Partyflock
 

× - hOe kan diit?!

Ze was down, ze had liefdes verdriet. Ze huilde op haar bed. Zoekend naar afleiding. Ze drukte de pc aan. Ze wilde iemand hebben waar ze alles aan kwijt kon, die haar begreep, die haar echt zag zitten en die echt van haar kon houden. Ze praatte met een vriendin van haar die op een chat site zat. De vriendin had het over een hele knappe jongen die heel lief was en alles serieus nam. Ze logde haar in op die site en begon te praten met die jongen genaamd: ‘i’mtheman’. Ze begon te praten met hem. Hij bleek inderdaad heel lief te zijn en begreep alles wat ze zei. Hij vroeg om haar msn. Ze gaf het. Na 2 weken kenden ze elkaar goed, ze spraken af. Hij gaf haar een roos. Hy was lief. Hij kuste haar en zei lieve dingen. Toen hij haar naar huis bracht, gaf hij haar een afscheidskus. De smsjes stroomden binnen waar in stond: ‘Ik mis je, ik wil bij je zijn, we spreken snel weer af x loveyou’. Ze was blij en weer vrolijk. De gevoelens werden sterker. Het volgende weekend spraken ze weer af. Hij was weer lief uiteraard en vroeg of zij bij hem wilde slapen. Ze belden haar ouders en vroeg of ze bij een vriendin van haar mocht slapen. Het mocht. Ze bleef slapen. Het was nacht, de gesprekken waar intiem. Ze zoenden wat. Toen ze wilden gaan slapen vroeg hij haar of zij met hem naar bed wilde en als ze dat niet wilde dat hij het kon respecteren. Ze durfde geen nee te zeggen, dus besloot met hem naar bed te gaan. Het was romantisch.
Toen zij de volgende ochtend wakker werd. Lag hij niet meer naast haar. Ze ging naar beneden en er stond ontbijt klaar op tafel met een cadeautje met een briefje erbij: ‘Sorry schat, ik moet werken, ik ben om 4 uur thuis. Als je van me houdt, dan wacht je op me. Ik hou van je x’. Ze was verblind door de liefde. Hij was zo lief, ze zag zijn fouten niet in. Toen ze 2 maanden met hem ging, vertelde ze het haar ouders, dat hij altijd lieve cadeautjes voor haar kocht en lieve briefjes achter liet. Haar moeder vertrouwde het niet, ze had haar gewaarschuwd voor loverboys, maar liefde maakt blind. Ze ging die zelfde avond nog naar hem toe. Hij zei: ‘Als je van me houd, ga je met hem naar bed. Het is een kameraad van mij, ik heb grote schulden bij hem en jij kunt dat afbetalen’. Ze barstte in huilen uit, maar er was geen uitweg. Ze moest het doen, ze hield van hem. Hij gaf haar een kus en zei: ‘Het komt goed, ik beloof het je. Over een poosje hebben we alles afbetaald, dan kunnen we een huisje kopen en worden we gelukkig met z’n twee’. Ze huilde, maar ze had alles over voor hem. Een week later moest ze het met 6 mannen doen. Het geld stroomde binnen. Ze vertelde hem dat ze het niet leuk vond en dat ze het uit wilde maken en dat ze weer naar huis ging. Hij sloeg haar en zei: ‘GVD, je hebt me zoveel gekost, je zal en moet dit terug betalen, als je weggaat zie je je familie nooit meer, en zij jou niet’. Ze ging tegen hem in. Probeerde weg te lopen. Het lukte maar ze was kapot. 6 maanden, hoe kon het zo ver gaan? Ze liep naar de badkamer, sneed zich zelf in haar polsen. De volgende ochtend troffen haar ouders haar dood aan.

Laat jezelf niet te snel veroveren, laat zien dat hij alles voor je over heeft, zonder cadeautjes! Dit is niemand waard.

Als dit je raakt, zet het op je pf met de naam: HOE KAN DIT ?!