Partyflock
 
back2school

Om 19:00 uit Ams gereden, k ging eerst bij m’n wintersport holmaat op bezoek. Na uren struinen en dus ook een pusher afpoeieren aten we ter elfder ure Japans in een homo lounge tent. Als puber kreeg ik te horen “jongen van al dat feesten wordt je vroeg oud,” right! van slecht eten, weinig slapen en onnodige medicijnen wordt een mens vroeg oud. Ik had heerlijk gegeten voor een prikkie, en besloot de maaltijd met een darmexplosie in het WCtje; komt goed uit voor een nachtje hakkuh.

Olde Skoele, 10 april 2007 15:43
Op woensdag 20-12-05 mocht ik om 8 uur richting party. Bij een benzinepomp in Amsterdam was er al contact: “Jij ook naar de Asta?” “See you there!” In de parkeergarage was het ook meteen gezellig omdat een hele kudde Brabos ook niet wist waar de Asta was. We liepen meteen goed over het pittoreske Binnenhof, en daar is het ook het land van ooit: er staan telefooncellen waar je met muntgeld kan betalen.

Olde Skoele, 20 januari 2006 15:56
Multigroove

’t Moet ook niet interessanter worden, de party van Multigroove was "uitverkocht" maar er waren nog wel kaarten beschikbaar. Nou, aan de deur kon je gewoon entree betalen om half één ’s nachts en de halve bemanning stond al op de gastenlijst. Bemanning inderdaad want dit feest werd op boten gehouden. Niet weer op de pools/russische Stubnitz maar op 2 NLse zeewaardige boten aangemeerd bij de NDSM werf. Blijft een mooie lokatie in de Amsterdamse havens.

Olde Skoele, 20 januari 2006 15:54
FeestDatumAuteurPublicatie
back2schoolOlde Skoele10 apr 2007
Fresh FM hardhouse generationOlde Skoele20 jan 2006
MultigrooveOlde Skoele20 jan 2006