,en doet dit niet zonder verdiensten, daarom mag hij deze editie afsluiten wat zeker een spektakel gaat worden.

Voor de vocale ondersteuning van deze avond zal mc UB met zijn warme stem zorgen dat de vlammen uit de pan schieten. Hij is icoon in de dance scene, en is dus op bijna alle kleine en grote feesten van de partij.

De dj die geheel zijn eigen zaal zal gaan verwarmen is niemand minder dan onze vaste lounge dj Morninglory. Deze jongen heeft al vele harten gestolen met zijn heerlijke relaxte sounds, die hij uit de speakers laat vloeien. Met een set van 4 uur gaat hij de mensen weer verwennen in zijn eigen area buiten. Ja ja, je leest het goed, buiten! We hebben namelijk een primeur.

>>>> Primeur --- Primeur --- Primeur <<<<
Club Organza gaat namelijk het buiten terras in zijn totaal overdekken, zodat deze ruimte het gehele jaar bruikbaar wordt als extra area, compleet met verwarming, dj booth, bar ed. Dit houdt ook in dat er evt. meerdere dj's de avond kunnen passeren. Er wordt nog volop gewerkt om dit alles te verwezenlijken, maar deze VIP-TRIP zal het geheel klaar zijn om ook buiten heerlijk te kunnen dansen.

Daar het bleek bij de vorige edities van de Vip-Trip en de ook erg druk bezochte, Space Mission party's dat van de buiten area volop gebruikt wordt gemaakt, is er besloten voor een permanenten overdekking van deze ruimte wat een ware aanwinst zal gaan betekend voor de club. Tevens is dit een mooie oplossing voor de mensen die even willen roken, daar jullie alle weten dat dit vanaf 1 juli 2008 binnen roken niet meer is toegestaan in de horeca.de lounge wordt ook voorbereid als rook ruimte. In de zomer maanden kan de overdekking in zijn geheel of gedeeltelijk open om te kunnen genieten van de zonnestralen, zodat je lekker bruin wordt terwijl je luistert naar de heerlijke sound van Club Organza.

The Vip-Trip opent de deuren om 22.00 uur en zal tot 04.30 doorgaan. De minimum leeftijd is 21 en de prijs 15 Euro, kaarten zijn te koop bij de locatie zelf. De locatie: Club Organza, Laan van Duuring 1, 3621 LH Breukelen (Utrecht) tel: 0346-252511. Er is ook een afterparty, de Morning Mission, deze opent om 6.00h. Denk ook hier aan de dresscode die er geld voor de morning mission.

Kom je met een navigatiesysteem? Sommigen leiden je naar de verkeerde kant van de snelweg bij het intypen Laan van Duuring. Beter is de Haarrijnweg in Maarssen, dan over bruggetje, inrijverbod negeren (je bent immers bestemmingsverkeer) en dan na de S-bocht links de oprijlaan op.

5 opmerkingen

Ik heb 24 C graden besteld, met een mooie ondergaande zon en wildstil:P
Als roker blij met de voorgenomen wijzigingen (y) :P

Wauw wat een line-up allemaal toppertjes

Bas en Rammuhhhhhhhhhhhh :cheer:
Dat wordt weer een topfeestje in :cheer: Organza :cheer:,
feestjes zijn altijd super daar, tot de 9e!!!

Enne, wat een line-up!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 50821, 38289}
gaat helemaal goed komen daar!!!:bounce:
Winterse taferelen.......hmmm, gelukkig heb ik m'n muts bij me!! :ROFLOL: