Partyflock
 
Nieuws · december 2021
­ Nederland
Spinnin' Records en UEFA Futsal EURO 2022 lanceren de Goaltune Contest voor het grootste EK Futsal ooit welke begin volgend jaar in eigen land plaatsvindt.
Na het trieste nieuws dat er geen Thunderdome event zal plaatsvinden in de Jaarbeurs dit jaar, wilde de Thunderdome makers het er niet bij laten zitten. Ze brengen je met trots dan ook een gloednieuwe en ramvolle CD met de beste tracks van 2021. Zoals iedere fan weet, is Thunderdome de grootste hardcore community en met deze CD kan iedereen lekker blijven raven tot in de late uurtjes.
cinch presents Creamfields North has just unleashed a huge phase one line up for their edition next summer. The world class dance music festival is pulling out all the stops for their twenty-five-year celebrations which returns next August Bank Holiday, as expected the early Christmas reveal does not disappoint and includes some of the biggest names in dance music namely David Guetta, Tiësto, Armin van Burren, Martin Garrix, Camelphat, Carl Cox, Nina Kraviz and Above & Beyond.
Op de scooter naar een feestje
woensdag 15 december 2021
Er zitten veel voordelen aan de scooter als vervoermiddel. Als je naar een festival gaat in de buurt of je bijvoorbeeld tijdens ADE gemakkelijk tussen de verschillende feestlocaties wilt verplaatsen, is de scooter ideaal. Je kunt een elektrisch deelexemplaar pakken of je eigen scooter kopen als je van plan bent om deze vaak te gebruiken.
De discotheken in de Duitse Grafschaft Bentheim gaan voor twee weken dicht. Dat moet een einde maken aan het feesttoerisme. Onder meer uit Twente en de Achterhoek gingen de afgelopen weken veel jongeren naar discotheken vlak over de grens, zoals Index in Schüttorf en ZAK in Uelsen.
Het afgelopen jaar heeft muziek ons niet alleen samengebracht, maar dient het ook als een lichtpuntje voor velen in deze donkere tijden. De connectie met muziek is dan ook wonderbaarlijk. Het is er voor iedereen om kracht uit te putten en deze onvoorwaardelijke liefde voor muziek komt volledig tot zijn recht op de achttiende editie van Armin van Buuren zijn zinderende jaarmix: 'A State Of Trance Year Mix 2021'.
METZ is terug in De Doelen
vrijdag 10 december 2021
EINDELIJK! Na een afwezigheid van twee jaar van onze laatste echte grote editie van METZ, durven we dan eindelijk weer te dromen van een feest van formaat, samen met onze vertrouwde Metz'ers.
Een nieuwe grote samenwerking voor Lucas & Steve. De dj's bundelen hun krachten met het Zweedse duo Galantis voor een track om 2021 mee uit te knallen. Het nummer 'Alien' is een dance pop cross-over, waarin de sounds van beiden duo's terugkomen. De vocals van zangeres ILIRA, de meest gestreamde artiest van Zwitserland, maken de track af. 'Alien' wordt uitgebracht op het label Spinnin' Records.
De nare smak die DJ Paul van Dyk vijf jaar geleden maakte tijdens het feest A State of Trance in Utrecht dreigt voor de organisator van het evenement een vervelend staartje te krijgen. Bij de Hoge Raad ligt nu een advies om de Duitse artiest een schadevergoeding te geven van 5,5 miljoen dollar.
DJ en producer Jort Palmen, onder de naam SJORTO released zijn gloednieuwe, eerste track genaamd 'The Way I Look' Deze Elektro track brengt je meteen weer terug naar de dansvloer en is vanaf 1 december beschikbaar op Spotify, Apple Music, Soundcloud, Itunes (wat nog meer?)
Dauwpop verrast met extra festivaldag
donderdag 9 december 2021
De organisatie van Dauwpop heeft goed nieuws voor festivalgangers: er komt een extra dag van het festival en daarop zijn de Editors de hoofdact.
Voor haar 2022 editie slaat het toonaangevende WOO HAH! Festival de handen ineen met Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud. Samen brengen zij 'WOO HAH! x Rolling Loud festival' dat op 1/2/3 juli 2022 plaats zal vinden op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De organisatie deelt binnenkort meer informatie over de eerste acts en de beschikbare tickets.
Ticketer Eventix heeft de stap gezet naar klimaatneutraliteit en biedt organisatoren en kaartkopers de kans mee te gaan in hun visie. Zo kunnen organisatoren door een optie aan hun ticketshop toe te voegen hun CO2-uitstoot deels door hun bezoekers laten compenseren. Early adopters bij Elevation Events (o.a. Soenda, Duikboot) en De Pul hebben bij het proefdraaien van de compensatie tool al positieve resultaten gezien.
Draaimolen heeft haar plannen voor het festival in 2022 bekendgemaakt en daarin bevindt zich in ieder geval één grote verrassing. Aankomend jaar zal Draaimolen van haar gebruikelijke eendaagse festival afstappen en uitbreiden naar twee dagen met zes stages op vrijdag 9 en zaterdag 10 september. Deze twee dagen in de vertrouwde bossen van het MOB Complex in Tilburg zullen gevuld zijn met elektronische muziek, live acts, artistieke samenwerkingen, kunstprojecten en veel meer.
Meerdaags festival eilân heeft de eerste 12 acts bevestigd. Een mix van elektronische live- en alternatieve popmuziek zal van 15 tot en met 18 september 2022 op Terschelling te horen zijn. Opvallende naam is een speciaal voor het festival ontwikkelde bosshow van audiovisueel kunstenaar Boris Acket en modular synth wizard Colin Benders.
Tiësto One Night In London
maandag 6 december 2021
There are few artists in the world who can command quite as much of a presence as Grammy Award winning, platinum-certified Dutch DJ/Producer Tiësto. One of the original heavyweight DJs on the scene, performing around the world and headlining some of the biggest electronic music festivals including Creamfields and Tomorrowland. Now he's returning to the UK for a very special 'One Night In London' show performing at O² Academy Brixton on Thursday 3rd February 2022.
Nederland staat wereldwijd om veel dingen bekend. Hierbij kun je onder meer denken aan klompen, kaas en molens, maar natuurlijk ook aan muziekfestivals. In ons land vind je veel fantastische meerdaagse evenementen waarbij muziek centraal staat. Het is dan ook zeker een aanrader om een keer naar een van de onderstaande muziekfestivals te gaan in Nederland waarbij je zeker niet constant de Bitcoin koers zult checken! Anders kun je immers niet genieten van de muziek…
Het kan nu weer én nog steeds. De grote artiest waar je al jaren fan van bent live bezoeken. Hoewel er veel en strenge regels zijn, zien organisaties het toch weer zitten om mooie festivals en events te organiseren. De agenda loopt ook voor dit najaar weer behoorlijk vol om maar niet te spreken van 2022. Diverse festivals die soms twee jaar afgelast werden hebben inmiddels de datum voor volgend jaar nu al bekend gemaakt. Wees er dus vlug bij en koop nu al je ticket als je niet achter het net wilt vissen. Op deze site kun je altijd veilig en snel de nieuwste tickets bestellen. Alles volgens de huidige regels.
Het grootste R&B, hiphop, rap & afrobeats festival van de Benelux verhuist van Amsterdam naar Rotterdam, tekent een 5-jarige deal met De Kuip én voegt een extra festivaldag toe
I AM HARDSTYLE TOP 100
donderdag 2 december 2021
This year we proudly introduce our annual I AM HARDSTYLE Top 100!
The poll is now open and YOU decide what the list will look like. The most votes will make the final ranking and the big question is: who will be this year's number one?
22 december 2021
Spinnin' Records lanceert Goaltune contest voor UEFA Futsal EURO 2022
16 december 2021
Thunderdome brengt nieuwe dubbel-CD uit met de beste hardcore
15 december 2021
Creamfields North unleashes huge phase one line up
Op de scooter naar een feestje
10 december 2021
Twentse jongeren kunnen niet meer feesten bij Index en ZAK: Duitse discotheken twee weken dicht
Armin van Buuren toont de kracht van muziek op achttiende jaarmix
METZ is terug in De Doelen
Lucas & Steve brengen track uit met Zweeds hit-duo Galantis
Advies: 5,5 miljoen euro schadevergoeding voor DJ Paul van Dyk na val in Jaarbeurs
9 december 2021
SJORTO released zijn gloednieuwe eerste track
Dauwpop verrast met extra festivaldag
8 december 2021
WOO HAH! gaat samenwerking aan met Rolling Loud, festival zal plaatsvinden op 1/2/3 juli 2022
Eventix is CO2-neutraal en biedt organisatoren dezelfde kans
Draaimolen Festival breidt uit naar twee dagen in 2022
7 december 2021
Eerste namen voor eilân 2022 bekend
6 december 2021
Tiësto One Night In London
3 december 2021
Wat zijn de beste Nederlandse muziekfestivals?
Grote artiesten weer live te zien op het podium
2 december 2021
OH MY! Festival strikt Lil Baby en Lil Durk voor 2022-editie in Rotterdamse Kuip
I AM HARDSTYLE TOP 100