Partyflock
 
Nieuws · mei 2018
­ Nederland
Insomnia 'Techno All Night Long
donderdag 31 mei 2018
Techno liefhebbers opgelet! Insolate trad voorheen op onder de naam Miss Sunshine en staat al twintig jaar aan de top van de Kroatische techno scene.
Boogiedown Festival keert op 1 september terug naar Strijp-S in Eindhoven. Vers van de pers, de eerste live acts voor het tienjarig festivaljubileum: Joyner Lucas, Slum Village en Fashawn komen uit de VS over, en de eerste Nederlandse namen zijn ANBU, Pietju Bell, Day Fly en Gil & Megas.
Moonday presenteert
donderdag 31 mei 2018
Moonday viert zijn 3e verjaardag op zondag 24 juni. Na een succesvolle en volledig uitverkochte editie in april, samen met hun vrienden van Abstrkt, kriebelt het bij Moonday om opnieuw het universum te verkennen.
MUST in het Kurhaus
woensdag 30 mei 2018
De 'Parel aan de Noordzee' oftewel het Grand Hotel Amr'th Kurhaus The Hague, stralend aan de kust van Scheveningen, is voor 1 nacht van 'ons' op zaterdag 29 september 2018.
Dj Afrojack hoeft gemaakte afspraken met zijn voormalig manager niet na te komen en hoeft hem geen schadevergoeding van meer dan 7 miljoen euro te betalen.
Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, Johnny 500, Outsiders en Trobi staan 19 augustus op Dancetour Tilburg. Dancetour Tilburg blijft gratis toegankelijk en vindt plaats in het Leijpark.
Ter ere van het 20 jarige bestaan van het label zal er dit jaar met Menno de Jong's In Trance We Trust flink uitgepakt worden tijdens Amsterdam Dance Event, met de grootste Trance lineup die er ooit heeft gestaan tijdens het belangrijkste club festival ter wereld.
Op Facebook maakt de organisatie bekend dat het festival geen doorgang zal vinden....
Technolegende Dave Clarke presenteert op 19 oktober voor de 14e keer zijn beruchte ADE nacht in Melkweg.
Gemiddeld trekken festivals tegenwoordig tienduizenden bezoekers, maar tussen deze feestgangers zijn er natuurlijk ook mensen die gewoon moeten werken. Tijdens Emporium Festival, dat gisteren plaatsvond aan de De Berendonck in Wijchen, vond een bezoeker het nodig om zijn hand voor de lens van een fotograaf te houden en belemmerde hem hierbij van zijn werk. Maar hier hield de grapjas het echter niet bij…
De liveset van Hardwell op het Ultra Music Festival in Miami in maart jl. werd al meer dan 2,7 miljoen keer bekeken op YouTube en kreeg lovende reacties van fans.
Op vrijdag 6 juli zal weer een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60 plaatsvinden. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scene op de line-up.
Het DJ-duo Lucas & Steve brengt vandaag samen met de Amerikaanse zangeres Brandy de nieuwe zomerhit 'I Could Be Wrong' uit op het label van Spinnin' Records. Samenwerken met de Amerikaanse zangeres, bekend van de internationale hit uit 1998 'The Boy Is Mine' is een droomdebuut voor de jongens
Na drie succesvolle edities van The Flying Dutch, het grootste open air dancefestival van Nederland, breidt het event uit naar een ander deel van ons Koninkrijk: Curaçao. In Nederland vindt de vierde editie van het festival plaats op zaterdag 2 juni in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.
Op 9 juni aanstaande vindt komm schon Alter Das Festival plaats in de Tuinen van West. Het enige festival dat een leeftijdsgrens hanteert van 24 jaar en ouder heeft dit jaar weer een aantal extra aanvullingen op het underground deep house en technoprogramma.
Het Magazijn, een nachtclub in Den Haag met een 24-uurs vergunning, gaat haar verjaardag vieren met een extra lang feest.
Stel je bent DJ of je speelt in een band, maar je wordt nog niet vaak genoeg geboekt. Nu kan je daar wat aan doen. Dankzij de Amsterdamse start-up zaaltjeboeken.nl kan elke aspirant artiest zichzelf in een toffe venue boeken.
Metz on Friday
woensdag 23 mei 2018
Metz was al een aantal dagen 'the talk of the town'. Een nieuwe locatie, iets bijzonders, iets gaafs. maar wat? De spanningsboog werd gespannen en de locatie mag dan nu eindelijk de wereld in geslingerd worden.
In een glooiend groen landschap ligt het festivalterrein én camping van Surfana. Verscholen achter heuvelachtige duinen, badend in de zomerzon. De zacht ruisende zee nog net hoorbaar tussen de beats en schaterende kinderen, is een welkome afwisseling van de hectiek in de stad.
Erp, maandag 21 mei 2018 - Op eerste Pinksterdag streek 7th Sunday Festival, de 'parel van de Brabantse festivals', voor de tiende keer neer op het festivalterrein in Erp. Een editie waar alles klopte.
Op eerste Pinksterdag was het traditiegetrouw weer tijd voor Dancetour Breda.
Line-up OH MY
vrijdag 18 mei 2018
Young Thug is de allerlaatste toevoeging als act op de mainstage van OH MY! Music Festival.
Op vrijdag 15 juni zijn in Entrée presents Isis & Mozes en Lövestad te gast. In een double bill presenteren zij ieder een eigen programma in de Kleine Zaal, waar voor de gelegenheid alle stoelen uit zijn verwijderd.
Voor de single Flavourism ft. Seven Davis Jr. brengt Detroit Swindle vandaag een videoclip uit, het is zelfs de allereerste videoclip voor het Amsterdamse DJ duo.
Deepsense Second Stop
donderdag 17 mei 2018
Naar een succesvolle start afgelopen Maart van het nieuwe concept deepsense, komt deepsense met Second Stop en keert het weer terug naar Cultuurspinnerij de Vasim in Nijmegen. JM Evenementen brengt met deepsense een unieke mix van muziekstijlen naar Nijmegen en breidt hiermee het Nijmeegse danscircuit uit. Het doel is van het feest is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook zegt. Kom naar deepsense Second Stop en luister, kijk, proef, voel en ruik.
Hypercolour & Friends
donderdag 17 mei 2018
Het Londense label Hypercolour specialiseert zich al meer dan tien jaar in house techno, breaks, rave en aanverwante stijlen. De indrukwekkende discografie die ze hebben opgebouwd omvat werk van artiesten zoals Luke Vibert, DMX Krew, Maya Jane Coles, Huxley en vele anderen.
Origin is Back
donderdag 17 mei 2018
Zaterdag 26 mei is het tijd voor een nieuwe editie van Origin in poppodium Duycker te Hoofddorp.
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 15 en 16 september plaats in het Valkenberg park in Breda, maar trapt op zaterdag 23 juni het festivalseizoen al af met de Breda Barst Kick-Off.
Lekkage.
maandag 14 mei 2018
26 mei strijkt Lekkage. neer bij de Oosterbar! Deze industriële bunker van een nachtclub gaan wij omtoveren tot een nachtelijk elektro, house en techno paradijs.
Vrijdag 11 mei is STUG 003 gereleased. Samen met STUG 001, 002 is het mini album van Bart van Rijn voltooid.
Op Hemelvaartsdag was het traditiegetrouw weer tijd voor Dancetour Lelystad. Met Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori was dat één groot feest.
Voor het zesde jaar op rij zal het gratis te bezoeken Holy Pink neerstrijken in de Muzentuin in Tilburg. Het festival zal plaatsvinden tijdens Roze Maandag, het oudste gay evenement van Nederland waar zo'n 300.000 feestgangers de liefde komen vieren.
Berlijn, Duitsland - HomeToGo, 's werelds grootste zoekmachine voor vakantiehuizen, heeft een club prijs index gecreëerd van 's werelds 50 populairste clubbing steden.
Festival presenteert nieuwe indeling, complete line-up, nieuwe campagne en samenwerkingen met Patta, SMIB en Parra
Na het succes van vorig jaar (het #WeArmada-team haalde maar liefst €225.000 op voor Alpe d'HuZes) zal Armada Music dit jaar opnieuw haar bijdrage leveren in de strijd tegen kanker.
MAIN.STAGE invites SBMG
maandag 7 mei 2018
Op zaterdag 26 mei komt een nieuwe mainstage editie naar de AIR Amsterdam met niemand minder dan SBMG.
Nieuwe Nederlandse shows
maandag 7 mei 2018
Vanochtend kondigde MY BABY nieuwe Nederlandse shows voor dit najaar aan. Na een succesvol ambassadeurschap van de vrijheid keert MY BABY in oktober terug naar de poppodia van Nederland.
Met een dikke winterhit in de vorm van 'Coño' op zak, keert Nederlands dance producer Puri nu terug met een gloednieuwe collab.
Maandelijks zoeken Partyflock en dresscode.nl de leukste feestjes uit met een dresscode. We zijn aanbeland in de maand mei, en de eerste festivals kondigen zich langzaamaan weer aan. De hoogste tijd om je winterkleren weer terug de kast in te stoppen. Bekijk hieronder vijf (lente)feestjes, en de dresscodes die ze van jou verlangen.
Volgende grootheid op Loud
maandag 7 mei 2018
Zaterdag 9 juni zit je bij P60 weer goed voor een flink portie hardcore, frenchcore en terror met een nieuwe editie van Loud!. Na een mokerharde avond met Partyraiser komt nu de volgende grootheid naar Amstelveen: Dr. Peacock!
Na ongeveer twintig edities van 'Armada Invites' in haar eigen club en in dancemuziekwalhalla's als Miami heeft Armada Music vandaag een zeer bijzondere samenwerking aangekondigd binnen en voor de Amsterdamse clubscene.
Koekwaus Festival
maandag 7 mei 2018
Muziek waarvan je benen niet stil kunnen blijven staan, alcoholische dranken en een foute outfit, dit zijn de sleutelwoorden voor het gloednieuwe Koekwaus festival. Vrijdag 1 juni vindt dit nieuwe avond-festival plaats in Neerpelt.
Masquerade is dit jaar terug met hun 8ste editie van Masquerade Classix, en steviger dan ooit daar voor. Waarbij de nadruk tijdens vorige edities voornamelijk lag op retro en house classics, slaan ze dit jaar een andere weg in.
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de 8e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity. Op zondag 10 juni zal Iduna's achtertuin, het Thalenpark, van 16.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla: een fraaie opmaat naar een zwoele zomer!
Zon, zee, stand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat dit de ingrediënten van Temptation Island zijn, dat is wel duidelijk. Op 25 mei zijn dit ook de ingrediënten die ervoor moeten gaan zorgen dat AIR Amsterdam voor één keer verandert in een tropische Hitjesgolf. Temptation AIRland is geboren!
Vier stages, een silent disco en een rave area vertegenwoordigen het leukste dance festival van Zuid-Limburg, namelijk Groove Garden Festival! Dit festival vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het voormalig CIOS-terrein aan de Sportcentrumlaan in Sittard. Bezoekers gaan dit jaar "into the woods" en mogen genieten van veel muziekgenres.
Neverland Festival maakt nieuwe headliner Above & Beyond bekend! Deze Engelse formatie behoort tot de absolute top van de internationale trance-scene en bekleed de 27e plaats in de lijst van populairste DJ's ter wereld.
De afgelopen paar maanden heeft de Zwolse 'Hardstyle Pianist', Jisk Lieftink, niet stil gezeten. Hij werkte aan zijn aankomende debuut EP en speelde een speciaal optreden tijdens Hard Bass in een uitverkocht Gelredome.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk
31 mei 2018
Insomnia 'Techno All Night Long
Joyner Lucas, Slum Village, ANBU en meer eerste namen voor Boogiedown Festival
Moonday presenteert
30 mei 2018
MUST in het Kurhaus
Afrojack wint zaak van voormalig manager
Lil Kleine, Bizzey en Jebroer hoofdacts op Dancetour Tilburg
In Trance We Trust ADE Festival 2018
29 mei 2018
Extrema Outdoor Nederland cancelt 23ste editie
Dave Clarke bevestigt line up voor ADE nacht
27 mei 2018
Fotograaf breekt neus door kopstoot festival-bezoeker
25 mei 2018
Hardwell releast vandaag Ultra music festival intro
Manifest album tour ready to hit P60
Lucas & Steve releasen track met Amerikaanse zangeres Brandy
The Flying Dutch spreidt de vleugels uit naar Curaçao
24 mei 2018
Speeddaten op 24+ festival komm schon Alter
23 mei 2018
Het Magazijn sluit het eerste jaar af met een 36-uurse weekender.
Zaaltjeboeken.nl laat DJ's en bands zelf venue's boeken
Metz on Friday
22 mei 2018
Surfana Festival is a Way of Life
Uitverkocht 7th Sunday Festival verrast 40.000 bezoekers
Volle bak bij Dancetour Breda
18 mei 2018
Line-up OH MY
Isis & Mozes en Lövestad in Het Concertgebouw
Detroit Swindle brengt mierzoete videoclip uit bij single Flavourism
17 mei 2018
Deepsense Second Stop
Hypercolour & Friends
Origin is Back
15 mei 2018
Lokaal talent maakt kans op podiumplek Breda Barst 2018 tijdens kick-off in Mezz
14 mei 2018
Lekkage.
11 mei 2018
Mini Album release van Bart van Rijn
Dancetour Lelystad erg 'Bizzey'
Ook dit jaar viert Draaimolen de liefde met Holy Pink Festival
9 mei 2018
Waar in de wereld kan je eigenlijk het goedkoopst op stap gaan?
Vernieuwd Appelsap blijft van en voor de culture
Armada Music zet zich in voor de strijd tegen kanker
7 mei 2018
MAIN.STAGE invites SBMG
Nieuwe Nederlandse shows
Puri on the beat met kilate tesla en KaliBwoy
De leukste feestjes met een dresscode in mei
Volgende grootheid op Loud
Armada Music gaat samenwerking aan met Mad Fox voor clubavonden in Amsterdam
Koekwaus Festival
Masquerade Classix slaan met hun 8ste editie een hardere weg in
Poppodium Iduna presents Dencity 2018!
Temptation AIRland is een feit!
2 mei 2018
Groove Garden Festival: Line up compleet
Above & Beyond komt naar Neverland Festival
1 mei 2018
Hardstyle pianist combineert klassiek & dance in debuut-ep en tour
Win een droomhuwelijk op Stereo Sunday