Partyflock
 
Interviews · september 2014
­ Nederland
Richard van Schooneveld, Amsterdam 5 april 1976, kennen we vooral als Richard Durand, de man die ons mee op wereldreis neemt met zijn In Search of Sunrise – compilaties. Maar er is nog veel meer te vertellen over Richard, want al is hij voor de meeste mensen bekend als DJ, hij is ook een pionier op het gebied van dance en de ontwikkeling hiervan in Nederland.
Titanomachy - Een Rauwe Titanenstrijd
vrijdag 12 september 2014
Niemand weet exact hoe oud hij is – of waar hij ontstond- maar Titan heeft een diameter van ruim 5151 kilometer en is daarmee, op Saturnus en Ganymedes na, de grootste maan van ons zonnestelsel.
Titan werd in 1655 ontdekt door Christiaan Huygens met behulp van een telescoop die zijn broer Constantijn had gebouwd....
Thijs Ploegmakers is onder de 'Harder Styles' liefhebbers beter bekend als Adaro. Hij maakte op Decibel Outdoor zijn officiële comeback na een zware periode. Een half jaar niet achter de decks door het gevolg van Hyperacusis. Partyflock sprak met Thijs over deze periode, zijn comeback op Decibel in de stampvolle Loudness area en blikt vooruit op wat de toekomst gaat brengen.
Richard Durand: over dansende blikjes en de zoektocht naar de zon29 sep 2014
Titanomachy - Een Rauwe Titanenstrijd12 sep 2014
Adaro; The Haunter of the Dark returns.3 sep 2014