Partyflock
 
Interviews · december 2012
­ Nederland
Andy Moor: 'Zero Point One'
maandag 31 december 2012
Eén van de dj/producers die na jaren van trouwe dienst, eindelijk zijn artiestenalbum genaamd 'Zero Point One' heeft uitgebracht. We hebben het natuurlijk over Andy Moor
In de donkere dagen van december, waar de ijsmutsen niet aan te slepen zijn, gaat Partyflock bij de haard zitten voor een warm gesprek met Prankster. De 24 jarige DJ/producer mag het jaar afsluiten in zaal 2 op Freaqshow in de Ziggo Dome en besluit daarmee een mooi en succesvol jaar. Ook vertelt hij voor uit zijn eigen jongensboek: waar een droom uitkwam, een eigen plaat werd uitgebracht en o.a. een boeking op Defqon 1 op het program stond.
Ronald gaat hard, tog!
maandag 24 december 2012
Ronald den Hartog, beter bekend als Hardtog. Voormalig dj/MC bij Team Buskruit, nu als 'new kid on the block' binnen de dj scene, maakt met een gigantische snelheid zijn way up. Met gigs in Chicago Social Club, Club NYX, Up en verschillende online mixtapes releases gaat het hard, heel hard met deze Amsterdamse dj.
Pan-Pot: true teamplayers
dinsdag 18 december 2012
Hun muziekstijl is voor velen lastig te duiden. Wat draaien ze nou precies en in welk hokje moeten ze geduwd? Verder lees je wat over hun afkomst, hoe ze gekomen zijn waar ze nu staan en hoe ze het met elkaar uithouden.
Er zijn van die namen die in ieders geheugen gegrift staan. DJ Paul Elstak is er daar zonder twijfel een van. De man achter vele klassiekers gaat alweer tientallen jaren mee, en het ziet ernaar uit dat dit nog wel even zo blijft! Op 12 januari viert The Godfather of Hardcore alweer een jaar vol feest in de Factory 010 te Rotterdam. Tijd om eens te kijken hoe het nu eigenlijk met Paul gaat!
Vroeger was alles beter', Chris Liebing heeft er zo zijn eigen mening over. Daarnaast vertelt hij ons over zijn leven als veganist en de verantwoordelijkheid van publieke figuren om de publieke opinie te beïnvloeden door een mening te verkondigen.
Andy Moor: 'Zero Point One'31 dec 2012
Prankster: Muzikale moppentapper met een visie28 dec 2012
Ronald gaat hard, tog!24 dec 2012
Pan-Pot: true teamplayers18 dec 2012
Paul Elstak: The Godfather of Hardcore knalt nog altijd15 dec 2012
Chris Liebing about fans, vegans and looking back11 dec 2012