Partyflock
 
­ Nederland

Borrel & Beats
Kerstmiddag

anoniem gepubliceerd op
Borrel & Beats
19 december 2007
FeestBorrel & beats · Kerstmiddag
Datummaandag 24 december 2007
LocatieMetropool Site
't Is weer bijna Kersttijd, de tijd van de vrede, Kerstspullen komen uit de kast bij Metropool naar beneden. Vrolijke sfeer.. vol verlangen, Metropool optuigen... van alles ophangen. En als dat allemaal uiteindelijk is gedaan, kijkt men in 't rond en zucht voldaan. De Jingle beats van de DJ klinken al hier en daar, 't Is bijna Kerst.. en men staat klaar. Dansen en.. genieten van de sfeer, zo ziet men verre vrienden ook eens weer... De lichten branden en de platen staan op. Met kerst staat het gevoel van feest aan de top. Gezellig je vrienden met jou, lekker binnen bij de boxen, buiten heerst de kou. De beats die klinken als een engelenkoor, de bar zacht verlicht, tussen de dennentakken door. Deze Borrel & beats wordt nog mooier dan die men al heeft beleefd. Ook omdat deze editie weer iets bijzonders heeft.

Op maandagmiddag 24 december organiseert Stichting Make a Move voor de derde keer Borrel & beats Kerstmiddag in het welbekende en supergezellige Metropool in Hengelo. Kerstmiddag, de dag voor 1e kerstdag, is de gezelligste middag van Hengelo en de stad staat hier dan ook al jaren bekend om. Alle cafés en discotheken openen hun deuren op deze middag. Gezellig met je vrienden onder het genot van een drankje samen de feestdagen inluiden dat is de gedachte achter kerstmiddag. Het is al jaren een begrip en de stad zet zich daarmee dan ook op de kaart. Borrel & beats is het enige feest tijdens kerstmiddag wat zich geheel richt op de hardere dance stijlen. Dus geen ‘Last Christmas’ van wham of ‘All I want for Christmas is you’ van Mariah Carey maar lekkere oldschool hitjes, techno klappertjes en fijne hardcore tracks. De muziek zal verzorgd worden door dj’s die al lange tijd voor Stichting Make a Move draaien. Zij zullen in een Back 2 Back setting de lekkerste platen voor jullie in elkaar draaien.

Voor deze gelegenheid zal Make a Move Metropool optuigen tot een ware kersttempel. Kertbomen, lichtjes, kaarsjes en een intieme sfeer. De entree van het feest is 3,50 dit is inclusief een heerlijk welkomstdrankje. De deur is gepend van 14:00 tot 21:00. Meer info over het evenement vind je op www.stg-mam.nl en www.metropool.nl

13 opmerkingen

Artiest Neo-C
aanwezig(y), goed begin van de vakantie lijkt me..
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Echt wel, dit gaat weer een gezellige worden (Y) :bier:
Dr. Bob trakteert las ik!
:bier:
laatste aanpassing
Uitspraak van M op donderdag 20 december 2007 om 08:45:
Dr. Bob trakteert las ik!

:roflol:
dan MOET ik er wel bij zijn! :yes:

zet mij maar een jagermeister koud! :)

voor elke gig die hij heeft gehad 1 rondje ;)
laatste aanpassing
 
Yo Mandy en A,
kom natuurlijk ff kijke
Doar hej nie vulle veur nodig Bertuz ;P
yess!
gezellig :bier:
 
Werkzaam bij Ultra Music
Artiest {SHOWLIST artist 74248, 28495, 28992, 65520}
:yes:
 
Artiest Dr.Bob
:woep: