Partyflock
 
Nieuws · februari 2017
­ Nederland
Hardwell en eMense hebben de handen ineen geslagen voor de lancering van een speciaal Hardwell-kanaal op Twitch.
erely two weeks after delivering the anthem for DLDK Thailand 2017 ('Screaming And Dancing'), Sem Vox has released another massive tune.
Artiesten die op 27 april aanwezig zijn op het grootste Koningsdag Festival van het jaar. In deze video, welke is ingesproken door Jeroen Krabbé wordt benadrukt hoe bijzonder het is dat muziek Nederland wereldwijd op de kaart zet.
Harry Romero signed his legendary Bambossa label to Armada Music.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscodes. Zin om een keer in een speciale outfit naar een feestje te gaan? Bekijk dan hier de leukste feesten van maart 2017:
Martin Garrix maakt vandaag bekend dat hij zich als vriend van de kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen in gaat zetten. Om de samenwerking af te trappen, bezocht hij een SOS kinderdorp in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.
Don Diablo heeft donderdagavond de SLAM! Award in de wacht gesleept voor Beste Nederlandse dj. Martin Garrix & Bebe Rexha maakten met In the name of love de Beste Nederlandse track van het afgelopen jaar.
Het Nederlandse muzieklabel Spinnin' Records opent dit jaar de tweede editie van het Spinnin' Hotel tijdens de Miami Music Week.
Na de prachtige editie van vorig jaar komt Daydream festival dit jaar met een knaller van een line-up. Door het enorme succes van vorig jaar wordt het tweedaagse festival in Lommel naar een hoger niveau getild. Met meer dan 150 nationale en internationale artiesten, verdeeld over 9 stages, opent Daydream Festival op 7 en 8 april haar poorten naar de meest dromerige plek op aarde.
Het Schotse techno label staat inmiddels bekend om kwalitatieve techno evenementen in Nederland.
In 2014 was de 'kick off' van dit vooruitstrevende techno label op Amsterdam Dance Event.
47ste Mega Platen & CD Beurs
donderdag 23 februari 2017
n 1967, exact vijftig jaar geleden, brachten de Beatles het meesterwerk Sgt. Peppers Lonely's Heart Club Band uit op vinyl.
Multigroove Tribe timetable
donderdag 23 februari 2017
De tamtams hebben gerommeld tijdens nachtenlange dansen rond de diverse kampvuren van de verscheidene stammen, allen gekenmerkt door hun eigen excentrieke stijlen.
Op vrijdag 5 mei verenigt het Amsterdamse nachtleven zich voor de derde keer in Het Amsterdams Verbond.
Start je festivalseizoen in stijl met de Johan Gielen Trance classics World Tour! Tijdens paasweekend op zaterdag 15 april strijkt Gielen neer in Bloemendaal en is Beach Club Vroeger.
AMF maakt data vijfde editie bekend
woensdag 22 februari 2017
AMF, het grootste dance festival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE), maakt de data van de vijfde editie bekend.
Met iets meer dan vier maanden te gaan voordat de gekte losbarst op het Zomerkriebels festivalterrein mogen wij met trots de eerste namen presenteren!
Run The Trap XL
woensdag 22 februari 2017
Op 7 april in de Factory010 in Rotterdam vindt het Run The Trap XL - Indoor Festival 2017 plaats!
Crazy Sexy Cool opent in 2017 opnieuw haar festivaldeuren, of. liever gezegd, haar circustent.
Franky Rizardo
dinsdag 21 februari 2017
Dutch DJ and producer Franky Rizardo has released a two-track EP, Mantra on ABODE Records.
Wie de gouden tip heeft voor Chris Rox kan zijn leven lang gratis diens feesten bezoeken. De Rotterdamse deejay werd afgelopen weekend bestolen van zijn dure draaiset.
In Trance We Trust - Heroes
maandag 20 februari 2017
Na een uiterst succesvolle editie van In Trance We Trust tijdens het Amsterdam Dance Event keert Menno de Jong opnieuw terug naar onze hoofdstad, ditmaal met een nieuw concept: In Trance We Trust 'Heroes'.
Lost Frequencies vlamt als geen ander. Het Belgische supertalent ontketende vandaag niet alleen een weergaloze plaat ('All Or Nothing'), maar toert deze zomer ook nog eens door Noord-Amerika met The Chainsmokers tijdens hun #MemoriesTour2017.
Kingsnight
vrijdag 17 februari 2017
Kingsnight staat bekend als een van de grootste en meest kleurrijke nachten in Nederland, vooral in Amsterdam.
Outdoor festival gevoel
vrijdag 17 februari 2017
Unbound is een nieuwe speler in de dance- en eventindustrie. Een jong en ongebonden team, _alive and kicking_, met als doel de club scene naar een nieuw niveau te brengen.
De Nederlandse DJ/Producer Girls Love DJs heeft getekend bij Spinnin' Records. Girls Love DJs, aka Rob Black, is al jaren een bekende in de Nederlandse dance- en festivalscene, onder meer met zijn eigen club events en festival-hostings.
Na succesvolle edities in 2015 en 2016, vindt we are electric Weekender dit jaar opnieuw plaats op het E3 strand in Eersel.
Multigroove Tribe
woensdag 15 februari 2017
Voor de één is het een diep gekoesterde herinnering, bij de ander zit het na bijna drie decennia nog altijd in het bloed.
Pleinvrees am Strand verkoop gestart
dinsdag 14 februari 2017
Een muzikale vrijhaven vol sportiviteit! Pleinvrees am Strand vindt op 3 juni plaats op Blijburg aan Zee. Een festival vol warme elektronische muziek gecombineerd met de eerste officiële Pleinvrees Meerkamp én diverse watersportactiviteiten.
De eerste namen zijn bekend: o.a. Lil wayne, Dave, 67, Siohban Bell, Kempi, Fresku, Yung Nnelg, en Jarreau Vandal komen naar Appelsap Fresh Music Festival.
vrijdag 10 februari, gingen de eerste early bird kaarten van SLAM! Koningsdag in de verkoop
Techno-organisatie Chateau strijkt op 1 april neer in de Ferro Dome, te Rotterdam. De gemeente Rotterdam heeft de organisatie een 'wildcard' gegeven om de Ferro Dome bij wijze van pilot te exploiteren voor een groot feest met enkele duizenden bezoekers.
25 jaar dj Isis
vrijdag 10 februari 2017
Op zaterdag 29 april aanstaande vieren we in Paradiso dat Dj Isis een kwart eeuw (!) in het vak zit.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden op het Bloemendaalse strand!
ENCORE keert na drie uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-Werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival opnieuw de beste dj's en live-acts uit binnen- en buitenland.
Het Amsterdam Dance Event is met 375.000 bezoekers het best bezochte entreeheffende evenement van vorig jaar. Dat staat in het door onderzoeksbureau Respons samengestelde rapport TOP100 Evenementen Monitor.
The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag.
Niemand minder dan Borgore is de hoofdact van de allereerste 'Armada Invites' van 2017. De Israëlische dj, producer en labeleigenaar maakt vanavond zijn opwachting in Armada Musics eigen Club!
Het was gister een bijzondere dag voor dj-duo Lucas & Steve. Het tweetal werd door Frank Dane naar de studio van Radio 538 gelokt.
Met de viering van het vijfjarige jubileum afgelopen zomer is de organisatie van Dimensions Festival er zeker van de voorgaande edities te gaan overtreffen met de 2017-editie. Grace Jones, Moderat, Yussef Kamaal, Moses Boy, Jeff Mills, Theo Parrish en Nina Kraviz zijn onder de eerste namen waarvan bekend is dat ze tussen 30 augustus en 4 september in het Kroatische Pula op zullen treden.
Dance 2 Eden 25th Anniversary
dinsdag 7 februari 2017
25 jaar Dance 2 Eden. 25 jaar hardcore. 25 jaar feesten en raven. Komende zaterdag vieren we deze unieke mijlpaal van Dance 2 Eden in de Central Studios in Utrecht. En jij, of je nou van de oude of van de nieuwe garde bent, mag natuurlijk niet ontbreken op deze reünie.
Na de zeer succesvolle twintigste editie van afgelopen zomer
start het grootste dancefeest van Zeeland vol trots de kaartverkoop van de aankomende editie.
Extrema Outdoor België heeft haar volledige line up bekendgemaakt. De festivalorganisator beloofde eerder op het jaar te zullen uitpakken met de grootste Line Up ooit, en deze belofte wordt wel degelijk waargemaakt.
SLAM! Koningsdag zal dit jaar groter zijn dan ooit. Voor het vijfde jaar op rij organiseert radiozender SLAM! een feest op Koningsdag, inmiddels uitgegroeid tot het grootste Oranje outdoor dance event van Nederland. Op 27 april strijkt SLAM! neer naast het AFAS Stadion in Alkmaar, dit jaar is er ruimte voor maar liefst 30.000 bezoekers. Ook dit jaar zorgen de beste Nederlandse DJ's en hiphopacts voor een spetterende line-up. De kaartverkoop voor SLAM! Koningsdag gaat van start op vrijdag 10 februari.
De volledige line-up voor Kingsland Festival 2017 is zojuist bekend gemaakt. Voor het vijfjarig bestaan van het festival wordt groots uitgepakt; onder andere de nummer 1-dj van de wereld Martin Garrix, Tiësto en Afrojack doen verschillende steden aan tijdens Koningsdag.
Nazomeren Festival
vrijdag 3 februari 2017
Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. We rekenen op net zo'n geweldige en zonovergoten editie als in 2016.
Vandaag is een speciale dag voor Armin van Buuren. De wereldberoemde dj en producer, die kort geleden zijn nieuwe single 'I Need You' uitbracht, opent namelijk vanavond een radiostudio in het hoofdkwartier van platenlabel Armada Music te Amsterdam.
Puur Festival
donderdag 2 februari 2017
Puur Winterfestival wordt voor het eerst georganiseerd op 25 februari in Park Landskroon in Oegstgeest.
Invista Solutions BV, de Nederlandse ontwikkelaar van 'cashless' betaalsystemen voor evenementenlocaties en festivals, heeft een zogenoemde seed-investering opgehaald bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de oprichters van het bedrijf.
David Guetta and Robin Schulz release the video for their hitsingle ''Shed A Light feat. Cheat Codes''.
Op zaterdag 21 januari vierde Ferry Corsten de 500ste uitzending van zijn radio show Corsten's Countdown met een speciale 8-uur live uitgezonden marathon vanuit Club Annabel in Rotterdam.
Om fans een kans te geven wat van de actie mee te krijgen, brengt Ferry nu de aftermovie met een aantal hoogtepunten van de avond.
28 februari 2017
E-Sports-samenwerking tussen Hardwell en eMense
27 februari 2017
Sem Vox drops anthem for Don't let daddy know
Kingsland Festival lanceert een trailer als ode aan de Nederlandse pioniers
26 februari 2017
Harry Romero signs bambossa imprint to Armada music and drops new single
De Leukste feestjes met een dresscode in maart!
Martin Garrix zet zich in voor SOS Kinderdorpen
24 februari 2017
Don Diablo en Martin Garrix winnen SLAM! Awards
Spinnin' Records opent muziekhotel in Miami
Daydream Festival presenteert line-up met o.a. Nicky Romero, Nervo & Showtek
23 februari 2017
Paul Ritch vrijdag 3 maart in Café d'Anvers op sub:Merged
47ste Mega Platen & CD Beurs
Multigroove Tribe timetable
Het Amsterdams Verbond 2017 *kondigt* line-up aan
Johan Gielen brengt zijn Trance Classics World Tour naar Beachclub Vroeger
22 februari 2017
AMF maakt data vijfde editie bekend
Zomerkriebels presenteert eerste namen
Run The Trap XL
21 februari 2017
Kaartverkoop Crazy Sexy Cool festival start vrijdag
Franky Rizardo
Levenslang dance in ruil voor gouden tip over diefstal
20 februari 2017
In Trance We Trust - Heroes
18 februari 2017
Lost frequencies dropt nieuwe single 'all or nothing' en toert met the chainsmokers
17 februari 2017
Kingsnight
Outdoor festival gevoel
16 februari 2017
Girls Love DJs tekent bij Spinnin' Records
15 februari 2017
Eerste bevestigingen we are electric weekender
Multigroove Tribe
14 februari 2017
Pleinvrees am Strand verkoop gestart
De eerste namen zijn bekend voor Appelsap festival
13 februari 2017
SLAM! Koningsdag populairder dan ooit
12 februari 2017
Chateau Techno naar Ferro Dome Rotterdam
10 februari 2017
25 jaar dj Isis
9 februari 2017
Latin Lovers komt op eerste paasdag naar Beachclub Bloomingdale
Encore Festival bevestigt MIGOS als eerste headliner
8 februari 2017
Amsterdam Dance Event grootste publieksevenement van 2016
The Crave Festival onthult volledige programma
Borgore host eerste Armada invites in 2017
Lucas & Steve vallen flink in de prijzen
Grace Jones, Jeff Mills en Moderat naar Dimensions Festival
7 februari 2017
Dance 2 Eden 25th Anniversary
6 februari 2017
Start kaartverkoop voor Beachboom 2017
3 februari 2017
Extrema outdoor Belgium maakt programma bekend
SLAM! Koningsdag breidt uit naar 30.000 bezoekers
Martin Garrix en Tiësto op Kingsland Festival
Nazomeren Festival
2 februari 2017
Armin van Buuren opent radiostudio in Amsterdam
Puur Festival
Invista haalt investering op voor 'cashless' festivalbetaalsysteem
1 februari 2017
Robin schulz & David Guetta release video for Shed a light
Hoogtepunten van Ferry Corsten's 500ste Countdown