Partyflock
 
Interviews · april 2013
­ Nederland
In 1992 startte een groep vrienden het The Dreamteam. Ruim dertien jaar zijn ze actief in de hardcore scene, draaien ze over de hele wereld en produceren ze ontelbaar veel platen. In 2005 komt er aan het 'team' een einde. Acht jaar later zien we op Partyflock ineens evenementen aangemeld worden met The Dreamteam in de line-up en er is een nieuw artiestenprofiel aangemaakt zonder The Prophet, maar met Da Mouth of Madness...dat roept vragen op!
Het is zo'n artiest die je niet zomaar elk weekend ergens in een Nederlandse club aanschouwt. Aanstaande vrijdag kun je hem zien in AIR en Partyflock kreeg de kans hem in aanloop naar We Love Amsterdam te spreken voor een update over zijn muzikale plannen en we vroegen zijn mening over Amsterdam!
Da Syndrome is de hyperactieve en oh zo spontane MC! Bekend van het Scantraxx label en onder meer actief binnen de A2 All Stars en mede door zijn forse inspanning tijdens zijn optredens een zeer gewaardeerde MC!
De A State Of Trance Expeditie landt aankomende zaterdag in het mooi Den Bosch. In een uitverkochte Brabanthallen zullen trancefans helemaal losgaan. Zijn jullie er klaar voor? Wij van Partyflock in ieder geval wel.
Dream Team: nieuwe samenstelling, zelfde dromen en ambities26 apr 2013
Jesse Rose: You never want the quality to go down9 apr 2013
MC Da Syndrome: uitgesproken gangmaker met hyperactief karakter6 apr 2013
A State Of Trance 600: 'Who's Afraid Of 138?!'3 apr 2013