Partyflock
 
Recensies · juli 2007
­ Nederland
Toegegeven, als je uit het raam kijkt, zou je niet zeggen dat we op dit moment midden in de zomer zitten. Nee, bij hartje zomer schets je toch een ander beeld. Voor degene die dit jaar niet op vakantie gaan is deze cd een mogelijkheid om toch nog een beetje de zon in huis te halen.
Jump Tunez by Looney Tunez
vrijdag 27 juli 2007
Jump Tunez is de eerste eigen gemixte compilatie van het Vlaardingse duo Looney Tunez. Hoe origineel is hun concept van oud en nieuw materiaal binnen die stortvloed aan jumpcompilaties van de laatste tijd?
Electrochoc Vol. 2
vrijdag 27 juli 2007
Live vanuit La Dune Montpellier mixt Stefan Manceau het nieuwe Electrochoc jaaroverzicht aan elkaar.
Serious Beats 55
vrijdag 27 juli 2007
Drie keer tien full length tracks op één van de langstlopende series in de dancemuziek. Give us some serious beats!
Rotterdamse hardcore-geschiedenis, gedoceerd door hoogleraar Neophyte en professor Panic.
Solstice Trance Sessions
dinsdag 24 juli 2007
Nukleuz brengt je de beste trance van dit moment, gecombineerd met een paar heerlijke classics zoals alleen de Engelsen ze kunnen brengen.
TMF Jump
woensdag 18 juli 2007
Er valt niet omheen te komen, jump is hot, of je het nou leuk vind of niet. Op de feesten, op internet, op tv of zelfs op straat, overal wordt je met jump geconfronteerd. Muziekzender TMF speelde handig in op deze rage met hun programma TMF Jump. Aan de hand van dit programma verscheen er onlangs een jumpcompilatie met dezelfde naam.
Met zijn eerste (mix)cd genaamd 'Jump Up The Volume' voegt de Amstelveense Dr. Rude weer een hoofdstuk toe aan zijn palmares!
Tieum - Not Design For You
zondag 15 juli 2007
Na ‘I’ve got nothing to lose’ en ‘Shake dat ass’ is ‘Not design for you’ de grammaticaal niet kloppende titel van het derde artiestenalbum van Tieum.
Erick Morillo, labeleigenaar van Subliminal Records (en talloze sublabels), wind er bij de release van deel 11 uit de ”Subliminal Sessions” serie geen doekjes om. Dit is volgens zijn eigen tekst en uitleg het beste compilatiewerk dat hij tot nu toe heeft verzorgd. Het resultaat is precies waar Morillo zichzelf op dit moment van zijn DJ carrière vindt staan.
De ridders van Toolroom trekken de hele wereld over om die stukje bij beetje te veroveren
Defqon.1 Festival 2007
woensdag 4 juli 2007
Op 16 juni jongstleden vond alweer voor de vijfde keer het Defqon.1 festival plaats op het Almere Strand. De compilatie-cd, met daarop liefst acht mixes, ligt nu in de winkel.
Renaissance blijft de wereld bestoken met kwalitatief hoogwaardige compilatie CD’s. Deze vierde editie uit de ”Ibiza - The Sound Of Renaissance” serie is weer om in te lijsten. Waar Renaissance normaliter bekend staat om haar kwaliteitshouse compilaties, laat men hier toch echt ook fraai staaltje aan rustieker materiaal horen.
Na de release van de track ‘Der Mückenschwarm’ op Sven Väth’s Cocoon label, is Oliver Koletzki’s carrière in een stroomversnelling geraakt. Het leverde hem onder andere de titel ‘Best newcomer’ op door de lezerspoll van het Duitse Groove magazine. Nu is het eerste album uit op zijn eigen label ‘Stil vor talent’.
Op 10 februari van dit jaar stonden de Brabanthallen op zijn kop vanwege Masters of Hardcore - Raise Cain. Zoals gebruikelijk bij dit populaire hardcorefeest, is er ook van de editie een dvd-registratie verschenen.
Amnesia Ibiza: The DJ Sessions Vol. 329 jul 2007
Jump Tunez by Looney Tunez27 jul 2007
Electrochoc Vol. 227 jul 2007
Serious Beats 5527 jul 2007
Rotterdam Records - De Megamiks24 jul 2007
Solstice Trance Sessions24 jul 2007
TMF Jump18 jul 2007
Jump Up The Volume - Mixed by Dr. Rude15 jul 2007
Tieum - Not Design For You15 jul 2007
Erick Morillo - Subliminal Sessions 118 jul 2007
Toolroom Knights - Mixed by Martijn ten Velden & Paul Harris8 jul 2007
Defqon.1 Festival 20074 jul 2007
Ibiza - The Sound of Renaissance Vol. 44 jul 2007
Oliver Koletzki - Get Wasted1 jul 2007
Masters of Hardcore - Raise Cain DVD1 jul 2007