Partyflock
 
Profiel · 730415
Profielafbeelding · Baronski
Mijn dochter Jessica en zoon Gerrit Jan
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamJan
WoonplaatsIJlst (Friesland)
LandNederland 🇳🇱
BeroepProduktie Medewerker Verzinkerij
Geboortedatum
Leeftijd58
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatieja
Favoriete genresclassics, darkcore, early hardcore, hard dance, hard trance, hardcore, hardhouse, hardstyle, house, industrial hardcore, jump, oldschool, techno
Lid sinds2 november 2007 14:29
Statusinactief
Laatst hier23 december 2019 16:54
Laatste aanpassingmaandag 23 mei 2011 om 12:01

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 25 juni 2016: Awakenings Festival, Spaarnwoude, deelplan Houtrak, Halfweg

Statistieken

3804·pagina's bekeken
3·foto's
12Partyflockvrienden
3·favorieten
7·evenementen bezocht
1×geciteerd
49·opmerkingen
1·waardering
5×positieve karma
5·positievelingen
1×negatieve karma
1·negatieveling
8·privéberichten verzonden
12·privéberichten ontvangen
Hallo party People,

Mijn naam is Jan en woon in IJlst Friesland. Vanaf 1992 ga ik ieder jaar nog steeds naar Feesten en ik vind het nog steeds prachtig. Mijn eerste feest was op 18 januari 1992 en ik was toen 26 jaar. Dit feest werd door een stel gasten uit Friesland georganiseerd met de naam M.O.D. (Multiplay or Die) en werd in de Martinihal in Groningen gehouden. Ik kan mij van dit feest heel veel herrinneren. Daar in de hal stonden een aantal grote sloop auto's waar we ons op konden uit leven. Lekker stampen op de dakken en op het einde van het feest was er helemaal niets meer over van die auto's. Ze waren zo plat gedanst dat je ze bijna niet meer als auto kon herkennen. Ook was er in die grote Martinihal een rook kanonnetje geplaatst voor het laserlicht. Alleen dat kleine rook kanonnetje viel helemaal in het niets in die grote hal hihi. Nu 2008 en na 16 jaar feesten heb ik heel wat gezien. In totaal ben ik ongeveer naar 100 feesten geweest waaronder kleine en grote feesten. Feesten zoals in Rotterdam in de Energy hallen, Parkzicht, Vechtsebanen, jaarbeurs, Rijnhal nu Gelredome, Quelderduin, Het Holt in Deinum en nog veel meer op te noemem. Feestgangers zoals A3 de House paus (Adrie) kom ik af en toe nog wel eens tegen op feesten. Deze feestvierder rijd altijd in een rolstoel en verkocht leuke gadgets zoals laserpennen etc. Ook nog een bekende dat is een feestvierder die loopt altijd op zijn boven benen. Deze gast had geen onder benen meer en ging altijd kompleet uit zijn dak en af en toe zie ik ook hem wel eens.

Mijn vrienden van die tijd zijn er nog enkele die wel af en toe nog eens gaat te feesten. Na 1998 nam ik mijn buurt genoten mee die waren toen 16 jaar. Voor hun was dit hun eerste feest. We zijn toen met ons zevenen naar Thunderdome 98 en 99 geweest en zo al die jaren gaan we nog steeds naar defqon, mysterland en meer.

Mijn zoon Gerrit Jan is nu bijna 21 en gaat ook gezellig met mij mee en zolang ik nog kan feesten blijf ik lekker door knallen.

Jan.....