Partyflock
 
­ Nederland

The Good, the bad and the ugly
A gun, a skirt and a pair of boots in the search for gold

anoniem gepubliceerd op
The Good, the bad and the ugly
30 november 2007
FeestThe Good, the bad and the ugly · A gun, a skirt and a pair of boots in the search for gold
Datummaandag 31 december 2007
LocatieDe Hollandsche Manege Site
Oud & Nieus 2007. De programmering van het theatrale dance event The Good, the Bad and the Ugly is zojuist bekend gemaakt. Het Western extravaganza vindt plaats in één van de meest klassieke locaties in Amsterdam, De Hollandsche Manege, gelegen tussen de Overtoom en het Vondelpark. Er is een keur aan dj’s, live-muzikanten, vocalisten, acteurs, performers, duellisten en gringo’s geselecteerd om van dit spektakel een unieke beleving te maken. The Good, the Bad and the Ugly is een verhaal over ruige goudzoekers, geportretteerd in een Wild West setting, over hun zoektocht naar goud en het trotseren van alle ontberingen op de weg daar naar toe. The Good, the Bad and the Ugly NYE 2007 is in navolging van Eyes Wide Shut (2005) en Dracul (2006) wederom een theatraal dance event onder de paraplu van Lloyd & Acardi. Verdeeld over twee danszalen en de toegangspoort staat er een breed muzikaal en theatraal aanbod op het programma. Zoals elk jaar staat Lloyd & Acardi garant voor een bont spektakel waarin alle zintuigen geprikkeld worden.

Muzikale line-up

The Good, the Bad and the Ugly speelt zich af in meerdere ruimtes binnen de Hollandsche Manege. In de centrale rijbak staat Joost van Bellen, de man achter vele Meubelstukken succesformules als Rauw, Manifesto, OWAP en Club Filth. Girls love dj’s voorman Rubywax neemt zijn brede muziekcollectie mee voor een pompende set en fast rising star Freddy Spool draait de rijsporen warm met zijn immer groovende vibe. Afsluitend duo van de avond is Sven Prinsen & Tettero, deze mannen hebben dit jaar bewezen over een bijzonder talent te beschikken. Met een rockende afsluitende set op de Gay Pride op het Amstelveld en vlammende performances op feesten als Rush, Luxlife en Framebusters zijn zij de juiste keus om een heftig eind te breien aan The Good, the Bad and the Ugly.

In de historische foyer kun je jezelf onderdompelen in een electische non-house vibe onder leiding van meesterdraaier Kareem Raïhani. Kareem is een vaste waarde op de events van Lloyd & Acardi vanwege zijn bijzondere muzikale gevoel en kracht om iedereen te laten grooven op een brede selectie muziek. Robert Feelgood start de avond in de foyer met een speciale funk & disco set.

Vol verleiding en geluk
Acteurs (waaronder Alwien Tulner), live performers en een volwaardige western decoratie zullen de bezoekers doen wanen in de tijd van saloons, gun duels en het wilde westen. Coyote Ugly’s op de bar, wijze indianen, dansende cancangirls en duellerende cowboys staan garant voor een waar ‘Wilde Westen festijn’.

Tijd en Kaartverkoop
Tijd: 22.00 - 05.00 uur. Kaarten zijn vanaf 30 november online verkrijgbaar via www.goodbadugly.nl . Kaarten zijn tevens te verkrijgen via verschillende kaartverkooppunten: Kinki Kappers (Overtoom), Rob Peetoom, café Brix, café Zouk, caffe Oslo, bar-restaurant Forno en bar-restaurant P.King . Meer informatie vanaf 30 november: www.goodbadugly.nl

Zoals elk jaar zal er een test worden ontwikkeld, welke de feestgangers op een interactieve manier achtergrond geeft van zichzelf en het thema. Deze zal op 30 november worden gelanceerd op www.goodbadugly.nl

7 opmerkingen

sorry hoor maar € 105,- voor deze lineup en deze tijden???

Zal vast druk worden ja :roflol:






























:harry-uf:










:roflol:
 
Dat is inclusief drank trouwens...
En de hollandse manege is ook niet de minste locatie...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 1 december 2007 om 02:08:
Dat is inclusief drank trouwens...

idd, dat is er nog wel uit te drinken! :D
doe mij qrimetime maar! B)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Earth
entree is inclusief drank (soft, sterk, champagne etc.) + garderobe + wc etc. Je hebt op het feest zelf dus geen geld meer nodig..
 
ben zeker van de party!
:)