Partyflock
 
B.I.T.C.H

Zooooooo, dat is lang geleden. ik en een verslag schrijven, maar soms moet het gewoon. Dan is het zo lekker een feest gehad te hebben. Ons laatste indoor feest is al een tijd geleden. Denk ergens in mei. Wel het nodige aan buitenfestivals meegemaakt en helaas ziek op één van mijn favoriete feesten Pleasure Island, dus jullie begrijpen naar dit feest werd door Rein en mijzelf heftig uitgekeken.
De voorbereidingen zoals altijd.

dutza, 7 oktober 2013 12:01
Fetish Nature

AL is het een paar dagen later, toch wil ik even een verslag doen van deze eerste Fetish Nature! Rein en ik waren er eigenlijk vanaf het eerste moment al betrokken bij dit feest. We werden gevraagd wat suggesties te geven en ook werd mij gevraagd het doorbitch gebeuren op mij te nemen.
Want gelijk werd voor ons al duidelijk dat een strenge dresscode zeer belangrijk zou zijn.

dutza, 5 april 2011 20:39
Dominatrix

Op stap met de buurman! Ook ik moet even mijn verhaaltje kwijt over werkelijk een fantastisch feest, ons favoriete feest aller tijden Dominatrix, helaas voor het laatst in Utrecht, maar met wat een afsluiter. Heerlijk gewoon. Oke, de titel is misschien een beetje raar. op stap met de buurman, maar voor ons wel heel speciaal. Onze buurman P. ging met ons voor het eerst mee naar voor hem zijn aller eerste fetishfeest.

dutza, 30 november 2009 17:14
B-Licious

In 1 woord >> Geweldig. Derde party die door MBF Dance Events , Justincontrol & Mitch B werd georganiseerd in club Organza in Breukelen. Deze organisatie staat garant voor Top- feesten.

Thema was dit keer >> Hot & Steamy met dresscode zwart en/of goud.

Voor ons doen waren we al vroeg onderweg naar Organza, nl om half tien reden we weg, terwijl we normaal niet als eerste naar binnen willen. Bij binnenkomst werden we verwelkomt door 2 dames, die een glaasje bubbles aanboden.

dutza, 14 september 2009 22:21
Dominatrix

WAT TE DOEN ? als je feest zo succesvol is ? De eerste dominatrix waren in de cityhall ( Arena )Het feest groeide al snel uit tot een van de succesvolste . Begon het met 3 "zalen" al snel werden er meer zalen bijgehuurt. En dan sta je als organisatie voor het blok. Maximum kunnen er 800/900 man in.
Er werd uitgeweken naar stadion Galgenwaard, waar meer mensen in konden.

dutza, 2 december 2008 13:05
B.I.T.C.H Festival

Eindelijk is het dan zover. BITCH, waar we al zo lang naar uit hebben gekeken is daar. BITCH wat voor mij persoonlijk toch wel een speciale betekenis heeft. Mijn eerste fetish feest. wat zo'n indruk op mij gemaakt heeft en de start is geworden voor heel wat meer fetish feesten.

Om 19.30 kwamen we aan op de Hem. Het bleek nog rustig te zijn, auto makkelijk parkeren, en na een vlotte controle konden we zo naar binnen.

dutza, 9 september 2008 21:02
FeestDatumAuteurPublicatie
B.I.T.C.Hdutza7 okt 2013
Fetish Naturedutza5 apr 2011
Dominatrixdutza30 nov 2009
B-Liciousdutza14 sep 2009
Dominatrixdutza2 dec 2008
B.I.T.C.H Festivaldutza9 sep 2008