Partyflock
 
Recensies · november 2016
­ Nederland
Qlimax 2016 - Rise Of The Celestials
donderdag 24 november 2016
Q-Dance' paradepaardje Qlimax is ieder jaar vaste prik voor de hardstyle liefhebber. De sfeer, de show en de beste artiesten van het moment zorgen voor een ervaring die nog lang bij zal blijven. Of de begeleidende CD van dit jaar ook datzelfde effect heeft lees je hier.
Gebroken, kapot, stuk, gesloopt en vernietigd. Destructive Tendencies zal er alles aan doen om hun naam hoog te houden. Met het nieuwe album "Slaves to the Darkness" zijn zij hard op weg om dat doel te bereiken.
Mark Farina - Mushroom Jazz 8
woensdag 9 november 2016
Mark Farina is wellicht geen naam die bij iedere liefhebber van elektronische muziek direct een belletje doet rinkelen. Echter, deze man is een ware legende! Zowel als house DJ/producer, maar zeker ook in zijn 'Mushroom Jazz' outfit. Het heeft bijna 6 jaar geduurd voordat deze nieuwe 'Mushroom Jazz' mixcompilatie in de schappen verscheen. Het was het wachten waard, want deze achtste editie uit de reeks is weer een pure streling voor het oor en bijzonder prettig als pre-party soundtrack.
Marcel Dettmann - DJ-Kicks
vrijdag 4 november 2016
Hoe persoonlijk en educatief kan een mix zijn zonder dat het saai wordt? Laat zoiets maar aan Marcel Dettmann over. Gedurende zo'n 75 minuten loodst hij ons aan de hand van 19 voor hem belangrijke en inspirerende platen door 2,5 decennia aan techno en vooral electro.
Eco - Wolves
woensdag 2 november 2016
Wie DJ Eco (Marcello Pacheco, USA) volgt weet dat hij geen man is die de gebaande paden wil bewandelen. Deze omschrijving gaat ook het beste op voor zijn album "Wolves" wat na 3 jaar hard werken uitgebracht is via Black Hole Recordings.
Qlimax 2016 - Rise Of The Celestials24 nov 2016
Destructive Tendencies - Slaves to the Darkness18 nov 2016
Mark Farina - Mushroom Jazz 89 nov 2016
Marcel Dettmann - DJ-Kicks4 nov 2016
Eco - Wolves2 nov 2016