Partyflock
 
Interviews · november 2010
­ Nederland
In Engeland is hij al jaren een gewaardeerde naam in de wereld van de harddance. De rest van de wereld gaat inmiddels ook overstag, want zijn project International Hard Dance Sessions loopt beter dan hij ooit had durven dromen. In dit interview lees je alles over harddance, Finse straatnamen en zijn voortdurende wereldreis waarbij hij zijn sound altijd en overal wil laten horen.
DJ, producer en remixer Juan Sanchez is al aardig wat jaartjes bezig met muziek. Kenmerkend voor Juan's stijl is de afwisseling in zijn platenkeuze tijdens de opbouw van zijn set. Tracks uit 'den ouden doosch' met een hoog jackin' gehalte, maar ook nieuwe vol energie en dikke beats. Gooi er een vleug emotie doorheen plus heerlijke ritmes en je hebt wat we noemen 'Juan Sanchez achter de decks'.
Pitto, de de meeste kennen hem wel van zijn grote hit 'Feeling'. Ook ging hij er vorig jaar met De Grote Prijs vandoor. De jury gebruikte als commentaar voor zijn producties: 'aanstekelijk', 'professioneel' en 'hij is er helemaal klaar voor'. Nu is het bijna tijd voor zijn nieuwe album ‘Object in a mirror are closer than they appear'. 'Na een welbewogen jaar en de nodige uitstelperiodes ligt het album dan eindelijk maart 2011 in de schappen', zegt hij met een grote glimlach.
Phil York: tranzlator of international hard dance24 nov 2010
Juan Sanchez: Ik wil gewoon over de hele wereld dansvloeren rocken17 nov 2010
Pitto: Ik wil de lat vooral heel hoog leggen voor mezelf10 nov 2010