Partyflock
 

Shoot me, I'm famous
R.E.M.F.

anoniem gepubliceerd op
Time flies when you’re having fun! Het is aanstaande zaterdag namelijk alweer tijd voor de laatste Shoot Me, I’m Famous van dit jaar. Op zaterdag 1 december zal Off_Corso het toneel zijn van een hele speciale editie van dit topfeest. Rotterdam staat namelijk het hele weekend in het teken van een kleine editie van REMF, het Rotterdam Electronic Music Festival. In aanloop naar het grote REMF festival volgend jaar kan je het eerste weekend van december o.a. deelnemen aan diverse workshops, genieten van fantastische feesten of een platenbeurs bezoeken. Daarnaast besteedt REMF ook veel aandacht aan Wereld Aids Dag, dat zoals elk jaar op 1 december valt.

Main act van de avond en resident dj van Shoot Me is de uit Chicago afkomstige en tegenwoordig in New York wonende superstar Honey Dijon. Haar niet alledaagse verschijning past precies bij de uitstraling die Shoot Me, I’m Famous nastreeft; opvallend, eigenwijs en eigenzinnig… Dat haar pompende housesets de dansvloer keer op keer helemaal gek maken bewijst zij telkens met haar sets op Rotterdamse bodem. Haar set tijdens de laatste Shoot Me editie in oktober staat de bezoekers ongetwijfeld nog in het geheugen gegrift. Met een set die vanaf de eerste minuut rockte en een zeer hoog handjes in de lucht gehalte kende (zonder daarbij de standaard commerciële hitjes te draaien) kwam, zag en overwon ze Off_Corso voor de zoveelste keer dit jaar. Oftewel; Shoot Me, I’m Famous!

Behalve Honey Dijon staan ook Madskillz en D-Rashid op het programma. Madskillz is hotter dan hot op het moment. Al 15 jaar actief in de dancewereld, maar dit jaar lijkt zijn carrière in een stroomversnelling terecht te zijn gekomen. Met boekingen op veel grote en interessante feesten gaat hij hard richting de dj top van Nederland. Afsluiter D-Rashid behoeft natuurlijk geen verdere introductie. Wie kent deze dj/producer/partyorganisator niet? Met zijn fantastische dj sets en zijn Salsa Lounge feesten en het Latin Village festival is hij een alom bekend gezicht in de vaderlandse dancescene! Deze superline-up wordt compleet gemaakt met de vocalen van MC Miss Bunty, één van Nederlands populairste en meest geboekte mc’s.

De altijd gezellige lounge van Off_Corso is in handen van Ron Wood & Marrichino. Ron Wood is natuurlijk bekend van zowel zijn kledingzaak Sister Moon als zijn populaire Funk Me avond in Club Exit. Marrichino is het alter ego van styliste Margareth West. Ook deze twee Rotterdamse toppers zullen zorgen voor een eigenzinnig en kwalitatief geluid: van funk tot house, van disco tot hiphop, alles zal de revue passeren in de ongetwijfeld bomvolle lounge!

Zaterdag 1 december zal Off_Corso met enkele simpele doch zeer effectieve aanpassingen omgetoverd worden tot een housetempel waar de sfeer en emotie vanaf zal spatten. Mis deze nieuwe knaleditie van Shoot Me, I’m Famous dan ook niet!

Kaarten zijn voor 11 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via www.voorverkoop.net en Sister Moon in Rotterdam. Vanwege Wereld Aids Dag zal een gedeelte van de opbrengst overgemaakt worden naar het Nederlandse Aids Fonds.

Meer informatie over Shoot Me, I’m Famous en flink wat foto’s van de vorige editie zijn te vinden op www.shootmeimfamous.nl