Partyflock
 
Nieuws · februari 2004
­ Nederland
Basment Jaxx @ Nighttown
zondag 29 februari 2004
Met debuutalbum Remedy werden ze dé danssensatie van 1999. Het Londense duo scoorde wereldhits met Red Alert en Rendez-Vous. Na de opvolger Rooty is er nu Kish Kash. Geflipte samples, elektronische funk, opgefokte synthesizers en latin-grooves. Dat zoveel chaos toch nog dansbaar is merk je zelf op 23 juni, want dan staat Basment Jaxx op het podium van Nighttown!
Hard Nation - As Hard As It Gets
zondag 29 februari 2004
Naar 3 succesvolle editie’s afgelopen jaar is het nu weer tijd voor de eerste editie van Hard Nation in 2004. Zoals gewoonlijk kan je op Hard Nation de beste show, artiesten, geluid verwachten.
Hot Kitchen Caves of Joy in 2004
zaterdag 28 februari 2004
Het onlangs gehouden 5-jarig bestaan van Caves of Joy en de daaraan gekoppelde release van onze dubbel cd “In The Dutch Mountains” was een groot succes. Dit feest staat in de Hot Kitchen historie geboekt als 'een van die avonden waarop alles klopte'. Voor ons als organisatie was het dan ook 'het' feest’ van de afgelopen 5 jaar.
Sound Architecture
vrijdag 27 februari 2004
Sound Architecture, Club Risk en Luvdancin hebben de handen inneengeslagen en presenteren zaterdag 28 februari de nieuwe avond uit een serie van zeven. Gebasseerd op de 7 wetten van het leven, startend met wet de eerste wet “ today i shall not Judge “
Roskow Kretschmann - Tivoli
vrijdag 27 februari 2004
De avond is geïnspireerd door jazz. Geen acts, geen poeha, maar clubavonden teruggebracht tot de ware essentie: muziek, mensen en de sfeer. Samen met bevriende dj’s, de visuals van Jansen1s
Technosoundz
vrijdag 27 februari 2004
Op 17 April 2004 zal http://www.technosoundz.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A2640 haar eerste techno feest geven. Het zal plaatsvinden in Mikado. Mikado is een gezellige tent wat die dag omgetoverd wordt tot een heus techno spektakel. Underground sfeer, goed en hard geluid en natuurlijk veel techno!
eXPreSS
donderdag 26 februari 2004
De Rotterdamse organisatie FRNDS en de Haagse organisatie Love To Dance bundelen hun krachten, kennis, creativiteit, netwerk en achterban om in 2004 uitgaand Rotterdam weer een dansevenement rijker te maken.
DJFan.nl DJ contest
donderdag 26 februari 2004
Op 27 maart wordt er in het Burgerweeshuis de 17e editie van Eclips gehouden. DJFan.nl is in de gelegenheid gesteld om het café te hosten. Het leek ons zeer gepast om een DJ contest te organiseren voor Techno DJ's uit heel Nederland. Mocht je hierin interesse hebben lees dan snel verder.
Na 9 jaar de hardere dance-events gepromoot te hebben gaat Flaxwax ‘out of control’ Dit gaat gebeuren op 29 april in de tweede zaal van Full Force (NWC - kleve duitsland).
De nieuwste editie van Awakenings vind plaats op 11 april in de NDSM Warehouse in Amsterdam. Het meest vooraanstaande techno-event van Nederland staat dit keer in het teken van louter Zweedse dj’s afkomstig van het Drumcode label. Onder hen Jesper Dahlback, Cari Lekebusch en technokoning Adam Beyer.
Solid Grooves
maandag 23 februari 2004
Op 19 maart is de volgende editie van Solid Grooves in Tivoli te Utrecht. Deze keer hebben we twee zeer gerespecteerde buitenlandse DJ's geboekt, Jay Denham en Oscar Mulero.
Diepgang in Parkzicht
zondag 22 februari 2004
Op eerste paasdag, zondag 11 april zal het Rotterdamse Parkzicht uit zijn voegen barsten. Voor slechts 15 euro kunnen de liefhebbers terecht voor een heftige line-up.
3e editie van The Sessions
zondag 22 februari 2004
C-Jay zelf zal natuurlijk ook draaien, en als hekkensluiter van de lijst hebben The Sessions nog een mystery guest uitgenodigd. Wie dat is, hoor je echt pas op de avond zelf...
Hardcore Extremis Part II
vrijdag 20 februari 2004
Speciaal voor dit evenement is een line up samengesteld die nog nooit eerder is gepresenteerd in deze locatie met NO sound limits !!! Enkele artiesten staan voor de eerste keer en dus exclusief in Nederland geboekt en enkele artiesten zullen voor de eerste keer in de Platte Zaal te bewonderen zijn.
Topless DJ Diva in The Matrixx
vrijdag 20 februari 2004
Zaterdag 28 februari wordt er weer een Erotixx party in megadanceclub The Matrixx gehouden. Erotixx is een extravagante danceparty met een ´Very erotic style and atmosphere´.
Afterbeats Trancesistor
vrijdag 20 februari 2004
Afterbeats word elke zondagochtend gehouden in HardbeatCafe Te Rotterdam. Deze party's zijn in 2003 gestart en slaan erg goed aan bij de mensen. Zij zagen het elke week drukker worden en ook werd door de nieuw aangetrokken residents Sied van Riel en Ronnie Doorzon de muziek style aangepast.
Belangrijk Hardcorenieuws
donderdag 19 februari 2004
Het onvoorstelbare wordt voorstelbaar. Alle grote Nederlandse organisatoren uit de hardcore industrie verenigen zich. Niet voor altijd, ook niet voor even maar zeker voor eén heel speciaal evenement.
Tickets gestolen van Hardware 02
donderdag 19 februari 2004
Vannacht zijn er na inbraak bij één van onze voorverkoopadressen o.a. 45 tickets gestolen van ons evenement Hardware 02, wat op 26 maart a.s. plaats zal gaan vinden in Uitgaanscentrum 538 te Uithuizen.
Pure Events lanceert Brain Attack
donderdag 19 februari 2004
Tijdens koninginnenacht 2004 zal Factory040 geheel in het teken staan van het nieuwste evenementenconcept van Pure Events. Het evenement dat de naam “Brain Attack” meekrijgt, zal alle hardcore varianten zoals hardcore, industrial hardcore, darkcore en oldskool vertegenwoordigen.
Oxygen Recordings
donderdag 19 februari 2004
Oxygen Recordings will bring you high quality tech-house/ tech-trance productions with some proggy elements added to it. Future 12” releases on Oxygen Recording will be an essential tool in a tech-house, techno, progressive and even in a trance deejay set.
Dogma - prepare thyself
donderdag 19 februari 2004
Op zaterdag 10 april 2004 laat SMP eens zien wat ze in hun kast hebben. "Bereid jullie voor" op een knalfeest in een (voor hardcore) nieuwe locatie met een duister-religieuze tint...
Local Clash terug van weggeweest
woensdag 18 februari 2004
Zaterdag 6 maart zal de 1e editie, van een serie techno avonden, weer plaats gaan vinden ditmaal in kleine zaal en BatCave. Noes, mede oprichter van het platvorm voor "lokale" talenten, heeft deze keer een specilale aflevering in petto.
2 Fast 4 Trance
dinsdag 17 februari 2004
Zoals beloofd hebben we hier de timetable van 2fast4trance voor 21 februari, de avond dat Leeuwarden weer uit zijn voegen zal barsten omdat het eerste kindje van All Dance Events weer staat te trappelen om zijn gezichtje te laten zien.
Ben jij een dance producer en wil je wat bekender worden? Dan is nu je kans! Doe deze week mee aan de 'Ferry Important DJ Contest' van JACobus tussen 14.00 tot 16.00 uur en laat je jureren door DJ Ferry Corsten.
Laatste nieuws aankomende Mania
zondag 15 februari 2004
Met nog een kleine week te gaan zetten we hierbij de laatste nieuwtjes omtrent aankomende Mania, die zal plaatsvinden op vrijdag 20 februari, op een rijtje.
Maand maart in LVC, Leiden
zondag 15 februari 2004
Al een jaar lang organiseren de mensen van Keytown Sound (voorheen One Blood en Ruff-E-Nuff Soundsystem) de heetste reggae-dancehall feesten in Leiden onder de naam Glue Factor
DJ Don Diablo meets Giel Beelen
vrijdag 13 februari 2004
Don Diablo heeft al meer dan 60 producties gemaakt onder diverse pseudoniemen. Zijn nieuwste single, Useless (ID&T / Universal) doet het momenteel erg goed in de Nederlandse charts.
Tussen de rij top dj's die hun kunsten tot nu toe vertoonden op Mainstage, kon Remy alles behalve ontbreken.
Tempovision
vrijdag 13 februari 2004
Nog zo’n twee weken te gaan en dat is het weer zover, Tempovision. Na het succes van deel één is het nu tijd voor deel twee. De dj’s en de mc hebben laten weten er veel zin in te hebben en zijn vastbesloten om helemaal los te gaan dus dat beloofd een waar spektakel.
EXLXAXL 2004 Remixes @ Symbiont
donderdag 12 februari 2004
DJ Jappo & Claudio Lancinhouse zijn al geruime tijd bezig met het remixen van één van de grootste hardcore klassiekers 'all time': "EXLXAXL".
Retro Mania in Las Palmas
woensdag 11 februari 2004
Op vrijdag 27 februari is er weer een editie van het houseclassics feestje van Las Palmas Rotterdam! Retro Mania is hard op weg om één van de populairste feesten in Rotterdam en omstreken te worden.
Nog 1 ½ week en dan barst het weer los Carnaval 2004! Wij willen de mensen er even op wijzen dat vooral op zondag 22 februari de belangstelling zeer groot is voor Shadowblaster.
De nummer 1 vrouwelijke DJ in de wereld Lisa Lashes draait zaterdag 21 februari voor het eerst in The Matrixx tijdens de UKXX-party met oa Tom Harding en JP.
De party organisatie Alien Emotions heeft sinds enige tijd elke zaterdagavond de beschikking over twee uur zend tijd op radio Emmen. Onder begeleiding van de resident DJ, Nickolas Quartez (DJ NQ ) krijgen gast DJ’s de mogelijkheid te laten horen wat zij kunnen.
Club Las Palmas – AMRMHM
maandag 9 februari 2004
Aanstaande zaterdag 14 februari is het weer tijd voor AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic, waarbij Amsterdamse dj’s Rotterdam voorzien van de allerbeste house!
Secret Pressure
maandag 9 februari 2004
Op 14 Februari is het zo ver!! Secret Pressure een exclusief feest waarbij de liefhebbers van Tech-house/Techno & breaks zullen smullen.
X-perimental version 2.0
maandag 9 februari 2004
Here comes Techno. Zaterdag 21 Februari is het weer zover. De tweede editie van X-perimental. Deze X-perimental staat in het teken van de Techno only.
2 Fast 4 Trance
vrijdag 6 februari 2004
Het is alweer drie maanden geleden sinds de laatste 2fast4trance was, dus het wordt weer hoog tijd voor een nieuwe! Op 15 november was de laatste editie van 2fast4trance in het Vat '69 en op zaterdag 21 februari zal de eerste op de nieuwe locatie (het Ruiterskwartier te Leeuwarden) plaatsvinden!
Eye on The future
vrijdag 6 februari 2004
Een unicum, zo zou je het Eye on The future feest van zaterdag 13 maart kunnen noemen. Want dan treden de ‘Godfathers’ van de Nederlandse housescene – Remy, Dimitri en Marcello- samen op in de reusachtige Lichtfabriek in Haarlem.
't Gezellige Oldskool Feest Deel 2
vrijdag 6 februari 2004
Als je deel 1 gemist hebt wees er dan zeker nu bij. Een feest waar de muziek van vroeger te horen is, met een gezellige sfeer voor oude prijzen maak je niet vaak meer mee.
Op 7 februari zal in het radio programma Dance@Nine van West-Friesland Radio, Obsession volledig uitgezonden worden. Bijna alle dj’s komen aan bod en zullen live te horen zijn.
The After presents XtraLoud
donderdag 5 februari 2004
The After vind je in de voormalige club Rockefeller in Schaijk, aan de rijksweg Grave-Oss, en is elke zondagochtend van 06.00-12.00 uur geopend. Dames hebben tot 7 uur gratis entree, en er staat voor iedereen altijd een gratis kopje thee of koffie klaar!
Evenementen E.H.B.
donderdag 5 februari 2004
Na een winterslaap van 2 maanden is het weer tijd om wakker te worden en weer eens wat leuke feesten uit de grond te trekken en dat hebben we dan ook gedaan.
Heroes of Techno
woensdag 4 februari 2004
Zaterdag staan er Buitenlandse helden staan op deze editie van Heroes of Techno. Dit vanwege de mooie kans om DJ/Producer Danilo Vigorito naast technogladiator Marco Remus uit te nodigen.
Na drie sucsesvolle try-outs is Vrijdag 13 Februari de officieele kick-off van de maandelijks terugkerende House of Bounce party's in de Escape.
Line Up Awakenings
dinsdag 3 februari 2004
Het duurde even maar het resultaat mag er dan ook zijn! Een bijna volledig zweedse avond is het geworden met deze drumcode special. DJ Shiva maakt haar debuut op Awakenings en zal deze avond openen voor de zweedse posse met haar gefreakte funky en minimal sound.
Bussen naar Obsession 2004…
maandag 2 februari 2004
Zaterdag 7 februari 2004 organiseren De Dars & Rewind Events de vierde editie van ‘Obsession 2004’ in Sportcentrum De Dars te Wervershoof (NH). Alle VIP-tickets waren in recordtijd uitverkocht en ook de normale kaartverkoop gaat heel erg goed.
Na Faithless hebben nu ook Danko Jones en Groove Armada bevestigd voor het 12de Lowlands Festival dat op 20, 21 en 22 augustus plaats vindt in Biddinghuizen. Daarmee zijn al drie grote namen bekend voor het festival. Aanstaande zaterdag start de kaartverkoop.
Programma XCess
maandag 2 februari 2004
Wat hebben Secret Cinema, Sven Väth, DJ Rush, Steve Bug, Toni Rios en Herr Arter & Terry Toner met elkaar gemeen? Ze staan in de eerste 4 maanden van 2004 allemaal op XCess geprogrammeerd! En er volgen nog meer.
Viva Las Palmas… Het ultieme Las Palmas feest krijgt nu maandelijks een vervolg: Elke eerste zaterdag van de maand kunnen de bezoekers genieten van dit uitbundige concept met residents Victor Coral, MC Nova en VJ MacMotion.
29 februari 2004
Basment Jaxx @ Nighttown
Hard Nation - As Hard As It Gets
28 februari 2004
Hot Kitchen Caves of Joy in 2004
27 februari 2004
Sound Architecture
Roskow Kretschmann - Tivoli
Technosoundz
26 februari 2004
eXPreSS
DJFan.nl DJ contest
25 februari 2004
FlaxWax ‘out of control’ op Full Force
23 februari 2004
Awakenings in het teken van Zweedse techno
Solid Grooves
22 februari 2004
Diepgang in Parkzicht
3e editie van The Sessions
20 februari 2004
Hardcore Extremis Part II
Topless DJ Diva in The Matrixx
Afterbeats Trancesistor
19 februari 2004
Belangrijk Hardcorenieuws
Tickets gestolen van Hardware 02
Pure Events lanceert Brain Attack
Oxygen Recordings
Dogma - prepare thyself
18 februari 2004
Local Clash terug van weggeweest
17 februari 2004
2 Fast 4 Trance
Ferry Important DJ Contest bij Cobus - Radio 3
15 februari 2004
Laatste nieuws aankomende Mania
Maand maart in LVC, Leiden
13 februari 2004
DJ Don Diablo meets Giel Beelen
Funky en uplifting sounds met Remy op Mainstage
Tempovision
12 februari 2004
EXLXAXL 2004 Remixes @ Symbiont
11 februari 2004
Retro Mania in Las Palmas
10 februari 2004
Shadowblaster - No Fucking Carnaval Part II
Lisa Lashes voor het eerst in The Matrixx
9 februari 2004
Alien Emotions geeft DJ’s radio ervaring en publiciteit
Club Las Palmas – AMRMHM
Secret Pressure
X-perimental version 2.0
6 februari 2004
2 Fast 4 Trance
Eye on The future
't Gezellige Oldskool Feest Deel 2
5 februari 2004
Obsession Live op de West-Friesland Radio
The After presents XtraLoud
Evenementen E.H.B.
4 februari 2004
Heroes of Techno
House of Bounce presents - Pre valentine Special
3 februari 2004
Line Up Awakenings
2 februari 2004
Bussen naar Obsession 2004…
Danko Jones en Groove Armada op Lowlands 2004
Programma XCess
1 februari 2004
Club Las Palmas – Viva Las Palmas