Partyflock
 

Lollypop
Sweet house music

gepubliceerd door , op
Lollypop
7 januari 2008
FeestLollypop · Sweet house music
Datumzaterdag 12 januari 2008
LocatieSinners
Na een ongekend oud jaar stappen we in het nieuwe jaar zoals gebruikelijk af van slechte gewoontes. In veel clubs en cafés in Europa mag er sinds begin van het nieuwe jaar niet meer gerookt worden. Daarom maak Lollypop zich al drie edities hard voor lolly's i.p.v. sigarettenrook. De campagne slaat aan, vele liefhebbers van house en zoetigheid weten de weg naar de Sinners op de tweede zaterdag van de maand te vinden. Ook deze maand belooft weer een succes te worden met als speciale gast Quintino, die in 2007 furore maakte met vele residenties op o.a. Nope is Dope en zichzelf als producer in de kijker speelde bij vele dj’s.

Onder het motto 'It’s Your Birthday' biedt Lollypop daarnaast iedereen die in de maand januari of eventueel eind december jarig was de mogelijkheid om het 12 januari te komen vieren. De jarige en zijn entourage wordt, naast een onbeperkte hoeveelheid lolly's, ook een ongelimiteerde gastenlijst aangeboden. Bij binnenkomst ontvangt de jarige daarnaast een fles champagne en een cadeau van de organisatie.

Stuur hiervoor via lollypop.Party.hyves.nl een bericht met als titel It’s Your Birthday en Lollypop regelt de rest, mooier kan bijna niet! Alhoewel, naast alle traktaties is er uiteraard ook een hele mooie muzikale invulling met de onderstaande sfeermakers en zoethouders…

Naast Quintino is Exchange van de partij. Door zijn residentie op de Eclectic XL avonden heeft hij in Hilversum en omgeving behoorlijk wat muzikale turbulentie veroorzaakt. Zijn altijd vrolijke en energieke sets zorgen voor ongeremde dansbewegingen bij vooral de vrouwen in het publiek. Ook Robert Feelgood is erbij, initiator en resident dj van de Sound of Love feesten. Tevens een van de Sinners residents van het eerste uur. Zijn feelgood house sound heeft deze zomer geresulteerd in optredens op Superstars, het Free Your Mind en Rockit Open Air festival, en de Sound of Love feesten op o.a. het Noordwijkse strand.

Lollypop belooft wederom een ongeremd leuke avond te worden met een grote variëteit aan house muziek, plus zoals gezegd een goedkope therapie voor iedereen die wilt stoppen met roken! You gotta lick it before you kick it!