Partyflock
 
Luminosity New Years BANG!
23 september 2012
georganiseerd door Site

Club Exposure (binnen)
op de kaart
Kosterstraat 1A
Zandvoort
Nederland🇳🇱

Tickets & prijzen Luminosity New Years BANG!

Early bird 1:€ 9,50→ uitverkocht, 100 beschikbaar
Early bird 2:€ 20,13→ uitverkocht, 100 beschikbaar
Voorverkoop:€ 25,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: goed

geweldig2033%
zeer goed915%
goed1525%
ok47%
voldoende58%
onvoldoende12%
slecht35%
zeer slecht0
waardeloos35%

10 waarderingen

partyman31
kon beterr
Reetje &­ Barrel
Ik wist niet zo goed wat ik van dit feest moest verwachten maar het viel toch wel een beetje tegen....locatie is hopelijk eenmalig... leek wel hoog zomer met die gekke prijzen voor drinken, garderobe en toilet. Het lijkt me dat je als organisatie daar van tevoren op de hoogte van bent. En ja een grote bummer was toch wel 00.00, echt bizar dat er niet afgeteld werd en met een vet knalnummer het nieuwe jaar werd ingeluid. Om 3.00u vond ik het welletjes. Volgende x beter Lumi, succes!
|Party­Addict­|
TOP FEEST! Zoals het hoort binnen de Trance! Geen poespas ! Gewoon krijgen waar je voor komt! Trance en leuke mensen... Meer heb je toch niet nodig zeker!? Volgende keer zeker weer! Ga zo door Luminosity!
La Pooh
Door de leuke mensen die we ontmoet hebben EN de heerlijke muziek was het uiteindelijk wel een goed feestje. Maar hoe bestaat het dat er niet wordt afgeteld tot 00.00??? En dan ook nog eens geen confetti, geen vuurwerk, niet eens fatsoenlijke aankleding en verlichting. Nee, Club Exposure was echt eenmalig, wat een saaie bende zeg. Had totaal niet het idee dat we op een Oud & Nieuw feestje waren. En tot overmaat van ramp werd ook nog een uur eerder de stekker eruit getrokken. Zonde!!!
Cyberjam
Zooo jammer dat het licht de eerste uren niet bediend werd. De mateloos storende noodverlichting die als een vette TL bak de dansvloer verlichte. De gemiste kans om 12 uur om samen de laatste seconden weg te tikken. Het saamhorigheids gevoel versterken met ludike items. Maar de muziek was heerlijk, wel matig geluid. Verder maakten de leuke gezellige mensen die we daar ontmoet hebben het feest toch geslaagd. Oh en jammer dat het een uurtje eerder dan gepland voorbij was.
WELLENRAUSCH : NUFF SAID!!!! :D:D:D
Verwachtingen voor mijn niet waargemaakt door de slechte locatie en steken die zijn laten vallen door organisatie. Wel genoten van de sets van Daniel en Suncatcher
Maaike :kusje2:
Leuk feestje! vooral door Daniel kandi en al de leuke mensen die ik gesproken heb. wel aantal schoonheidsfoutjes gemaakt door organisatie
Mick64
Mooi feestje - mn heerlijke sets van Suncatcher en Daniel Kandi
Alex
Maakte de verwachtingen niet waar. Pas bij Daniel Kandi kwamen we er een beetje in maar bij Menno was dat alweer over. Aanklededing was er niet en niet eens aftellen voor 00:00?

Line-up Luminosity New Years BANG!

ma 22:00 - 23:30:  · live 🇩🇪 trance
ma 23:30 - 00:40:  🇷🇴 trance
di 00:40 - 01:50:  🇬🇧 techno, trance
di 01:50 - 03:20:  🇩🇰 trance, house
di 03:20 - 04:50:  trance
di 04:50 - 06:00:  🇮🇪 trance

Nieuws

De confetti is besteld, het vuurwerk staat klaar. De laatste rek en strek oefeningen worden gedaan. Iedereen staat op scherp om jou aanstaande zaterdag een extra mooie jaarwisseling te bezorgen bij de Luminosity New Years BANG! in Club Exposure te Zandvoort. Let op! Er zijn nog maar 150 tickets beschikbaar! 2

Geïnteresseerden

uitgebreid · beknopt
With massive events like the Luminosity Beach Festival and Luminosity Trance Gathering, Luminosity has proven it is possible to gather the biggest fans and celebrate one love, the love for trance music and all it’s subgenres. Many epic moments we have witnessed at the beach and because of all the requests for a luminosity event in the winter we just couldnt refuse… So there you have it, a new trance night in a very intimate venue and an international line-up you will love!
→ lees meer