Partyflock
 

Kant & Klaar wordt genezen door de groene dokter

gepubliceerd door , op
Kant & Klaar wordt genezen door de groene dokter
19 januari 2008
FeestKant & klaar · 1 jarig bestaan
Datumdonderdag 21 februari 2008
WinactieKant & klaar actiegesloten
LocatieHuize Maas Site
Het is alweer bijna een jaartje geleden dat Kant & Klaar is begonnen met evenementen in Groningen. Op 21 februari zal dit heugelijke feit worden gevierd met het 1 jarig bestaan. Een jaar geleden trokken een paar knaapjes de stoute schoenen aan om wat feestjes te organiseren. Sindsdien is er een vlaag aan feesten gekomen met altijd gezellige en vrolijke mensen die wel een partijtje wisten te bouwen. Feesten met grote namen als Benny Rodrigues, Darko Esser en Eric de Man, maar ook intieme feesten met helden uit de randstad zoals Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw. Feesten met een gekke inslag waar de meerderheid van de bezoekers verkleed kwam en ook feesten zonder poespas waar het alleen draaide om de muziek. Uiteenlopend van house muziek, tot diepe techno met vlagen naar electro. Het kon allemaal.

Dit alles ging niet onopgemerkt door de rest van Nederland. Resident DJ’s Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje staan immers dit jaar voor de 2e keer in de line-up bij Cocoon, nadat ze een spetterd optreden hebben weggegeven bij Cocoon NYE, waarbij non-stop handen in de lucht zweefden en elke break een golf van schreeuwende mensen hun genoegen uitten. Let op de agenda van dit duo/trio, want er komen leuke dingen aan!

Nu back to buissnes!
21 februari zal Kant & Klaar dus hun 1 jarig bestaan vieren in Huize Maas te Groningen. Lucas Lindeboom zal het publiek warm maken met een lekker diep housesetje zodat mensen hun gewrichten kunnen los maken op wat er komen gaat. Bo en Nijs zullen het publiek trakteren op een flinke portie tech-house en techno met af en toe lekkere scheurende bassen en of je nu wilt of niet…. Dansen zul je. Resident Bojan Aleksander zal ook een klein setje electro op zich nemen waar hij toch nog steeds een warm hart voor koestert.

Dan komen we bij the main man van de avond. De man die medicijnen heeft om je de hele nacht door te laten dansen en je de moeheid van je benen laat vergeten. We hebben het hier uiteraard over onze groene vriend: Dr. Lektroluv!!! Ondanks zijn drukke agenda met optredens over de hele wereld heeft de dokter een gaatje kunnen vinden om Groningen wederom op de kop te zetten. Geen optreden is voorbij gegaan zonder dat deze man de hele zaal plat kreeg en dat zal in het verre noorden ook niet het geval zijn. Kant&Klaar is erg blij met zijn ‘spreek’uur!

Voor meer info check www.kant-klaar.com

14 opmerkingen

Hele goede boeking, jongens!!! Kant en Klaar gaat rocken :cheer:!!!
laatste aanpassing
 
Lektroluvvv :woep:
Artiest {SHOWLIST artist 95822, 39766}
Go see the docturrrr...B)
In de Oosterpoort was ik te dronken, dit lijkt me een prima herkansing...... (y)
 
Aanwezig.. 8)
Artiest Dummy
w00t! Dat wordt super! (y)
 
Daar ben ik bij! Vorige editie met Benny Rodrigues was ook zéér geslaagd. Een waar verjaardagscadeautje in je eigen stad ; kan niet op!
Artiest {SHOWLIST artist 76651, 45830}
Verdomme, kei-hard!
Ik zeg de hele fanclub dabei:D
 
present! :D