Partyflock
 
Recensies · oktober 2016
­ Nederland
Niet alle superhelden dragen capes volgens Alex, maar misschien wel een koptelefoon. We gaan er achter komen! Wat Alex zijn superkracht is zal misschien gaan blijken uit zijn nieuwste CD. Een aantal platen zijn al als single verschenen zoals zijn collab met Paul van Dyk "We Are", R2D2 met Driftmoon en Angelic met Natalie Gioia. Platen die mij aanspraken, dus ik was erg nieuwsgierig naar het album en het nieuwe materiaal.
Pitto - Breaking Up The Static
vrijdag 21 oktober 2016
De Nederlands producer/dj Pitto heeft afgelopen jaren flink gewerkt aan zijn discografie. Hij won in 2009 de Grote Prijs Van Nederland via het succes van 'Feeling' kwam een debuutablum tot stand en de opvolger hiervan in de vorm van 'Breaking Up The Static' is onlangs verschenen.
Fabric 90 mixed by Scuba
zondag 9 oktober 2016
'Fabric London' is geen club,.... maar een Instituut. Daar waar vroeger clubs als Fuse, Tresor en Berghain hun stempel drukte op de populairste techno-mix-cd's, zo doet Fabric dat ook al 15 jaar lang. En deze keer hebben zij Scuba gestrikt, die je oren zal laten exploderen met een dikke vette bazen-mix.
FabricLive 89 mixed by Hannah Wants
donderdag 6 oktober 2016
Ondanks dat Club Fabric London al een tijdje gesloten is, houden de heren en dames daar niet op met het uitbrengen van mix-cd's. Deze keer is het aankomend talent Hannah Wants die een impressie mag geven van hoe een vrijdagavond met haar achter de draaitafels eruit zou zien. Minimalistische house vol vocalen met een vleugje techno.
Alex M.O.R.P.H. - Not All Superheroes Wear Capes26 okt 2016
Pitto - Breaking Up The Static21 okt 2016
Fabric 90 mixed by Scuba9 okt 2016
FabricLive 89 mixed by Hannah Wants6 okt 2016