Partyflock
 
Interviews · januari 2013
­ Nederland
Joshua Walter: Nocturnal Animal
woensdag 30 januari 2013
Joshua Walter, eclectisch DJ met een creatieve mindset, had in de afgelopen jaren grote gigs in Nederland, Turkije, België, Curaçao, Barcelona en New York. Als mede-oprichter van het collectief The Eclectic Eleven. En met in februari de lancering van zijn allereerste single, E.P. en eigen label 'Nocturnal Animals', is Joshua een talent waar je simpelweg niet omheen kunt.
8 Februari is Gary Beck na drie maanden weer een keer in Nederland te bewonderen en wel tijdens Junction in de WesterUnie. Partyflock kreeg de kans om hem kort wat vragen voor te leggen.
Na collabs met Yves V, Jacob van Hage, Dyro, Billy the Kit is hij ook met Bassjackers in de studio gespot. Met releases op Mixmash, Cr2, Spinnin' en Smash the House ind 2012 is deze jonge producer uit Delft eentje om in de gaten te houden...
Oudejaarsdag: buiten worden de rotjes afgestoken en de oliebollen worden uit het vet gehaald. Een mooi moment om terug te blikken op het jaar 2012 en vooruit te kijken naar het jaar 2013. Een oudejaarsinterview met Willem van der Ploeg alias Cursed P.
The Dark Knight named KhoMha
woensdag 9 januari 2013
De protégé van Markus Schulz heeft recentelijk zijn compilatie album 'Coldharbour presents KhoMha' uitgebracht en dat is reden voor een feestje.
Wie? Furyan. Oh. Ja, jeweet. Ja, da's die van Neophyte Records toch? Jup, met een aantal hits op zijn naam inmiddels, timmert hij flink aan de weg, als mede-producer op de #Thisishardcore verzamelaar. Ook ken je hem van de hits Dangerous, Inevitable, The Music, When Worlds Collide, en eh... ja, je moet deze nuchtere, Rotterdamse gast gewoon volgen. Omdat 'ie toffe shit maakt en draait - en omdat ik het zeg, dus.v
Joshua Walter: Nocturnal Animal30 jan 2013
Gary Beck: 'Miserable but soulful Glasgow inspires me'25 jan 2013
Loopers: uniek en out-of-the-box door creatieve geest22 jan 2013
Cursed P: in 2012 heb ik mijn eigen stijl gevonden11 jan 2013
The Dark Knight named KhoMha9 jan 2013
Furyan: artiest met hart voor hardcore4 jan 2013