Partyflock
 
­ Nederland

Winterkriebels Festival

gepubliceerd door , op
Nog een maandje wachten en dan is het tijd voor het Winterkriebels Festival! Op zondag 10 februari zijn vanaf 18 u de deuren van toplocatie Central Studios te Utrecht geopend voor deze winterspecial. In twee verschillende area’s zullen muziek, mode en interactieve kunst worden samengebracht om van Winterkriebels een superfeest te maken.

De line-up voor deze editie is er dan ook echt één om naar uit te kijken. Met Don Diablo, Chuckie, Benny Rodrigues, Laidback Luke, Erick E, Gregor Salto, Funkerman, Sidney Samson, Tony Cha Cha, WiiJ Timski, Rejay en Le Monde wordt het absoluut een topzondag. Winterkriebels Festival zal gehost worden door Mc Gee & Lady Bee.

Maar dit is niet alles. In de tweede area zullen naast muziek ook andere dingen te beleven zijn. Zo zijn er modeshows en verscheidene projecten waarbij interactieve kunst, nieuwe media en technologie samenkomen. Uitgewerkt in o.a. animaties, films, games, lifestyle en dance gerelateerde animaties. Hier kunnen bezoekers kennis maken met nieuwe kunst in een cross-over van beeld en geluid. Een goed voorbeeld hiervan is WiiJ Timski die met zijn Wii controller zijn dj-set bestuurt. Hij gooit met deze revolutionaire performance wereldwijd hoge ogen en belandde hiermee zelfs op de voorpagina van The New York Times. Op Winterkriebels Festival zal hij demonstreren wat er met de WII remote en met Ableton Live allemaal te doen valt en er tevens ook een heerlijke set mee draaien. Be prepared to be amazed!

En van al dit lekkers krijg je natuurlijk een ongelooflijke trek. Er wordt op deze zondag dan ook gezorgd voor verschillende lekkernijen, variërend van heerlijke gezonde sandwiches tot smakelijke wok maaltijden.

Er zullen gratis bussen rijden tussen Central Studios en Utrecht CS.

www.zondagskriebels.nl

7 opmerkingen

Nummertje 400 :cheer: hop hop kom maar op :P
 
Word supervet!:)
Zo dope shit nu weer heen ,gratis kaarten zal mooie waardering zijn
 
Lijkt me geen reet aan.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1437, 2648}
Werkzaam bij La Salle
geweldig! wat een line-up, en heerlijk op zondag!
Uitspraak van actief op dinsdag 8 januari 2008 om 14:14:
Lijkt me geen reet aan.

als je alleen maar naar hakkuhboemboem gaat is dat te begrijpen ja maar feesie ziet er leuk uit en lokatie is trouwens ook top :respect: