Partyflock
 
Interviews · oktober 2010
­ Nederland
Lisa Lashes: The Queen of Dance
zaterdag 30 oktober 2010
Met haar verbluffende uitstraling en knallende sound is Lisa Lashes al jaren de Queen of Dance. In december komt ze met haar eigen show naar Nederland en in het interview dat Partyflock met haar had, vertelt ze alles over Lashed, haar eeuwig veranderende stijl en over haar eigen DJ-heldin. Ladies and gentlemen, this is Ms. Lisa Lashes, Queen of Dance!
In het jaar onzes heren 2010 schieten de techno/minimal agencies als paddenstoelen uit de grond. Elk agency beweert origineel, eigenzinnig en vernieuwend te zijn. Veel agencies zijn echter een kopie van een kopie; de echt originele zijn op één hand te tellen. Een voorbeeld van een origineel, eigenzinnig agency is We Are E. Nog niet zo heel lang geleden gelanceerd en nu al draagvlak voor jonge, toonaangevende artiesten als Rauwkost, Gideon Bouwens, unders en Johanna Mercker.
Het is nieuwjaarsdag 2010, één uur ‘s middags. In technohol ‘Klup' in Groningen is even geen muziek, slechts 'we want more' gekrijs. Ik sta samen met een gesloopte menigte naar een dj te kijken die zijn cd-spelers in de lucht houdt en er rad van fortuin mee speelt. Aan de hand hiervan beslist hij of hij nog een nummertje opzet. Het resultaat: nog een nummertje. Wat volgt is een elektronisch bloedbad, net als de acht uur daarvoor. De dj in kwestie is Harde Baas.
Lisa Lashes: The Queen of Dance30 okt 2010
We Are E: een agency en een familie22 okt 2010
Harde Baas: Techno-dj met eigenwijze punkmentaliteit14 okt 2010