Partyflock
 
Nieuws · oktober 2017
­ Nederland
Afgelopen weekend vond het allereerste outdoor Halloween festival van Nederland plaats in Rotterdam.
DJ duo Mightyfools is terug met een nieuwe knaller! Samen met de veelbesproken Bizzey, voormalig lid van Yellow Claw, droppen zij hun nieuwste tune 'Dansen'.
Toegangskaartjes voor Pinkpop 2018 worden mogelijk duurder. Omdat de headliners Foo Fighters en Bruno Mars dure artiesten waren om binnen te halen, is het mogelijk dat festivalgangers meer voor een kaartje moeten gaan betalen.
Kygo naar Ziggo Dome
maandag 30 oktober 2017
De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn 'Kids In Love' tournee.
In de nacht van 28 op 29 oktober heeft Koning Winter alvast zijn gezicht laten zien. Meer dan honderd pinguïns hebben het centrum van Utrecht overgenomen.
Woofers, omdat er nog zo veel vraag is naar tickets voor 4 november en er veel illegale (en te dure) tickets worden aangeboden hebben we het volgende besloten;
Nieuw seizoensfeest van Blijburg
vrijdag 27 oktober 2017
Na een uitverkocht Zomerfeest is Blijburg terug met het Herfstbal. Zaterdag 11 november gaan vier podia open voor ritueel en een veelzijdig muzikaal programma.
Amsterdam Nightlife Ticket
woensdag 25 oktober 2017
Wil jij je bezoek aan Amsterdam ten volle benutten? Dan is de Amsterdam Nightlife Ticket iets voor jou.
Winnaar Vinylized 2017 bekend
dinsdag 24 oktober 2017
Met de track Constellations heeft Nicky Elisabeth de dertiende editie van producerscontest Vinylized gewonnen.
De drug ketamine zou mogelijk als medicijn kunnen dienen voor migraine.
De recreatieve drug, die ook als verdovingsmiddel wordt gebruikt, werd gedurende drie tot zeven dagen in een lage dosis gegeven aan 61 mannelijke migrainepatiënten, meldt The Telegraph.
Festival Mundial is genomineerd voor een UK Festival Award 2017 in de categorie Best Overseas Festival.
Release: 'More Than A Dream
vrijdag 20 oktober 2017
Vandaag gaat de track 'More Than A Dream' van Rät N FrikK en Ransom in release via ROQ 'N Rolla Music.
It's Showtime
donderdag 19 oktober 2017
Ben jij al klaar voor een avond vol entertainment, een knallende line-up en ben je eraan toe om eens echt in de watten gelegd te worden? Zorg dan dat je 11 november vrijhoudt!
Tropicalia
donderdag 19 oktober 2017
Zaterdag 11 november kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens de vijfde editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party.
Het succes van de Reminder area met hardstyle van 2006 tot 2011 tijdens HardClassics on the Beach heeft ertoe geleid dat er een Reminder indoor editie komt.
De hele wereld over reizen, lekker plaatjes draaien en heel veel geld verdienen: voor veel mensen is dj-en een droomberoep. Maar steeds meer dj's durven ervoor uit te komen dat hun werk gepaard gaat met grote mentale problemen. Over dit taboe wordt dit jaar uitgebreid gesproken op de conferentie van het Amsterdam Dance Event.
Scantraxx: 15 Years of Hardstyle tells the story of the particular electronic dance music genre 'Hardstyle', which has grown from an underground Dutch movement to an international phenomenon in no less than 15 years.
Als je Amsterdam Dance Event zegt, dan zeg je SLAM!. Ook dit jaar is het radiostation sterk vertegenwoordigd tijdens het ADE.
Milkshake festival
woensdag 18 oktober 2017
Milkshake festival, zaterdag 28 en zondag 29 juli in het Amsterdamse Westerpark, heeft als nieuwe toevoeging een camping genaamd "Camp Milkshake" die van vrijdag 27 tot en met 30 juli toegankelijk is.
Prijzen van online concert-, theater- en festivaltickets worden nu vermeld inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vastgesteld na een controle bij de primaire online aanbieders van concert-, theater- en festivaltickets. Zij hadden van de ACM tot 1 oktober de tijd gekregen om hun prijzen aan te passen.
Het aantal georganiseerde festivals zal dit jaar blijven groeien. Daarbij moeten we wel een kanttekening plaatsen: de groei in het aantal georganiseerde dancefestivals stagneerde in het derde kwartaal.
Classic Café
dinsdag 17 oktober 2017
Eind oktober is het feestweekend in Brothers en in het kader van het 20-jarig bestaan wordt Classic Café op vrijdag 27 oktober een speciale birthday edition!
Vleermuizen hebben begin augustus geen last gehad van hardcorefeest Airforce Festival op de voormalige luchtmachtbasis in Enschede. Dat blijkt uit onderzoek dat de gemeente Enschede, de provincie Overijssel en Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie hebben laten uitvoeren.
Tiësto presents clublife in Breda
maandag 16 oktober 2017
Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, staat samen met support acts op vrijdag 22 december met zijnclublife show in de nieuwe evenementenlocatie Breepark in Breda.
538-dj Edwin Evers staat deze week op met Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano. De wereldberoemde dj's hebben in het weekend al eigen dance-programma's op 538, maar schuiven op 18 en 19 oktober eenmalig als sidekicks aan bij Evers Staat Op.
Het eerste succes voor de nieuwe plaat van VASSY en Afrojack is binnen. 'LOST', hun samenwerking met Oliver Rosa, werd vandaag uitgebracht op Armada Music en sloeg direct twee vliegen in één klap door zowel de '538 Dance Smash' als SLAM!'s 'Grandslam' in de wacht te slepen.
Sneakerz komt met gouwe ouwe album
maandag 16 oktober 2017
Yesss, je leest het goed. De gympies kunnen weer uit de kast! We hebben een tijd terug al besloten om met de oude garde samen te komen om ouderwets los te gaan op het Amsterdam Dance Event. En nu mogen we eindelijk bekend maken dat ons album uit is: Sneakerz - De Reünie!
Vrijdag 20 oktober a.s. zal Sporthal De Haspel in het teken staan van Freaks. Dit razend populaire freestyle concept reist door het hele land. Met hostings op Dance Valley, Ground Zero, Harmony of Hardcore, Dreamvillage en Fuze Outdoor was dit HET freestyle concept van het festivalseizoen.
InZanity
vrijdag 13 oktober 2017
Lampengat, Rommelgat en de rest van het Brabantse carnavalslandschap opgelet! Op zaterdag 11 november 2017 staat in de Effenaar in Eindhoven alles in het teken van de magische datum; de 11e van de 11e.
Op 13 oktober presenteert DJ Hardwell volume 8 van de wereldwijd succesvolle compilatie-serie 'Hardwell presents Revealed'.
Festival Generator Amsterdam
donderdag 12 oktober 2017
Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) organiseert Generator in hun Auditorium een bijzondere serie Q&A's met een selectie van gecureerde labels uit Amsterdam & Rotterdam.
Het Rotterdamse Modular bestaat 5 jaar. Om dit te vieren pakt de organisatie groot uit in de Maassilo met onder andere Ben Klock, Bicep en Kobosil op het affiche.
Sweets
woensdag 11 oktober 2017
Op Zaterdag 13 Januari 2018 is het alweer tijd voor het allergrootste en bekendste verjaardagsfeestje van Nederland.
Thunderground Freestyle Madness
woensdag 11 oktober 2017
Zaterdag 14 oktober knalt de vetste early rave, millennium hardcore en freestyle door de speakers in de Effenaar Eindhoven tijdens een nieuwe editie van Thunderground: Freestyle Madness.
Op vrijdag 29 september kwam Ferry Corsten zijn nieuwe single 'Waiting' uit, met gastvocalen van singer-songwriter Niels Geusebroek.
Om de passie voor muziek te vieren, presenteert Jägermeister de limited edition Vinyl56 fles. Het etiket van de fles is een ode aan muziek en vinyl, en is ontworpen door de Amsterdamse illustrator Stefan Glerum, die met deze illustratie de jacht op die ene bijzondere plaat weergeeft.
Online muziekwinkel Bax Music is op zoek naar bands, singer-songwriters, producers en DJ's die zich verder willen ontwikkelen. Door een video van een performance in te sturen, maken ze kans op een goed gevuld prijzenpakket, waaronder opnametijd in een professionele studio en 3000 euro shoptegoed.
Softwarebedrijf Verve is vanaf vandaag actief in Nederland. De Engelse startup ontwikkelt toonaangevende software voor ambassadeursprogramma's binnen de evenementenbranche.
Tiësto is een van de dj's die in november zal draaien op een benefietconcert voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas.
Met ruim 13.750 bezoekers op vrijdag, 14.500 bezoekers op zaterdag en een gemoedelijke sfeer, kijkt de organisatie terug op een goed verlopen editie van FestyLand.
Madness
maandag 9 oktober 2017
De Victorie in Alkmaar opent op 11 november de deuren voor madness, wat maar één ding betekent: de nodige waanzin, confetti, ballonnen en één grote muzikale ratjetoe van hardere stijlen.
Na diverse uitverkochte editie's zet het meest beruchte feest der nostalgie de stijgende lijn voort.
Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act tijdens de MTV EMA 2017, dat maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend.
Van 18 tot en met 22 oktober vinden tijdens Amsterdam Dance Event honderden feesten plaats.
In december 2015 vond de eerste editie van Evasion plaats met Sub Sonik als headliner. In twee jaar tijd is het event uitgegroeid tot hét RAW Hardstyle club event van de Utrechtse binnenstad en dat moet groots gevierd worden!
May your sweaters be ugly & bright: Geen stijve overhemden, geen strakke jurkjes die niet op hun plek blijven zitten en al zeker geen hakken.
Gabber is het zwarte schaap van de Nederlandse muziek-familie. De totale buitenstaander
FestyLand telt af
maandag 2 oktober 2017
Met 6,1 kilometer aan hekwerk en ruim 180.000 kilo aan steigermateriaal, wordt er momenteel keihard gewerkt om het 70.000 m2 tellende terrein om te toveren tot een sfeervol tentenkamp op recreatiepark Hemelrijk!
Ook voor het bestellen van concert- of evenementkaartjes hoef je vanaf vandaag Facebook niet meer te verlaten. Tickets die via het platform Eventbrite worden verkocht, kun je gewoon in de Facebook-app bestellen.
31 oktober 2017
Halloween is groots gevierd in Rotterdam
30 oktober 2017
Nederlands dj-duo Mightyfools en rapper/songwriter Bizzey gaan 'Dansen'
'Ticketprijs voor Pinkpop 2018 mogelijk hoger'
Kygo naar Ziggo Dome
Koning winter is in Utrecht gearriveerd
Extra tickets en area op Thuishaven
27 oktober 2017
Nieuw seizoensfeest van Blijburg
25 oktober 2017
Amsterdam Nightlife Ticket
24 oktober 2017
Winnaar Vinylized 2017 bekend
Partydrug ketamine kan migrainepijn verzachten
23 oktober 2017
A Fabulous Xmas Night
20 oktober 2017
Festival Mundial genomineerd voor UK Festival Award 2017
Release: 'More Than A Dream
19 oktober 2017
It's Showtime
Tropicalia
HardClassics presents Reminder hardstyle 2006/2011
18 oktober 2017
'De dj voelt zich een soort God, maar de crash komt daarna'
Now available Scantraxx: 15 Years of Hardstyle (documentary)
SLAM! start om 12:00 de SLAM! Mixmarathon
Milkshake festival
17 oktober 2017
Prijzen van online tickets nu inclusief onvermijdbare kosten dankzij actie ACM
Minder dancefestivals in het derde kwartaal
Classic Café
16 oktober 2017
Vleermuizen hadden geen last van hardcoremuziek in Enschede
Tiësto presents clublife in Breda
Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano nieuwe sidekicks Evers Staat Op
Vassy en afrojack slaan dubbelslag met nieuwe single Lost: 538 dance smash en grandslam
Sneakerz komt met gouwe ouwe album
Freaks komt vrijdag naar Goirle met
13 oktober 2017
InZanity
Twee nieuwe Hardwell tracks op 'Hardwell Presents Revealed Volume 8'
12 oktober 2017
Festival Generator Amsterdam
Modular 5 Year Anniversary in de Maassilo
11 oktober 2017
Sweets
Thunderground Freestyle Madness
Ferry Corsten en Niels Geusebroek bundelen krachten op nieuwe single 'Waiting'
Jägermeister lanceert limited edition fles als tribute aan muziek en vinyl
10 oktober 2017
Bax Music organiseert muzikanten-wedstrijd We support your stage
Verve haalt 18,5 miljoen op en integreert met Paylogic
Tiësto draait op benefietconcert slachtoffers Las Vegas
9 oktober 2017
Sfeervolle tiende editie van FestyLand
Madness
5 oktober 2017
Barbapapa heeft een angstaanjagende keuze gemaakt
4 oktober 2017
Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017
Onbeperkt feesten tijdens Amsterdam Dance Event?
Evasion viert tweejarig bestaan met dikke line-up!
Kerstbal Festival keert terug naar het Berlijnplein
3 oktober 2017
Gabber gaat global, de internationale kant van Hardcore nu voor het eerst in beeld
2 oktober 2017
FestyLand telt af
Tickets nu via Facebook te koop zonder Facebook te verlaten