Partyflock
 

The official Queensday party

Facebook
album,5 · goed · ical
The official Queensday party
28 februari 2011
georganiseerd door Site, Site

The Sand (binnen) op de kaart
Mekongweg 5
Amsterdam
Nederland🇳🇱
house × 8, electro × 6, club × 4, groove × 4, progressive trance × 3, tech house × 3, trance × 3, tribal house × 2

Tickets & prijzen The official Queensday party

Early bird:€ 20,-tot 27 december 2010
Voorverkoop:€ 25,-
passepartout:€ 60,-
VIP:€ 50,-
Deurverkoop:€ 29,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 2000.
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: goed

geweldig2817%
zeer goed2213%
goed5835%
ok2012%
voldoende117%
onvoldoende106%
slecht85%
zeer slecht53%
waardeloos42%

41 waarderingen

Q-Spott
Leuke afsluiter van deze schitterende dag
johan!
Heb het erg naar me zin gehad, waren veel vrienden en bekende. En de muziek was echt niet slecht vond ik, wat mij betreft volgend jaar weer.
Tessa**
ik vind zelf: ja: voor 12 was een fles water en cola, was een munt. naa 12 een cola off een water 2 munt. zeker naa 3 uur was 3 munt. volgens mij de feest komt een beetje geld kort.off so. heb ik nog nooit so its mee gemaakt van litle sins. maar ja ik heb me eigen heel goed vermaakt. de music was topp. ( hebben we nog foto's) off woord alleen op gezett de so genaamd: mooie mensen.
Housebeast
Alleen de muziek konden wij enigszins waarderen, de rest grote rotzooi zoals hierboven beschreven. Voorlopig kom ik er niet meer
SandraT1
Uhhh nou ja...LAAT MAAR:(
Min: bijna 6 euro voor een flesje water dat nauwelijks in de koeling had gestaan; geen wisselgeld voor sigaretten bij de muntenkassa, snackbar en ingang; muziek in de main belabberd. Plus: toiletjuf die wél kon wisselen en de muziek in de rookruimte was geweldig! Conclusie: aardig feestje dat op veel punten voor verbetering vatbaar is.
Ondanks het vele geklaag was het voor mij wel een lekker feestje met leuke vrienden <<IWAN je hebt een lekker setje te gehoren gebracht nog een keer nog een keer >>SPIDER bij jou hebben we ook lekker lopen stampen RAM en RUBEN VITALIS SUPER
L'Blaqui
Voldoende, Rokersruimte te warm, leek wel een sauna, geen wisselgeld voor de muntjes, VIP ruimte waardeloos voor zo een bedrag. Muziek was oke tot 23:00 daarna waardeloos. Organisatoren,,, doe wat met de opmerkingen!!!!
me and you
super feestje gehad!!!!!!!!!
W&D
belachelijke prijzen voor de drank, aankleding gewoon niet dusss.verder hebben wij t naar ons zingehad door alle lieve bekenden en nieuwe mensen leren kennen. beetje jammer dus van de vele maar,s
larisk­a:chee­r:
sand verrassend groot.. muziek (y) maar prijzen idioot hoog...
prijzen gewoon idioot....2 munten dus 5,60 euro voor een fles water...!!! niet normaal. Verder prima naar me zin gehad met al mijn vriendjes en vriendinnen..
Miss J is back
Vond het feestje een voldoende waard! Was nog nooit in the Sand geweest en vond de sfeer ver te zoeken.. Flesje water 5,60!! En vond dat er slecht gedraaid werd.. Ben weer een ervaring rijker..
edradour
de vip was niet zoals beloofd was en zwaar knudde. en geen wisselgeld bij de muntenkassa??? belachelijk, rond dan de prijzen af.
Was gezellig met mn vrienden, lekkere sfeer hing er. Feestje zelf viel tegen. Toch prima vermaakt:) Thnx party people:D
Everfun en Missmo
Winston Post draaide vreselijk....daarna kwam de boel pas goed van de grond. Zaalaankleding (toch een makkelijk thema) was nihil, toch een lekker feest gehad!
Wij hebben weer genoten van alle lieve bekenden, in de rookruimte werd stevig gedraaid en was goed verzorgd.
Leuke mensen om ons heen dus helemaal lekker! Dj's in rokersruimte draaide beter dan op main....aankleding NIETS.....wat zijn wij dan verwend met organisaties als Your Secret Dreams en Crazyland....drankjes Scandinavische prijzen!!! Toch een top avond / nacht gehad!
Freule Sofie
VIP Kaarten veel te duur een beetje fruit en candy is dat VIP ?? niet alle drank vertkrijgbaar in de VIP vieze wc's en er liepen mensen rond die helemaal geen VIP kaarten hadden. DJ Spider maakte veel goed was wel gezellige avond
Ik vond de muziek geweldig, op zich best leuke tent, maar de muntenverkoop is totaal klantonvriendelijk!!!! De prijs per muntje 2,80 gaat mij een beetje te ver. Aankleding was niets aan gedaan, maar heb zeker een heerlijke avond gehad met mijn vriendinnen.
sweety1
Genoten van de muziek in de rokersruimte zaal beneden werdt minder gedraaid
Roos D&G
Wij ook!Ram.....superset gedraaid!!Wij hebben genoten....!
Tony Smit
Dit feest komt wat muziek betreft in het rechterrijtje onderaan, Aankleding?, niet gezien! Drankprijzen? Belachelijk! Winston, jij sloeg echt de plank totaal mis. Verder hebben wij ons toch vermaakt :p
explorator
met vriendjes en dinnetjes erg genoten
patcon
feesje was wel ok.......... VIP WAARDELOOS!!!!!!...en na spider de lekkere muziek hopeloos ver te zoeken !
Sayang**
Heb heerlijk genoten als afsluiter van onze Q-day. Vele vrienden weer even gezien en Dj Iwan, schat, Je hebt heerlijk gedraaid en het was een topafsluiter samen met Mario en Spider!! Klasse!!! Ik zeg vaker DOEN, deze actie guys!!!
JJtje & B.
Was een leuk feestje, MAAR,geen wisselgeld bij de munten verkoop en vier muntjes voor een flesje water zonder dop. Echt schandalig!!!!!Hoe durven ze. Als ze daar feesten willen blijven geven moeten ze lekker zo doorgaan,wat een oplichters !!!!!!!
Het was voor ons gezellig en we hebben heerlijk gedanst de mensen die we mee hadden uitgenodicht hadden het ook erg naar hun zin Willem&Yin bedankt
Niki68
Wat belachelijk dat die dame achter de rechter muntenkassa de boel tilde. Ik was al gewaarschuwd en ja hoor: gewoon te weinig wisselgeld geven. Puur diefstal! Bah. Pas nadat ik er op stond kreeg ik geld terug. Al met al een slecht begin. Verder weinig aankleding en beneden werd er minder gedraaid. Boven was de rookruimte prima verzorgd met goede muziek. Winston was echt niet om aan te horen. Publiek was vriendelijk en relaxed.
Kitebabe
Het was een feest met de hoofdletter K.. wat een slechte muziek met als dieptepunt Winston. sluit me aan bij eerdere opmerkingen over het ontbreken van wisselgeld, gewoon belachelijk. Entourage fantastisch....maar niet heus. Heel slecht!!! voor ons nooit meer The Sand.
Peter G
Slecht, Na 23 uur werd de muziek slechter en slechter. Waar waren de goed dj's. Aankleding en licht was minimaal, VIP veelste duur voor niks. Geen wisselgeld bij de munten, Jja als je dan zulke prijzen verzint .... The Sand, waarschijnlijk de laatste keer dat we daar geweest zijn. Slechte locatie en slecht uitgevoerd. Hopelijk houden de organisatoren het volgende keer ergens anders want we zijn beter van ze gewend.
**MOI**
Vato&Ruben :yes: Winston....lekker blijven acteren,dat gaat je(denk ik)een stuk beter af! Voor de rest,tja...
DJ-IWAN
Heerlijk om voor jullie te hebben gedraaid!!!! Thanx Spider en Mario, afsluiter was super !!!!
frenk10
wat moet ik zeggen!!!!!!!!!!!!!
krulle­nbol28­10
ik heb een super feest gehad met heel veel lieve vrienden en vriendinnen thnxs
Dennis78
Wat een slecht feest zeg! In het begin (2300) was de muziek wel ok maar ipv op opbouwende muziek werd het alleen maar slechter en saaier!! Vip was helemaal zonde van je geld, dat sloeg echt nergens op! Bij de munten hadden ze geen wisselgeld!! Licht was ook niet echt een diepte investering. Dr hing een appart sfeertje. Ben al naar aardig wat feesies geweest en doe meestal deur dicht maar ben nu maar van narigheidom 2uur weggegaan. Kortom mijn mening is: but feest, en dr is genoeg geld verdiend hiero!
edwinlef
echt een slecht feest....vipkaartjes echt zonde!!
Ruud&Gerline
Heerlijk genoten van dit feest! De muziek was soms wat minder maar dan hadden we Emiel Rouche gelukkig boven die draaide het dak er van af!!!
Daantje73
Geen wisselgeld???? What the F$#k is dit........en VIP kaarten a 25 euro duurder was het geld niet waard, zeker omdat een drankje bestellen veel tijd in beslag nam!!! Geen aankleding. En dan kan je ijsjes of broodjes bestellen en daar moet je vervolgens weer gewoon betalen. Je overhandigd 20 euro en dan word er gewoon gevraagd of je het niet kleiner hebt!!! Arrrrgggghhhh. Maar het muntensysteem zoals hij nu was is echt waardeloos en de organisaties steken een hoop geld in hun zak!!
*Claus*
Gru-we-lijk lekker!!! Tot het eind aan toe druk!
Hartoggg
Ik vond het n TOP-feestje !

Line-up The official Queensday party

house, techno, trance
techno, house, hard techno, pop
trance, house, techno
house, latin
house, pop
house
trance
house, latin
techno, trance, house
house, latin

Statistieken

550Partyflockbezoekers
419Partyflockgeïnteresseerd
4Facebookbezoekers
45 / 49·mannen / vrouwen
34.9Partyflockgemiddelde leeftijd
36.6Partyflockleeftijd mediaan
4·nieuwsberichten
526 @ 5 × 2·winactie
5·albumfoto's
326·opmerkingen
41·waarderingen
goed·stemresultaat (166 stemmen)

Nieuws

Nog een paar dagen en dan barst één van de mooiste dagen los van dit jaar: Koninginnedag 2011! Voor Nachtboetiek, Little Sins en The White Night betekent dit: maximaal feestvieren! Enkele sleutelwoorden voor dit megaspektakel 2011 zijn: zon, oranje, gezelligheid en een topfeest. 16
Het mooie weer komt er weer aan en iedereen begint zich al te realiseren dat Koninginnedag al bijna voor de deur staat. Wie gaat er nou niet op deze geweldige feestdag naar Amsterdam toe. Heerlijk even rondlopen in de stad en als al het feestgedruis al om 20 uur is afgelopen in de stad kan je nog heerlijk doorfeesten in The The Sand. 17
Zaterdag 30 april 2011 organiseren Nachtboetiek en The White Night, bekend van Full Moon, een Koninginnedag die je niet snel vergeet. Met een official Queensday party van maar liefst twaalf uur lang viert iedereen Koninginnedag dubbel en dwars in The The Sand! Nadat het feestgedruis stopt in de binnenstad, dit jaar al om 20 uur (!), kom je de verjaardag van de koningin verder vieren in The The Sand in Amsterdam bij de official Queensday party van 17:00 tot 5:00! 17
Volgens vele nieuwsberichten blijkt dat Koninginnedag dit jaar in Amsterdam een uur eerder stopt! Maar zaterdag 30 april 2011 zorgen Nachtboetiek en Little Sins voor een Koninginnedag die langer gaat duren dan ooit tevoren. Met een official Queensday-party van maar liefst twaalf uur lang! 16

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 34.9, leeftijd mediaan: 36.6
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
51
113
171
1961%
 
2091%
 
2161%
 
22163%
 
23132%
 
24132%
 
25132%
 
26173%
 
27142%
 
28203%
 
29122%
 
30214%
 
31173%
 
32152%
 
33183%
 
34132%
 
35101%
 
36193%
 
37244%
 
38254%
 
39224%
 
40152%
 
41203%
 
42214%
 
43224%
 
44254%
 
45142%
 
46173%
 
47122%
 
4861%
 
4981%
 
504
514
525
534
542
581
Queensday Party

Muziekstijlen
club, electro, groove, house, progressive, techhouse, trance, tribal house

Prijzen
→ lees meer