Partyflock
 
Nieuws · juli 2023
­ Nederland
Nog aan het nagenieten van twee volle weekenden Tomorrowland? Beleef de magie opnieuw met de eerste DJ-mixen van de beste DJ's via Apple Music. Terwijl het tweede weekend van Tomorrowland net ten einde is, dropt het meest geliefde festival ter wereld de eerste mixen van geweldige artiesten als Alok, Charlotte de Witte, Kölsch, Adam Beyer, Steve Angello en meer.
Tech-House DJ en producer Mike Scot richtte vijf jaar geleden zijn eigen muzieklabel Mea Culpa op. Nu draaien grote namen als Marco Carola, Jamie Jones en Archie Hamilton geregeld zijn muziek over de gehele wereld en inmiddels is Mea Culpa uitgegroeid tot meer dan alleen een independent muzieklabel. Mea Culpa is een groep hechte, muzikale vrienden, een platform
voor ontwikkeling van lokaal en internationaal talent én een terugkerende, succesvolle clubavond met als thuisbasis MADAM in Amsterdam.
Ground Zero Festival, 26th of Augustus, Bussloo - This year's anthem maker is the one and only Dither, with his hard-hitting beats, and eclectic sounds! This anthem will take you on a journey through our Dark Descent!
Met hits als Noodgeval, De Langste Nacht, en Stiekem zette Goldband het festival Zwarte Cross zoals verwacht helemaal op z'n kop. Het zijn hits die vrijwel iedere festivalbezoeker inmiddels kan meezingen en bij optredens van Goldband gebeurt er altijd wel iets onverwachts. Zo kwamen ze geheel in stijl achterop bij motorcrossers het podium op.
Dance Valley Festival, één van de langstlopende dancefestivals ter wereld, deelt dit jaar haar befaamde terrein in recreatiegebied Spaarnwoude, anders in. De organisatie brengt meer balans in de verdeling van de zeven verschillende podia die het festival rijk is.
Deviate Festival
dinsdag 25 juli 2023
Kerkrade, Saturday the 26th of August – Deviate Festival, the up and coming techno organization, will light up the enchanting grounds of Abdij Rolduc, a UNESCO world heritage site.
RAWdefinition terug in Hedon
maandag 24 juli 2023
Here we go again! Op zaterdag 11 november komen niemand minder dan Adjuzt, The Purge én o.a. Dual Damage naar Hedon Zwolle om samen met jullie een nachtje flink te beuken tijdens RAWdefinition.
The Original Warehouse rave
vrijdag 21 juli 2023
Na 3 jaar zijn we weer terug om gezamelijk weer een ouderwets House Classics feest te geven! The Beginning & Taped gaan terug naar waar het allemaal begon voor "The Original Warehouse Rave"
The Searchers, New Ams Film Company en Prime Video lanceren vandaag de teaser trailer van de speelfilm Hardcore Never Dies. In de eerste speelfilm over de gabber-muziekscene word je meegenomen naar de ravende jaren '90 met Australian trainingspakken, bomberjacks en hakken op Nike Air Max.
Festivalapplicatie Appic heeft de Festival Cadeaukaart geïntegreerd als betaalmiddel. Hiermee kunnen gebruikers van de app tickets direct afrekenen met de cadeaukaart. Deze betaalmethode voor de evenementenbranche is erg populair onder jongeren met een passie voor muziek en festivals. Jaarlijks trekken festivals in Nederland meer dan 32 miljoen bezoekers en wordt de cadeaukaartenmarkt geschat op 1,5 miljard euro.
De line-up van daytime techno & house event De Unie op zaterdag 16 december in 013 Poppodium is vrijwel volledig bekendgemaakt. Er volgt nog één internationale topartiest!
Dancewebsite This Is Our House (TIOH.nl), dat 8 jaar lang nieuws en achtergronden verzorgde voor liefhebbers van elektronische muziek, gaat per 1 september volledig verder als PR- en communicatiebureau House Of Content. Na een succesvolle proef verzorgt het bedrijf voortaan PR, media, content en marketing voor artiesten, organisatoren en andere partijen in de dancebranche.
Sunset Cruise
dinsdag 18 juli 2023
Op verzoek van heel veel liefhebbers organiseert Essence of Trance toch nog een Sunset Cruise dit jaar. Er kwamen veel verzoekjes binnen na de magische editie in juni, waarop de organisatie alles op alles heeft gezet om nog een datum te vinden. De Stedemaeght zit helemaal vol dit jaar dus we zijn heel blij dat we jullie op zaterdag 30 september welkom kunnen heten op de andere indrukwekkende driemaster; Admiraal van Kinsbergen.
Defqon.1 Weekend Festival 2023, het grootste dance festival van Nederland dat plaatsvond van donderdag 22 juni tot zondag 25 juni, heeft opnieuw bewezen waarom het bekend staat als een van de grootste en meest geliefde festivals ter wereld. Met meer dan 500 artiesten uit de hardere stijlen, een buitengewone productie en meer dan 250.000 enthousiaste dagbezoeken uit 110 verschillende landen, was Defqon.1 een groot succes. Als bezoeker op vrijdag en zaterdag heb ik persoonlijk de unieke sfeer van Defqon.1 ervaren.
Bankzitters, de succesvolle YouTube formatie met meerdere muzikale successen, hebben vandaag middels een ludieke video verrassend nieuws aangekondigd in AFAS Live in Amsterdam. Zij hebben zich aangemeld als inzending voor het Eurovisie Songfestival 2024 met een frisse spraakmakende act. De Bankzitters volgen het Songfestival al jaren op de voet en gaan met hun nummer een serieuze poging doen om Nederland te mogen vertegenwoordigen. Bovendien laten ze op 13 januari 2024 in een grote interactieve show in de AFAS de eerste previews van de ingezonden nummers horen.
Van woensdag 18 t/m zondag 22 oktober wordt Amsterdam weer gehuld in het iconische zwart en geel van het Amsterdam Dance Event, een van de meest toonaangevende dance-festivals ter wereld. Club Westerunie, gelegen op de Westergas pal naast de iconische gashouder – o.a. bekend van Awakenings – brengt als een van de grootste clubs uit de stad - het eerste deel van het programma naar buiten.
Shortly before the beginning of his set at Breda Live 2023, Robbert van de Corput, better known worldwide as Hardwell, was surprised by Mayor Paul Depla with an appointment as an honorary citizen of his hometown, Breda. Only two other Breda residents carry this prestigious title – former Mayor van der Velden and Tijs Verwest, aka Tiësto. Throughout his career, Hardwell has delivered an extensive list of outstanding achievements, and the pride he speaks of 'his city' and his involvement with Breda is the reason behind this appointment.
Op 22 en 24 juli bouwt Draaimolen de Muzentuin voor de negende keer om tot festivalterrein. Dit jaar niet voor één dag, maar voor twee dagen die volledig gratis te bezoeken zijn - Holy Pink en de 10 Year Anniversary!
On Friday October 20th 2023, Sunnery James & Ryan Marciano, in collaboration with E&A Events, are set to bring the highly anticipated SONO Labelnight to AIR Amsterdam during the Amsterdam Dance Event (ADE) week.
Zag je wat ze deden bij TIKTAK? 💥 Het is officieel bekend! SFB, Strictly Family Business is dé headliner van het TIKTAK Festival in Rotterdam op zaterdag 16 september.
Liefhebbers van house en techno kunnen hun hart ophalen tijdens De Unie, dat na ruim een jaar terugkeert naar de zalen van 013 op zaterdag 16 december. Bezoekers kunnen maar liefst elf uur lang genieten van de beste dj's en live acts uit de internationale techno- en housescene.
Met nog zo'n twee maanden te gaan is de line-up van Voodoo Village 2023 bijna compleet en wordt ook de laatste hand gelegd aan de invulling van het terrein, dat voor het tweede jaar op rij zal worden uitgebreid en dat zes stages zal huisvesten. Daarnaast pakt Voodoo Village naar goede gewoonte ook weer culinair uit, met topchefs Mallory Gabsi en Paul Delrez die voor enkele honderden festivalgangers een sharing menu zullen bereiden in het Voodoo Village restaurant.
Good things come to those who wait. Het duurde dit jaar wat langer voor de programmering rond was (iets met een regenbui) maar dan staat er ook wat. De 26ste editie van het gratis festival Breda Barst wordt weer een feest van stijlen, herkenning en vernieuwing.
'Let's Take It Back To The Old School!'
Terug in de tijd met de lekkerste RNB & HipHop Classics in het vertrouwde BIRD.
Beleef een heerlijk relaxe sfeer, breng je girls of je homeboys mee en dans de hele nacht door. You heard about it, now it's time to talk about it!
Amsterdam Dance Event (ADE), 's werelds grootste clubfestival en de belangrijkste zakelijke conferentie voor elektronische muziek, maakt vandaag de eerste selectie artiesten bekend.
Een droom-editie. Zo laat het driedaagse WiSH Outdoor, dat afgelopen weekend in Beek en Donk plaatsvond (van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli), zich het beste omschrijven. Het vijftienjarige jubileum werd op alle fronten groots gevierd.
Op 7 oktober komt Kustwacht naar Poppodium 013 in Tilburg voor een daytime event. Na twee uitverkochte edities bij Oostkust Breda is het nu tijd voor de volgende wacht. Tickets zijn €28,45 en per direct vekrijgbaar via 013.nl/kustwacht
31 juli 2023
Luister naar de eerste DJ-mixen van Tomorrowland 2023 exclusief via Apple Music
26 juli 2023
Amsterdams tech-house label Mea Culpa viert op 5 en 6 augustus het vijf-jarig bestaan
Ground Zero release their anthem for this year
25 juli 2023
Goldband steelt de show op Zwarte Cross met sneak peak van eigen ontworpen werkschoen
Dance Valley verbetert terreinindeling en gaat voor meer balans
Deviate Festival
24 juli 2023
RAWdefinition terug in Hedon
21 juli 2023
The Original Warehouse rave
Eerste beelden gabberfilm Hardcore Never Dies gelanceerd
20 juli 2023
Festival Cadeaukaart officiële betaalmethode om tickets af te rekenen bij festivalapp Appic
19 juli 2023
Daytime house & techno event De Unie in 013 poppodium maakt line up bekend!
Dancewebsite This Is Our House gaat verder als PR-bureau House Of Content
18 juli 2023
Sunset Cruise
14 juli 2023
Review Defqon.1 Weekend Festival
12 juli 2023
Bankzitters gaan nummer inzenden voor Eurovisie Songfestival 2024
11 juli 2023
Westerunie maakt eerste deel van ADE 2023 programma bekend.
Hardwell named honorary citizen of 'his city' Breda
7 juli 2023
Draaimolen organiseert twee gratis evenementen in de Muzentuin tijdens de Tilburgse Kermis
Sono labelnight returns to Air Amsterdam
6 juli 2023
TIKTAK Festival kondigt SFB aan als Special Headliner
5 juli 2023
Daytime techno/house event De Unie keert terug naar 013 op zaterdag 16 december
Zes podia holistische ervaringen en sterrenchefs tegen 160 BPM
Kraak&Smaak, Compact Disc Dummies, Dawn Brothers en nog 9 namen voor de Main Stage van Breda Barst
4 juli 2023
The Grapevyne RNB & HipHop Classics
Amsterdam Dance Event maakt eerste artiesten bekend voor festivalprogramma ADE 2023
Afgelopen weekend 60.000 bezoekers op uitverkochte droom-editie WiSH Outdoor
3 juli 2023
Dans overdag in 013 op zaterdag 7 oktober met techno organisatie KUSTWACHT!