Partyflock
 
Nieuws · december 2017
­ Nederland
Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl opzoek naar de leukste feesten met een dresscode. Na de verplichte familiebezoekjes en zakelijke kerstdiners in December ben je misschien wel toe aan een knallend feest wat je zelf leuk vindt. Gelukkig staat ook komend jaar de party agenda weer bomvol! Check hier welke feesten met een dresscode we voor je uitgekozen.
In het weekend van 17 en 18 februari vindt Dancefair opnieuw plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. Met een prestigieus 200-delig programma voor dj's, producers, moderne muzikanten en (aankomende) professionals uit de industrie, is Dancefair het ultieme evenement voor iedereen die voor elektronische muziek leeft.
Op oudjaarsavond viert de kersverse evenementenorganisatie Pats Events haar eerste samenwerking met Van Gogh Vodka in de voormalige evenementenlocatie SAM SAM in Vlaardingen. Het vernieuwde partycentrum gaat verder onder de noemer Pats Vlaardingen.
Tijdens afgelopen jubileumeditie van Defqon.1 Weekend is de gehele hardstylescene samengebracht voor een ultieme hardstyle showcase van de Defqon.1 Legends.
Volledige live-registartie is nu te bekijken!
Het Haarlemse drum & bass concept Spektrum XL startte in 2005 en viert halverwege 2018 het 12,5 jarig bestaan.
Na vier uitverkochte edities komt hét 25+ Oud en Nieuwfeest van Haarlem terug met wederom een thema waarbinnen álles kan en mag: Dans la Discoteque! Fete des Tetes viert ook nog eens haar 5e jubileumjaar, dus wordt er uitgepakt met een heuse verlichte discovloer in het thema 70s discostijl. Dit alles in hartje Haarlem, in het intieme Toneelschuurcafé.
The House of God
vrijdag 22 december 2017
Wat was het weer een bewogen jaar 2017, voor sommige een afscheid van een jaar met slechte herinneringen maar voor vele zeker heel veel mooie en goede momenten en gebeurtenissen daar waar we met z'n allen hebben stil gestaan en getreurd om het verlies van een dierbare het herbeleven van toffe feesten en festivals, noem het op we doen het allemaal samen!
De kerst inluiden met Leo's Borrel: het kan niet leuker, gezelliger, intiemer en mooier. De 20e editie van deze vrijwel altijd uitverkochte events, the Ultimate X-MAS Party, belooft een ware hit te worden.
Armada Music geldt als het grootste Indie Dance-label ter wereld en is in de afgelopen jaren nóg sterker geworden op het gebied van kwaliteit en diversiteit door zich muzikaal gezien breder te positioneren.
Amsterdam zoekt Nachtburgemeester
woensdag 20 december 2017
Het is verkiezingstijd! Na twee termijnen draagt Mirik Milan het voorzitterschap van Stichting N8BM A'DAM over, en daarmee ook zijn betaalde functie als nachtburgemeester van Amsterdam. Solliciteren kan tot 24 januari.
Flawless XXL
woensdag 20 december 2017
Hi partypeople! Klaar om helemaal LOS te gaan? Noteer 10 februari meteen in je agenda want dan gaan we het dak eraf blazen bij North Sea Venuevoor ons 3 jarig bestaan!
Vandaag komt 'Uniform' uit, een documentaire die de grootste jeugdcultuur van de Nederlandse bodem in beeld brengt. 'Uniform' laat de invloed van de streetwear binnen en buiten de Hardcore-scene zien aan de hand van liefhebbers van het eerste uur. Zo liep de jeugd massaal op Nikes en droegen zij trainingspakken van Australian.
Het Ultieme Sjonnie en Anita verkleedfestijn in de Westerunie komt er weer aan op 1 januari 2018. Alleen voor échte Sjonnie & Anita's – verkleden en je misdragen is dus verplicht!
Colin Benders komt op 24 februari voor een exclusieve nachtshow naar Luxor Live tijdens 8Bahn Clubnight.
Ja lieve mensen, B.I.T.C.H staat weer voor de deur. 2 x per jaar kun jij je uitleven in een paradijs van mooie sexy mensen die allemaal voor een ding komen. Een heerlijk stout feest bezoeken waarin respect hoog in het vaandel staat. En ja B.I.T.C.H is populair zo is het feest al jaren altijd ver van te voren uitverkocht.
TIKTAK New Years Eve, de laatste tickets voor #TIKTAK New Years Eve zijn nu te koop.
Headliner Afrojack, Lucas & Steve, Firebeatz en andere populaire dance-dj's zetten vannacht de Ziggo Dome compleet op z'n kop tijdens de zesde editie van 538Jingleball.
Uprising
maandag 18 december 2017
Klaar voor de revolutie? Sta op, haal de rebel in je naar boven want op zaterdag 23 december wordt Podium Victorie het strijdtoneel voor de opstand waar de echte liefhebbers van hardstyle op zaten te wachten.
Het jaar 2017 kende grote successen voor zowel vijfvoudig DJ Mag-winnaar Armin van Buuren als Trancemuziek als geheel, waaronder de opening van Armins eigen radiostudio in Amsterdam, het A State Of Trance 800-event in de Jaarsbeurs te Utrecht en de veertien uur durende aflevering van A State Of Trance (episode 836) tijdens Amsterdam Dance Event.
Op zaterdag 20 januari presenteert P60 een nieuwe editie van hét hardstyle concept van Amstelveen en omgeving: LOUD!.
Extrema Outdoor lanceert voor het eerst de XO Black Pass. Met deze unieke pas kunnen passionate electronic music lovers van 21 tot en met 23 december als eerste hun weekend en camping ticket bemachtigen, die veel unieke voordelen bevat. Extrema Outdoor zal op 6 + 7 juli wederom Vakantiepark De Bergen in Wanroij omtoveren tot een house en techno oase met camping.
Spinnin' Records, een van 's werelds bekendste dance labels, lanceert een nieuwe 'music intelligence tool' dat een unieke Spotify playlist genereert met de beste platen van het label uit 2017, gebaseerd op het persoonlijke luistergedrag van de gebruiker.
Het nieuwe jaar wil je goed beginnen; met fijne mensen, lekkere muziek en uiteraard genoeg drank.
Festivalorganisatie DGTL heeft in Las Vegas een prijs gewonnen voor hun op sustainability gerichte Revolution program.
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2017 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2018, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
Headhunterz is het alias van hardstyle-dj Willem Rebergen, die in 2014 de switch naar EDM maakt. In 2017 hervindt hij zijn oude liefde. Terugblikkend op het EDM-avontuur én het jaar waarin hij terugkeerde naar de hardstyle, overheerst bij hem een gevoel van persoonlijke én zakelijke overwinning.
Pieieieieieieieieieieiep
woensdag 13 december 2017
Jongeren zijn een lastige doelgroep voor de overheid. Informatie over gehoorbescherming gaat letterlijk het ene oor in en het andere oor uit terwijl een kwart van de jongeren tussen 12 en 24 jaar al gehoorschade heeft opgelopen volgens recent onderzoek van de Hoorstichting.
Start 2018 in stijl
dinsdag 12 december 2017
Net als ieder jaar heeft Hed Kandi iets speciaals op de planning voor de ultieme start van het nieuwe jaar!
Op 2 & 3 februari pakt STRAF_WERK groots uit voor haar tweede weekender in de Factory 010, Rotterdam en De Marktkantine, Amsterdam.
Als de dagen donker en druilerig worden en de vorst langzaamaan zijn intrede doet, maakt iedereen in Nederland zich klaar om met volle teugen van de kerstdagen te genieten.
Als je twee succesvolle acts in de studio opsluit, weet je dat een nieuw meesterwerk slechts een kwestie van tijd is. Zo is het ook gegaan bij DubVision en Afrojack, die samen de studio indoken en daar met een knaller van een plaat weer uit zijn gekomen.
Als eerste indie-dancelabel ter wereld heeft Armada Music vandaag een eigen videoplatform in het leven geroepen. Om fans te voorzien in hun behoefte aan exclusieve (video)content lanceerde het Amsterdamse platenlabel vandaag 'YourArmada'.
Fedde Le Grand en Ida Corr hebben een fenomenaal decennium achter de rug sinds hun legendarische samenwerking genaamd 'Let Me Think About It' in 2007 ter wereld kwam.
Black Tie Masquerade
vrijdag 8 december 2017
Op 24 December 2017 zal het moment weer aanbreken waar Dutch finest mag stralen in cocktail dresses en black tie suits. Black tie Events presenteert: Black tie Masquerade 2017.
Na een beestachtige lekkere editie op 2 december pakt Don't Feed The Animals 2 dagen voor de Kerst uit met een heerlijk tropische editie.
We Are Electric Weekender presenteert met trots de eerste namen voor de vierde editie van het cross-over elektronische muziekfestival.
Balaton Sound, het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer, maakt de eerste batch grote internationale namen bekend voor de 2018-editie.
Xtra Large
donderdag 7 december 2017
Xtra Large bestaat alweer 15 jaar. Wie kent niet die mooie legendarische avonden van Xtra Large? Toen nog in de oude Marcanti en nu in de mooie club The Box! De Xtra Large feesten passen goed in The Box, waar je heerlijk de ruimte hebt om hier mooie shows te geven qua techniek.
Thunderground
donderdag 7 december 2017
Thunderground is back! Tijdens de wintermaanden knalt Thunderground er met een gloednieuwe editie weer volle bak tegenaan. Zaterdag 27 januari 2018 opent de Effenaar haar deuren voor Thunderground: Arctic Madness!
Tropicalia
woensdag 6 december 2017
Vrijdag 16 februari kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens de zesde editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party. De
Eventbrite breidt zijn partnernetwerk in Nederland verder uit. Ook Festicket (aanbieder van complete festivalreizen), Verve (mond-tot-mond ticketverkoopplatform) en Ticketrunner (leverancier van brand ambassador software) zijn ingestapt.
Het Belgische festival Daydream zal op 14 juli 2018 de eerste Nederlandse editie organiseren in recreatiepark Aquabest nabij Eindhoven. Daydream vindt daarnaast tijdens Pasen volgend jaar ook plaats in Barcelona.
Tijdens de jaarlijkse Party Awards avond is de act #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) verkozen tot Populairste DJ Act van Nederland.
Op zaterdag 25 augustus vindt de 7de editie plaats van het festival We love the 90¹s in ¹t Goffertpark te Nijmegen. De organisatie heeft met Aqua en Ace of Base twee Scandinavische hoofdacts weten te strikken voor het 90¹s festival.
Met Daydream Festival haalt Aquabest een internationaal festival in huis. Daydream kent ook edities in Mexico, Spanje en de Dominicaanse Republiek. In Lommel haalde het evenement het laatste jaar 40.000 bezoekers over twee dagen.
Nieuwe Single Marathon
vrijdag 1 december 2017
Vandaag brengen Jebroer en Anita Doth de track 'Marathon' uit. Deze unieke samenwerking is ontstaan omdat zowel Jebroer als Anita les geven op de Herman Brood Academie en het meteen klikte tussen de twee.
Equalz lanceert nieuwe ep Reloaded
vrijdag 1 december 2017
Vandaag lanceert het duo Equalz, bestaande uit Alwaysbizzy (Brandel Drenthe) en Stylez (Navharony Wolff), hun nieuwe EP genaamd 'Reloaded'. Op de EP staan tien tracks, waaronder hun recente hit 'Op De Weg' met Adje en Cho.
Ferry Costen Blueprint album tour
vrijdag 1 december 2017
Op vrijdag 8 december staat Ferry Corsten tijdens zijn Blueprint Album Tour in Poppodium Grenswerk in Venlo!
Kris Kross New Year's Eve
vrijdag 1 december 2017
Op 31 december organiseert het trio hun eigen Oud en Nieuw feest "Kris Kross New Year's Eve" in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
30 december 2017
De leukste feestjes met een dresscode in januari
28 december 2017
Eerste artiesten bevestigd voor Dancefair 2018
27 december 2017
Pats Vlaardingen viert NYE met Lucien Foort in voormalig Sam Sam
25 december 2017
De langverwachte 3 uur set van Defqon.1 Legends
22 december 2017
Drum & bass grootheden Noisia komen 26 april naar Patronaat
Fete des Tetes is hét 25+ oudejaarsfeest van Haarlem en viert 5 jarig jubileum
The House of God
21 december 2017
Leo's Ultimate X-Mas Party: de beste start van je feestdagen
Armada music lanceert eerste officiële kledinglijn
20 december 2017
Amsterdam zoekt Nachtburgemeester
Flawless XXL
19 december 2017
Uniform - The Dress Code of Dutch Hardcore Culture
Het Ultieme Sjonnie en Anita verkleedfestijn 10 jaar
Muziekvirtuoos Colin Benders naar Luxor live
18 december 2017
B.I.T.C.H februari 2018 op een paar kaarten na uitverkocht
TIKTAK New Years Eve bijna uitverkocht
538Jingleball ook in 2018 in Ziggo Dome
Uprising
15 december 2017
Armin van Buuren besluit jaar vol mijlpalen met 'A State Of Trance Year Mix 2017'
LOUD! gaat 'next level' met Requiem en Deetox
Extrema Outdoor lanceert de Black Pass Pre-sale
14 december 2017
Spinnin' Records lanceert nieuwe 'Best of 2017' playlist tool
Rubber organiseert Oud & Nieuw feest in 'The Wall'
DGTL wint FestX award voor Outstanding Green Event
13 december 2017
De Metz NYE Cruise gooit ook dit jaar haar trossen los
Interview Headhunterz: 'Mijn grootste fout was ook de beste zet'
Pieieieieieieieieieieiep
12 december 2017
Start 2018 in stijl
STRAF_WERK bevestigd Matador [live], Eats Everything , ANNA, en Noir voor tweede weekender
11 december 2017
Armin van Buuren brengt kerstsingle uit
8 december 2017
Dubvision en Afrojack scoren 538 dance smash met nieuwe single
Armada music lanceert als eerste indie- dancelabel een eigen videoplatform
Fedde le Grand viert 10-jarig jubileum van megahit
Black Tie Masquerade
7 december 2017
Don't feed The Animals is op 23 december terug met een Tropische Kerst-editie
We Are Electric weekender presenteert eerste namen
Martin Garrix en The Chainsmokers onder eerste namen Balaton Sound 2018
Xtra Large
Thunderground
6 december 2017
Tropicalia
Eventbrite vergroot partnernetwerk met Festicket, Verve en Ticketrunner
Daydream Festival ook in Nederland en Spanje
Ouwe Jongens Krentebrood verkozen tot populairste dj-act Nederland
Aqua en Ace of Base naar Goffert Nijmegen
5 december 2017
Dancefestival Daydream van Lommel naar Aquabest
1 december 2017
Nieuwe Single Marathon
Equalz lanceert nieuwe ep Reloaded
Ferry Costen Blueprint album tour
Kris Kross New Year's Eve